Uudistunut VitaePro – Lihasten ja nivelten hyvinvointiin!

Uudistunut VitaePro – Lihasten ja nivelten hyvinvointiin!

VitaePro sisältää nyt antioksidanttien ja omega-3:n lisäksi enemmän vaikuttavia aineita – nivelille Boswellia serrataa, antioksidantti seleeniä sekä tuplasti D-vitamiinia lihaksille.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 2 kuukautta puoleen hintaan

Uudistunut VitaePro – Lihasten ja nivelten hyvinvointiin!

Astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia, Boswellia serrataa, omega-3-rasvahappoja, seleeniä, C-, D- ja E-vitamiinia, mm. lihaksille ja nivelille!
Tutustu nyt 15,75 / 2 kk (31,50)

€ 31.50 € 15.75

Ainutlaatuinen ja tehokas koostumus

Ainutlaatuinen ja tehokas koostumus

VitaePro on ravintolisä, joka sisältää monipuolisen kirjon vaikuttavia ainesosia: astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia, Boswellia serrataa, runsaasti DHA:ta sisältäviä omega-3-rasvahappoja, seleeniä sekä C-, D- ja E-vitamiinia.

Ravintolisä valmistetaan luonnonmukaisessa muodossa olevista ainesosista farmaseuttisen laatustandardin (GMP) suositusten mukaisesti.

VitaePro kapselit

VitaePro-pakkaus sisältää 60 pehmytkapselia, mikä vastaa kahden kuukauden määrää yhden kapselin päiväannostuksella. Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä.

  1 kapseli   2 kapselia  
Astaksantiinia 2,0 mg   4,0 mg  
Luteiinia 6,0 mg   12,0 mg  
Zeaksantiinia 1,2 mg   2,4 mg  
Salaiolibaaniuute
(Boswellia serrata)
100 mg   200 mg  
C-vitamiinia 100 mg 125 %* 200 mg 250 %*
D3-vitamiinia 10 µg 200 %* 20 µg 400 %*
E-vitamiinia 12 mg α-TE 100 %* 24 mg α-TE 200 %*
Seleeni 55 µg 100%* 110 µg 200%*
EPA
DHA
35 mg
90 mg
  70 mg
180 mg**
 

* Prosenttia vertailuarvosta
** Tutkittu vaikutus sydämeen saadaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

Ainesosat

Merellinen öljy*** (kalmari), kapselinkuori (kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseriini)), L-askorbiinihappo (kasviperäinen C-vitamiini), salaiolibaaniuute (Boswellia serrata), stabilointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), kasviöljyt (safloriöljy, oliiviöljy, auringonkukansiemenöljy), leväuute (Haematococcus pluvialis), D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), L-selenometioniini, isosamettikukan uute (Tagetes erecta), emulgointiaine (soijalesitiini), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute, askorbyylipalmitaatti), rosmariiniuute, kolekalsiferoli (D-vitamiini).*

*** Äyriäis- ja nilviäisallergikkojen käytettävä varoen.

Punaruskean värinsä kapseli saa levästä. Kapselin väri voi olla hieman epätasainen ja pilkukas, mikä johtuu levän luonnollisesta värityksestä. Kapselin gelatiinikuori valmistetaan kalasta.

Astaksantiini, luteiini ja zeaksantiini

VitaePron perusainesosia ovat alusta asti olleet kasviuutteet astaksantiini, luteiini ja zeaksantiini, jotka ovat arvokkaita, luonnosta uutettuja ainesosia ja tekevät VitaeProsta ainutlaatuisen. VitaePron menestys perustuu juuri näihin alkuperäisiin ainesosiin, ja joiden ansiosta VitaePro on kasvanut yhdeksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä. Astaksantiini uutetaan Haematococcus pluvialis mikrolevästä, ja luteiini ja zeaksantiini isosta samettikukasta (Tagetes erecta).

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ei sisällä laktoosia tai gluteenia. Säilöntäaineeton.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa.

VitaePro - Huolehdi hyvinvoinnistasi!