Huolehdi hyvinvoinnistasi - aloita päiväsi VitaeProlla!

Huolehdi hyvinvoinnistasi - aloita päiväsi VitaeProlla!

VitaePro® on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä. Sen kaikki ainesosat ovat puhtaita, turvallisia sekä huolellisesti testattuja ja tieteellisesti tutkittuja.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 2 kuukautta puoleen hintaan

Huolehdi hyvinvoinnistasi - aloita päiväsi VitaeProlla!

Antioksidantteja, D-vitamiinia sekä omega-3-rasvahappoja mm. lihaksille ja vastustuskyvylle!
Tutustu nyt 14,95 / 2 kk (29,90)

TARJOUS
€ 29.90 € 14.95

Huolehdi hyvinvoinnistasi - aloita päiväsi VitaeProlla!

VitaePro sisältää monipuolisen kirjon tieteellisesti tutkittuja vaikuttavia ainesosia: astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia, antioksidantti C- ja E-vitamiineja, D-vitamiinia sekä runsaasti omega-3-rasvahappoja (DHA, EPA).

 • LIHAKSILLE
  VitaePron D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä
 • RUSTOLLE
  C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.
 • VASTUSTUSKYVYLLE
  Antioksidantit C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä sekä D-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
 • SYDÄMELLE
  EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa.* 
 • AUTTAA VÄHENTÄMÄÄN VÄSYMYSTÄ
  C-vitamini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta   

*Positiivinen vaikutus sydämeen 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk)

Jopa 94 % VitaePron käyttäjistä suosittelee tuotetta!

Lihasten hyvinvoinnille

Tutkimukset osoittavat, että lihakset tarvitsevat riittävästi D-vitamiinia toimiakseen normaalisti. Erityisen tärkeää D-vitamiini on iäkkäiden ihmisten lihaskunnolle, koska hyvä lihaskunto auttaa ennaltaehkäisemään juuri heikosta lihaskunnosta johtuvia horjahduksia ja kaatumisia. VitaePro® sisältää D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

Rustolle 

Luu- ja rustokudosten rakennusmateriaalina toimii kollageeni, joka on proteiini. VitaePro sisältää C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Rustoa on esimerkiksi nivelissä, ja ruston mekaaniset ominaisuudet ovat erityisen tärkeitä nivelten toimivuudelle. Rustokudos peittää luiden päät ja poistaa siten kitkaa nivelten avulla toisiinsa liittyvien luiden väliltä. Näin nivelet voivat liikkua vapaasti, ilman epämiellyttävää tunnetta. 

Vastustuskyvylle

Mahdollisimman hyvä vastustuskyky on erittäin tärkeä kaikille, mutta erityisesti iäkkäille sekä aktiiviurheilijoille, joiden immuunijärjestelmän toiminta on koetuksella. VitaePro® sisältää C- ja D-vitamiineja, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Päivittäinen 200 mg:n annos C-vitamiinia edistää immuunijärjestelmän toiminnan pysymistä normaalina raskaan liikunnan aikana ja sen jälkeen.

Auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta

VitaePron® sisältämän C-vitamiinin on tutkimuksissa osoitettu vaikuttavan väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen.

Sydämen hyvinvoinnille

VitaePro® sisältää välttämättömiä DHA- ja EPA-rasvahappoja, jotka ovat keskeisiä usealle eri elimistön toiminnolle. Näiden pitkien, tyydyttymättömien omega-3-rasvahappojen saanti auttaa vähentämään veren rasvapitoisuutta, mikä puolestaan voi ehkäistä rasvan kertymistä verisuoniin ja siten tukea sydämen normaalia toimintaa.

Omega-3:n DHA- ja EPA-rasvahapot edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen toimintaan 250 mg:lla DHA:ta tai EPA:a päivittäin.

Aivojen hyvinvoinnille

Välttämättömät rasvahapot DHA ja EPA ovat tärkeitä aivojen optimaaliselle toiminnalle ja vaikuttavat useaan eri aivoissa tapahtuvaan toimintoon, kuten muistiin, keskittymiskykyyn sekä oppimiskykyyn. Omega-3-rasvahappo DHA edistää aivotoiminnan pysymistä normaalina.

Astaksantiini, luteiini ja zeaksantiini

Astaksantiini, luteiini ja zeaksantiini toimivat antioksidantteina kasveissa. Kasvit tuottavat niitä suojautuakseen hapettumisstressiltä, jota syntyy ulkoisten tekijöiden seurauksena. Sen vuoksi niitä kutsutaan kasvin immuunijärjestelmäksi.

Huolehdi hyvinvoinnistasi - Tilaa VitaePro !

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa.