Tutustumistarjous -50%

Tutustumistarjous -50%

VitaeLabin tavoitteena on edistää aktiivista elämäntyyliä terveyden ja hyvinvoinnin kautta.

VitaeLabin tavoitteena on edistää aktiivista elämäntyyliä terveyden ja hyvinvoinnin kautta. Jotta ravintolisiimme tutustuminen olisi mahdollisimman helppoa ja edullista, annamme kaikille uusille asiakkaille tutustumistarjouksen, joka koskee ensimmäistä tuotelähetystä.

Ensimmäinen lähetys puoleen hintaan - ei sitoutumisaikaa!

Laadukkaat tuotteet edullisesti suoraan postilaatikkooon

Ravintolisiämme voi ostaa vain suoraan VitaeLabilta – siten tuotteiden hinnat pysyvät mahdollsimman edullisina. Myymällä tuotteet suoraan asiakkaille vältämme hintoja nostavat välikädet, ja sinä voit olla varma että tuotteesta maksamasi hinta on niin edullinen kuin mahdollista.

Ravintolisien tilaaminen on sinulle helppoa, turvallista ja joustavaa. Saat tilaamasi tuotteet suoraan kotiisi toimitettuna ja uuden toimituksen säännöllisin väliajoin. Tuotteiden toimitusväli riippuu tilaamastasi tuotteesta, VitaePron toimitusväli on 7 viikkoa, muilla tuotteilla 8 viikkoa.

Asiakkaanamme sinun ei tarvitse myöskään sitoutua vähimmäisostomäärin tai määräaikaisuuteen vaan voit koska tahansa tehdä muutoksia esimerkiksi tilauksesi toimitusväliin, tauottaa tilauksesi tai päättää sen. Tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua.

Tutustu tarkemmin ravintolisiimme ja hyödynnä uuden asiakkaan etu täällä.

Ammattitaitoinen asiakaspalvelumme vastaa tuotteisiin, niiden vaikutuksiin, asiakkuuteen yms. liittyviin kysymyksiisi. Ravintolisät kuuluvat ydinosaamiseemme ja autamme sinua, jos kaipaat lisätietoa. Eli otathan yhteyttä – palvelemme sinua mielellämme!

VitaePro lihaksille ja nivelille - Tilaa nyt puoleen hintaan

VitaePro lihaksille ja nivelille - Tilaa nyt puoleen hintaan

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksille ja nivelille sekä väsymyksen vähentämiseen.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

VitaePro lihaksille ja nivelille - Tilaa nyt puoleen hintaan

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksille ja nivelille sekä väsymyksen vähentämiseen.

Tutustu nyt 14,75 / 50 kapselia (29,50)

€ 29.50 € 14.75

Tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin:

NIVELILLE

  • VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE

  • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

VASTUSTUSKYVYLLE

  • VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

SYDÄMELLE

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

  • VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SOLUJEN SUOJAKSI

  • VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.