Uudistunut VitaePro – Lihasten ja nivelten hyvinvointiin!

Uudistunut VitaePro – Lihasten ja nivelten hyvinvointiin!

VitaePro sisältää nyt antioksidanttien ja omega-3:n lisäksi enemmän vaikuttavia aineita – nivelille Boswellia serrataa, antioksidantti seleeniä sekä tuplasti D-vitamiinia lihaksille.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 2 kuukautta puoleen hintaan

Uudistunut VitaePro – Lihasten ja nivelten hyvinvointiin!

Astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia, Boswellia serrataa, omega-3-rasvahappoja, seleeniä, C-, D- ja E-vitamiinia, mm. lihaksille ja nivelille!
Tutustu nyt 15,75 / 2 kk (31,50)

€ 31.50 € 15.75

Uudistunut VitaePro – Lihasten ja nivelten hyvinvointiin!

Uudistunut VitaePro® sisältää nyt entistä enemmän vaikuttavia aineita: antioksidanttina toimivaa seleeniä, lihaksille enemmän D-vitamiinia sekä nivelten hyväksi Boswellia serrataa. VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho moniin kehon toimintoihin.

Nyt puoleen hintaan uusille asiakkaille!

Tutustumistarjouksena saat nyt VitaePron kestotilauksen ensimmäiset 2 kuukautta puoleen hintaan 15,75€ (normaalihinta 31,50€) + toimituskulut 3,90€. Toimitus suoraan kotiin ja tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua. Ei sitoutumisaikaa!

 • NIVELILLE
  UUTTA! VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.
 • LIHAKSILLE
  UUTTA! VitaePro sisältää nyt tuplasti enemmän D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. 
 • VASTUSTUSKYVYLLE
  VitaePro sisältää D-ja C-vitamiinia sekä seleeniä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • SYDÄMELLE
  VitaePron omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).
 • VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ
  VitaePron C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • SUOJAA SOLUJA
  VitaePron antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. 

Jopa 92 % VitaePron käyttäjistä suosittelee tuotetta!*

Ainutlaatuinen ja tehokas koostumus

VitaePro on ravintolisä, joka sisältää monipuolisen kirjon vaikuttavia ainesosia: astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia, Boswellia serrataa, omega-3-rasvahappoja, seleeniä, C-, D- ja E-vitamiinia.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa.

* Asiakaskysely 2014. N=824 pitkäaikaista VitaePron käyttäjää.