Ostoksia turvallisesti

Ostoksia turvallisesti

VitaeLabilla ostokset sujuvat helposti, turvallisesti ja joustavasti ja tuotteet saat suoraan kotiin postilaatikkoosi. Tuotteiden toimitukset voit muokata juuri sellaisiksi kun haluat ottamalla yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme.

VitaeLabin tavoitteena on ihmisten auttaminen. Olemme toimintamme perustamisvuodesta 2002 saakka erikoistuneet ainoastaan luonnosta peräisin oleviin ravintolisiin, joita myymme suoraan asiakkaillemme. Ravintolisien koostumuksen päätämme itse, ja raaka-aineet hankimme tunnetuilta kansainvälisiltä toimittajilta.

Tervetuloa asiakkaaksi

VitaeLab myy ravintolisiä suoraan yksityishenkilöille ja postittaen ne suoraan koteihin. Tällä tavoin vältytään kalleilta välikäsiltä ja voimme palvella asiakkaitamme suoraan ja lähetys tulee asiakkaalle kätevästi kotiin postilaatikkoon säännöllisin väliajoin. VitaeLabin asiakkaana päätät itse milloin ja kuinka paljon tuotteita sinulle lähetämme. Voit milloin tahansa päättää asiakkuuden, muuttaa toimitusaikaa tai toimitettavien tuotteiden määrää toisin sanoen räätälöidä juuri sinulle sopivan asiakassuhteen. Näin voimme toimia jokaisen asiakkaan haluamalla tavalla.

Asiantunteva asiakaspalvelumme palvelee arkipäivisin kello 8.30 - 16.30. Asiakaspalveluun saat yhteyden myös sähköpostitse osoitteella asiakaspalvelu@vitaelab.fi tai ottamalla yhteyttä lomakkeemme kautta tästä.

Ostoksia turvallisesti

Asiakkaamme ostoturva on meille tärkeä asia, haluamme että olet meihin tyytyväinen:

Maksutapa: lähetämme laskun tilaamiesi tuotteiden mukana, sinun ei tarvitse maksaa etukäteen eikä ilmoitaa tilinumeroasi. Maksuaikaa on 14 päivää.

 • Kestotilaus: Kestotilaukseen ei liity sitoutumisaikaa ja voit milloin tahansa päättää asiakkuuden tai muuttaa toimitusaikaa.
 • Henkilötiedot: Nimi- ja osoitetietoja voidaan käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin henkilötietolain mukaisesti. Yhteystietojen käytön voi kieltää ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme osoite PL 4860, 00002 Helsinki tai puhelimitse 0800 413 700. Lisätietoja rekisteriselosteesta.
 • Palautusoikeus: Kuluttajasuojalain mukaan asiakkaalla on etämyynnissä 14 päivän täysi palautusoikeus. Aika lasketaan tuotteiden vastaanottamispäivästä. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia. Tuotteet voi palauttaa maksutta ns. Asiakaspalautuksena.

Näin palautat tuotteet:

 1. Kirjoita lyhyesti miksi palautat tuotteet
 2. Liitä lasku pakettiin ja pakkaa tuotteet huolellisesti.
 3. Kirjoita lähetyksen päälle VitaeLabin palautustunnus: 618853, palautusosoite: VitaeLab, Box 526, 45121 Uddevalla, Sweden, sekä teksti ASIAKASPALAUTUS
 4. Muista pyytää postista kuitti palautuksestasi.

Tavoitteenamme on, että sinä asiakkaana olet tyytyväinen meihin ja ravintolisiimme, joten otathan yhteyttä jos jokin asia mietityttää tai jos vain haluat kertoa tuotteen positiivisista vaikutuksista. Tervetuloa asiakkaaksi!

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle. Ensimmäinen pakkaus -50%. Saat toisen lähetyksen yhteydessä lahjaksi uutuustuote Collagen Forten.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksillenivelille ja vastustuskyvylle.

Tutustu nyt 14,75 / 50 kapselia (29,50)
Toisen lähetyksen mukana lahjaksi uutuus Collagen Forte.

€ 29.50 € 14.75

Tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin:

NIVELILLE

 • VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE

 • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

VASTUSTUSKYVYLLE

 • VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

SYDÄMELLE

 • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

 • VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SOLUJEN SUOJAKSI

 • VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.