Asiakkuus

Asiakkuus

VitaeLabin asiakkaana et joudu sitoutumaan mihinkään vaan voit milloin tahansa päättää asiakkuuden. Jos tuotteita sattuisi kertymään varastoon, voit yksinkertaisesti siirtää seuraavaa lähetystä kuukaudella tai useammalla. Tällä tavoin säilytät asiakkuutesi ja etupisteesi.

Asiakassuhde syntyy, kun tilaat tuotteitamme. Pitämällä tuotteet hyväksyt nämä sopimusehdot. Tuotteiden toimitusväli riippuu tilaamastasi tuotteesta, VitaePron ja Collagen Forten toimitusväli on 7 viikkoa, muilla tuotteilla 8 viikkoa.

Kestotilaajan edut

  • Saat ravintolisät suoraan postilaatikkoon - yksinkertaista ja kätevää
  • Sinulla on ravintolisiä riittävästi eli voit syödä niitä säännöllisesti
  • Kestotilaukseen ei liity aikasitoutumista tai muita sitoumuksia
  • Kestotilaus muokataan sinun tilanteeseesi ja tarpeisiisi sopivaksi

Tutustumistarjous: Kun tilaat ensimmäistä kertaa, saat jokaisen tuotteen ensimmäisen lähetyksen puoleen hintaan.

Näin asiakkuus toimii

Valitset sinulle ja perheellesi sopivan ravintolisän tai ravintolisät, lähetät tilauksen meille ja ensimmäinen lähetys toimitetaan suoraan kotiin kirjeenä tai maksikirjeenä. Tuotelähetys jaetaan vastaanottajalle, jos se voidaan jättää postiluukkuun tai laatikkoon. Muussa tapauksessa jakaja jättää saapumisilmoituksen ja lähetyksen voi noutaa postista.

Ensimmäisen lähetyksen toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta. Ensimmäisen lähetyksen jälkeen tuotteiden toimitusväli on 7 tai 8 viikkoa riippuen tilaamastasi tuotteesta, VitaePron ja Collagen Forten toimitusväli on 7 vkoa, muilla tuotteilla 8 vkoa, ellet ole muuttanut tuotteiden toimitusväliä. Yhdestä normaalilähetyksestä veloitamme toimituskuluina 3,90 euroa. Mikäli taloudessa on useampi asiakas, tuotteet voidaan lähettää useammassa lähetyksessä, mutta maksat vain yhdet toimituskulut. Veloitamme vain yhdet toimituskulut myös silloin, kun tilaat tuotteita kerralla useammalle kuukaudelle.

Ei sitoutumisaikaa

Asiakkuuden voit päättää koska tahansa ilmoittamalla siitä asiakaspalveluumme. Voit myös perua seuraavan lähetyksen soittamalla tai lähettämällä sähköpostia asiakaspalveluumme hyvissä ajoin, kuitenkin viimeistään 3 viikkoa etukäteen. 

Perhealennus

Ravintolisämme sopivat koko perheelle! Monesti myös muut perheenjäsenet innostuvat nähtyään ravintolisien vaikutuksen. Jos perheessä on neljä tai tai useampi tilaaja, myönnämme 10% alennuksen koko tilauksesta toisesta lähetyksestä alkaen.

Jaksottaminen

Voit valita kuinka usein lähetämme sinulle uusia tuotteita: joka toinen, neljäs tai kuudes kuukausi, tai vaikkapa vain kerran vuodessa. Mikäli haluat koko vuoden tuotteet kerralla, voit säästää toimituskuluissa. Toimitusmaksu on joka lähetyksestä sama, tilasitpa kerralla yhden tai useamman kuukauden tuotteet eli 3,90 euroa.