VitaePro - Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro - Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho moniin kehon toimintoihin, erityisesti lihaksille, rustoille ja vastustuskyvylle.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 2 kuukautta puoleen hintaan

VitaePro - Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro-tutustumistarjous - Kokeile nyt puoleen hintaan
Tutustu nyt 15,75 / 2 kk (31,50)

€ 31.50 € 15.75

Vaikuttavia ainesosia useisiin kehon toimintoihin

VitaePro sisältää useita ainesosia, joilla on EU:n hyväksymiä terveysväitteitä.

Lihasten hyvinvoinnille

Hyvä lihaskunto on tärkeää, jotta voimme pysyä aktiivisina ja liikuntakykyisinä läpi koko elämän. VitaePro sisältää D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. D-vitamiinin riittävä saanti on tärkeää meidän kaikkien, mutta erityisesti iäkkäiden ihmisten lihaskunnolle.

Rustoille

VitaePro sisältää C-vitamiinia, joka edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Vastustuskyvylle

Mahdollisimman hyvä vastustuskyky on erittäin tärkeä kaikille läpi koko vuoden, mutta erityisesti iäkkäille sekä aktiiviurheilijoille, joiden immuunijärjestelmän toiminta on koetuksella. VitaePro sisältää C- ja D-vitamiinia sekä seleeniä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Sydämen hyvinvoinnille

VitaePro sisältää välttämättömiä omega-3 DHA- ja EPA-rasvahappoja, jotka ovat keskeisiä usealle elimistön eri toiminnolle. Pitkäketjuiset, monityydyttymättömät omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen toimintaan saavutetaan 250 mg:lla DHA:ta tai EPA:a päivittäin (2 kapselia/vrk).

Vähentää väsymystä ja uupumusta

Keholle tärkeä C-vitamiini tunnetaan myös nimellä askorbiinihappo. Ihminen ei itse pysty tuottamaan C-vitamiinia kehossaan, siksi sitä on saatava ruokavaliosta päivittäin. VitaePro sisältää C-vitamiinia, joka auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Suojaa soluja hapettumisstressiltä

VitaePro sisältää antioksidantteja, joista seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Hapettumisreaktio tapahtuu esimerkiksi silloin, kun altistumme stressille, saasteille, auringon UV-säteille tai kovalle fyysiselle rasitukselle. Kehomme reagoi niihin tuottamalla enemmän reaktiivisia happiyhdisteitä. Antioksidantit ovat yhdisteitä, jotka neutralisoivat reaktiivisia happiyhdisteitä, jotka syntyvät sivutuotteina mm. silloin, kun elimistö polttaa happea.

Kokeile ja huomaa VitaePron vaikutukset.

Tutustumistarjouksena voit nyt kokeilla VitaeProta ensimmäiset 2 kk puoleen hintaan!

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa.