Ostoksia turvallisesti

Ostoksia turvallisesti

VitaeLabilla ostokset sujuvat helposti, turvallisesti ja joustavasti ja tuotteet saat suoraan kotiin postilaatikkoosi. Tuotteiden toimitukset voit muokata juuri sellaisiksi kun haluat ottamalla yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme.

VitaeLabin tavoitteena on ihmisten auttaminen. Olemme toimintamme perustamisvuodesta 2002 saakka erikoistuneet ainoastaan luonnosta peräisin oleviin ravintolisiin, joita myymme suoraan asiakkaillemme. Ravintolisien koostumuksen päätämme itse, ja raaka-aineet hankimme tunnetuilta kansainvälisiltä toimittajilta.

Tervetuloa asiakkaaksi

VitaeLab myy ravintolisiä suoraan yksityishenkilöille ja postittaen ne suoraan koteihin. Tällä tavoin vältytään kalleilta välikäsiltä ja voimme palvella asiakkaitamme suoraan ja lähetys tulee asiakkaalle kätevästi kotiin postilaatikkoon joka kahdeksas viikko. VitaeLabin asiakkaana päätät itse milloin ja kuinka paljon tuotteita sinulle lähetämme. Voit milloin tahansa päättää asiakkuuden, muuttaa toimitusaikaa tai toimitettavien tuotteiden määrää toisin sanoen räätälöidä juuri sinulle sopivan asiakassuhteen. Näin voimme toimia jokaisen asiakkaan haluamalla tavalla.

Asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee arkipäivisin kello 8.30 - 16.30. Asiakaspalveluun saat yhteyden myös sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu@vitaelab.fi tai ottamalla yhteyttä lomakkeemme kautta tästä.

Ostoksia turvallisesti

Asiakkaamme ostoturva on meille tärkeä asia, haluamme että olet meihin tyytyväinen:

Maksutapa: lähetämme laskun tilaamiesi tuotteiden mukana, sinun ei tarvitse maksaa etukäteen eikä ilmoitaa tilinumeroasi. Maksuaikaa on 14 päivää.

 • Kestotilaus: Kestotilaukseen ei liity sitoutumisaikaa ja voit milloin tahansa päättää asiakkuuden tai muuttaa toimitusaikaa.
 • Henkilötiedot: Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietojen käytön voi kieltää ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme osoite PL 4860, 00002 Helsinki tai puhelimitse 0206 90030. Lisätietoja rekisteriselosteesta.
 • Palautusoikeus: Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on etämyynnissä 14 päivän täysi palautusoikeus. Aika lasketaan tuotteiden vastaanottamispäivästä. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia. Tuotteet voi palauttaa maksutta ns. Asiakaspalautuksena.

Näin palautat tuotteet:

 1. Kirjoita lyhyesti miksi palautat tuotteet
 2. Liitä lasku pakettiin ja pakkaa tuotteet huolellisesti.
 3. Palautusosoite on VitaeLab AS, Box 526, SE-451 21 UDDEVALLA.
 4. Muista pyytää postista kuitti palautuksestasi.

Tavoitteenamme on, että sinä asiakkaana olet tyytyväinen meihin ja ravintolisiimme, joten otathan yhteyttä jos jokin asia mietityttää tai jos vain haluat kertoa tuotteen positiivisista vaikutuksista. Tervetuloa asiakkaaksi!

VitaePro-tutustumistarjous - Kokeile nyt puoleen hintaan

VitaePro-tutustumistarjous - Kokeile nyt puoleen hintaan

Vaikuttavia ainesosia useisiin kehon toimintoihin, kuten lihaksille, rustoille ja vastustuskyvylle.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 2 kuukautta puoleen hintaan

VitaePro-tutustumistarjous - Kokeile nyt puoleen hintaan

VitaePro tutustumistarjous - Kokeile nyt puoleen hintaan
Tutustu nyt 15,75 / 2 kk (31,50)

€ 31.50 € 15.75

EU:n vahvistamat terveysväitteet:

Lihaksille

 • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

Rustoille

 • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Vastustuskyvylle

 • C- ja D-vitamiinit sekä seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Sydämelle

 • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

 • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.