Uutuus Collagen Forte nivelten hyvinvointiin

Uutuus Collagen Forte nivelten hyvinvointiin

Uutuus Collagen Forte nivelten hyvinvointiin. Sisältää tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia. Ensimmäinen lähetys puoleen hintaan!

Tutustu ja tilaa
vain 12,45 € / 50 kapselia

Uutuus Collagen Forte nivelten hyvinvointiin

Uutuus nivelten hyvinvointiin. Kokeile puoleen hintaan.

Vain 12,45 € / 50 kapselia

€ 24.90 € 12.45

Kysymyksiä ja vastauksia Collagen Fortesta

Collagen Fortesta saat aktiivisia ainesosia nivelrustolle ja ylläpidät hyvin toimivia niveliä.

Mitä Collagen Forte sisältää?

Collagen Forte sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia sekä antioksidantti C-vitamiinia ja seleeniä.

Mikä on suositeltu vuorokausiannos?

Suositeltu vuorokausiannos on 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää.

Kenelle Collagen Forte on tarkoitettu?

Collagen Forte on ravintolisä sinulle, joka haluat ylläpitää nivelruston hyvinvointia – koko elämän ajan.

Miten Collagen Forten ainesosat vaikuttavat?

  • Useissa tutkimuksissa on havaittu, että denaturoimaton tyypin II kollageeni vaikuttaa nivelruston hyvinvointiin. Samanlaista vaikutusta nivelille ei ole tutkimusten mukaan havaittu olevan denaturoidulla, eli ns. tavallisella kollageenilla.
  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Kollageeni antaa rustolle sen joustavan ja lujan rakenteen.
  • Seleeni on antioksidantti, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Mitä kollageeni on?

Kollageeni on tärkeä proteiini kehossa ja merkittävä rustojen, nivelsiteiden ja jänteiden rakennusaine. Kollageeni pitää ihon, nivelet, jänteet ja muut kudokset vahvoina ja toimintakykyisinä.
Noin 25-30% kehon proteiinista on kollageenia ja antaa tukea ja lujuutta kudoksille. Nivelruston proteiineista 70% on kollageenia.

Mitä eroa on tyypin I ja tyypin II kollageenilla?

On olemassa 28 kollageenityyppiä, joista yleisimmät ovat tyyppi I ja tyyppi II. Tyypin I kollageeni on tärkeä ainesosa ihossa, ja tyypin II kollageeni on puolestaan ruston pääainesosa. Tutkimukset ovat osoittaneet, että denaturoimaton tyypin II kollageeni voi ylläpitää ruston kuntoa ja näin välttää epämukavuuden tunnetta nivelissä.

Collagen Forte sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia sekä antioksidantti C-vitamiinia ja seleeniä.

Miksi valita denaturoimaton tyypin II kollageeni?

Kollageeni hajoaa helposti normaalissa prosessoinnissa ja kadottaa osan ominaisuuksistaan. Siksi myöskään prosessoidulla (denaturoidulla) kollageenilla ei ole samaa vaikutusta nivelrustolle. Jos haluat täydentää ruokavaliota kollageenilla, etsi tuotteesta b-2Cool®- tuotemerkkiä, joka osoittaa, että tuote sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia.

Mikä on b-2Cool®?

b-2Cool® on Bioiberican kehittämä ja valmistama kollageenituote, jota käytetään Collagen Fortessa. Bioiberica on globaali bioteknologiayritys, joka on tutkinut niveliä yli 40 vuotta ja on kansainvälinen johtaja nivel- ja rustoterveyden alalla. b-2Cool® koostuu denaturoimattomasta/ei-pilkotusta tyypin II kollageenista, joka on luonnollinen kanasta uutettu bioaktiivinen molekyyli.

b-2Cool® kollageeni käsitellään tarkasti kontrolloidussa puhdistusprosessissa, joka säilyttää ne kollageenin osat, jotka ovat tärkeitä, jotta kollageeni tehoaa niveliin.

Mitä tutkimuksia kollageenin tehosta on?

Tutkimukset ovat osoittaneet, että denaturoimaton tyypin II kollageeni voi ylläpitää ruston kuntoa ja näin välttää epämukavuuden tunnetta nivelissä. Tämä on dokumentoitu kaksoissokkotutkimuksissa ja satunnaistetuissa sekä lumevaikutuskontrolloiduissa tutkimuksissa, jotka löytyvät terveydenhuollon ja biolääketieteen Pubmed ja Medline -julkaisutietokannoissa.

Voiko Collagen Fortea syödä samaan aikaan VitaePron kanssa?

Kyllä voi. VitaePro sisältää muun muassa Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Collagen Forte on uusi ravintolisä, joka edesauttaa puolestaan nivelrustojen hyvinvointia. Käyttämällä VitaeProta ja Collagen Fortea yhdessä, saat enemmän vaikuttavia ainesosia niveltesi hyväksi.