VitaeLab

Cal-Mag − kalsium, magnesium ja D-vitamiini

Cal-Mag − kalsium, magnesium ja D-vitamiini

Kalsium, magnesium ja D-vitamiini edistävät lihasten normaalia toimintaa ja luuston pysymistä normaalina.

Tutustu ja tilaa jo tänään - vain 7,45 / 2 kk

Cal-Mag − kalsium, magnesium ja D-vitamiini

Kalsium, magnesium ja D-vitamiini ovat tarpeellisia luuston pysymiselle normaalina. 
Tutustu nyt 7,45 / 2 kk  (14,90)

€ 14.90 7.45 € 7.45

Cal-Mag − kalsium, magnesium ja D-vitamiini

Cal-Mag™ on luuston ja lihasten hyvinvointiin kehitetty täsmätuote, jonka ainesosat – kalsium, magnesium ja D-vitamiini – edistävät lihasten normaalia toimintaa ja luuston ja hampaiden pysymistä normaaleina. Cal-Mag sisältää myös magnesiumia, joka voi auttaa myös vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Vitamiinit ja kivennäisaineet ovat välttämättämiä elimistön monille toiminnoille. Elimistö ei tuota kaikkia näitä aineita itse, ja siksi niitä on saatava ravinnosta. 

Vahva luusto ja hampaat

Cal-Mag™ sisältää runsaasti kalsiumia, joka on tarpeellista luuston ja hampaiden pysymiselle normaalina. Cal-Mag™ sisältää myös magnesiumia ja D-vitamiinia, jotka edistävät luiden ja hampaiden pysymistä normaaleina.  

Vahva luusto on tärkeä, jotta voi liikkua aktiivisesti ja säilyttää hyvän ryhdin koko elämän ajan. Kivennäisaineet kalsium ja magnesium ovat tärkeitä luuston rakennusaineita. D-vitamiinia keho tarvitsee kalsiumin imeytymiseen ja sitä kautta kalsiumin hyödyntämiseen luuston rakennusaineena.

Luuston rakenne uusiutuu läpi koko elämän ja siksi säännöllinen kalsiumin saanti on tärkeää terveen luuston ylläpitämiseksi. Luusto uusiutuu eri vauhdilla eri ikäisillä. Etenkin nuorena hankittu vahva luumassa antaa hyvän lähtökohdan luumassan hyvinvoinnille myös myöhempinä ikävuosina.

Erityisen tärkeää luuston rakennusaineiden saanti on kolmenkymmenen ikävuoden jälkeen, koska silloin luumassaa hajoaa nopeampaan tahtiin kuin uutta muodostuu. 

Lihasten hyvinvoinnille

Cal-Mag sisältää magnesiumia ja kalsiumia, jotka edistävät lihasten normaalia toimintaa. Niiden lisäksi Cal-Mag sisältää D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.