Huolehdi hyvinvoinnistasi - aloita päiväsi VitaeProlla!

Huolehdi hyvinvoinnistasi - aloita päiväsi VitaeProlla!

VitaePro® on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä. Sen kaikki ainesosat ovat puhtaita, turvallisia sekä huolellisesti testattuja ja tieteellisesti tutkittuja.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 2 kuukautta puoleen hintaan

Huolehdi hyvinvoinnistasi - aloita päiväsi VitaeProlla!

Antioksidantteja, D-vitamiinia sekä omega-3-rasvahappoja mm. lihaksille ja vastustuskyvylle!
Tutustu nyt 14,95 / 2 kk (29,90)

TARJOUS
€ 29.90 € 14.95

Tieteellisesti tutkittu, luonnonmukainen muoto

Tieteellisesti tutkittu, luonnonmukainen muoto

VitaePro sisältää monipuolisen kirjon tieteellisesti tutkittuja ainesosia: astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia sekä antioksidantti C- ja E-vitamiineja, D-vitamiinia sekä runsaasti DHA:ta sisältäviä omega-3-rasvahappoja.

Ravintolisä valmistetaan luonnonmukaisessa muodossa olevista ainesosista farmaseuttisen laatustandardin (GMP) suositusten mukaisesti.

VitaePro® kapselit

VitaePro-pakkaus sisältää 60 pehmytkapselia, mikä vastaa kahden kuukauden määrää yhden kapselin päiväannostuksella. Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä. Punaruskean värinsä kapseli saa levästä. Kapselin väri voi olla hieman epätasainen ja pilkukas, mikä johtuu levän luonnollisesta värityksestä. Kapselin gelatiinikuori valmistetaan kalasta.

  1 kapseli   2 kapselia  
Astaksantiinia 2,0 mg   4,0 mg  
Luteiinia 6,0 mg   12,0 mg  
Zeaksantiinia 1,2 mg   2,4 mg  
C-vitamiinia 100 mg 125 %* 200 mg 250 %
D3-vitamiinia 5 µg 100 %* 10 µg 200 %
E-vitamiinia 12 mg α-TE 100 %* 24 mg α-TE 200 %
EPA
DHA
48 mg
 125 mg
  96 mg
250 mg**
 

* Prosenttia vertailuarvosta
** Tutkittu vaikutus sydämeen saadaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).

**Tutkittu vaikutus silmiin ja aivoihin saadaan 250 mg:lla DHA:ta vuorokaudessa.

Ainesosat

Merellinen öljy*** (kalmari), kapselinkuori (kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseriini)), L-askorbiinihappo (kasviperäinen C-vitamiini), stabilointiaine (rasvahappojen mono- ja diglyseridit), safloriöljy, leväuute (Haematococcus pluvialis), D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), isosamettikukan uute (Tagetes erecta), emulgointiaine (soijalesitiini),hapettumisenestoaine (tokoferoliuute, askorbyylipalmitaatti), auringonkukansiemenöljy, rosmariiniuute, kolekalsiferoli (D-vitamiini).*

*** Äyriäis- ja nilviäisallergikkojen käytettävä varoen.

Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ei sisällä laktoosia tai gluteenia. Säilöntäaineeton.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Parasta ennen päivämäärä on merkitty pakkauksen kanteen. Säilytetään kuivassa ja viileässä sekä lasten ulottumattomissa.

Astaksantiinia sisältävää levää viljellään Havaijilla

VitaePron astaksantiiniuute on peräisin Haematococcus pluvialis-makeanvedenlevästä. Levää viljellään Havaijilla, jossa aurinko antaa hyvät kasvuolosuhteet. Vastaviljelty levä on vihreää, mutta muuttuu auringonvalossa punaiseksi, jolloin leväsato voidaan korjata talteen. Levän kehittämä punaväri suojaa levää auringon UV-säteiltä.

Intian värikkäät ja ravinteikkaat kukat

Luteiini- ja zeaksantiini-uutteet saadaan Isosamettikukasta (Tagetes erecta). Nämä ovat keltaisia kasvien väriaineita, jotka antavat kukalle sen värin. Kukkaa viljellään Intiassa ja sitä on perinteisesti käytetty kansanlääkkeenä monissa kulttuureissa.

DHA, elintärkeä omega-3-rasvahappo

VitaePron merelliset omega-3-rasvahapot saadaan kalmarista. Kalmari (mustekala) on ympäristöystävällinen ja rikas omega-3-rasvahappojen lähde, jossa on korkea DHA-pitoisuus. Kalmaria pyydetään ympäristöystävällisin menetelmin, jotka eivät vahingoita ympäristöä eikä muita mereneläviä.

Kasviperäinen C-vitamiini

VitaePron C-vitamiini saadaan muun muassa kasviperäisestä L-askorbiinihaposta, jonka lähteenä on maissi.

E-vitamiini

VitaePron E-vitamiini saadaan soijapavusta. Soija tulee alun alkaen Aasiasta, mutta nykyisin soijaa tuotetaan ympäri maailman.

D-vitamiini

VitaePron D-vitamiini saadaan lampaanvillan rasvasta eli lanoliinista, jossa on samoja aineita kuin ihmisen ihossa. Kun lanoliini altistetaan UV-säteille se muodostaa D-vitamiinia. Tätä D3-vitamiinia eli kolekalsiferolia on myös ravinnossa, ja elimistö pystyy hyödyntämään sen ravintolisästä samalla tavoin kuin ravinnosta.

VitaePro - Huolehdi hyvinvoinnistasi!