Uudistunut VitaePro - entistä tehokkaampi nivelille!

Uudistunut VitaePro - entistä tehokkaampi nivelille!

Uutuutena nyt Boswellia serrataa nivelten hyvinvointiin ja tärkeää B12-vitamiinia väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Uudistunut VitaePro - entistä tehokkaampi nivelille!

Uutuutena nyt Boswellia serrataa nivelten hyvinvointiin ja tärkeää B12-vitamiinia väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen.
Tutustu nyt 14,75 / 2 kk (29,50)

€ 29.50 € 14.75

Uudistunut VitaePro – nyt enemmän vaikuttavia ainesosia

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja sisältää tehokkaan yhdistelmän ainesosia, joilla on tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin.

Uudistuneen VitaePron koostumus on entistä tehokkaampi ja monipuolisempi. Koostumukseen on lisätty Boswellia serrata -kasviuutetta, jota on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin sekä B12-vitamiinia, jolla on lukuisia hyväksyttyjä terveysväitteitä. Uudistunut VitaePro on erinomainen tuki kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksille ja nivelille sekä vastustuskyvylle.

Nyt puoleen hintaan uusille asiakkaille!

Tutustumistarjouksena saat nyt VitaePron ensimmäisen lähetyksen puoleen hintaan, vain 14,75 € (norm. 29,50 €) + toimituskulut 3,90 €. Toimitus suoraan kotiin ja tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteen saavuttua. Ei sitoutumisaikaa!

Nivelten hyvinvointiin

Uudistunut VitaePro sisältää nyt kasviuute Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

Lihasten hyvinvoinnille

Hyvä lihaskunto on tärkeää, jotta voimme pysyä aktiivisina ja liikuntakykyisinä läpi koko elämän. VitaePro sisältää D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. D-vitamiinin riittävä saanti on tärkeää meidän kaikkien, mutta erityisesti iäkkäiden ihmisten lihaskunnolle.

Vastustuskyvylle

Mahdollisimman hyvä vastustuskyky on erittäin tärkeä kaikille läpi koko vuoden, mutta erityisesti iäkkäille sekä aktiiviurheilijoille, joiden immuunijärjestelmän toiminta on koetuksella. VitaePro sisältää C-, D- ja B12-vitamiinia sekä seleeniä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Sydämen hyvinvoinnille

VitaePro sisältää välttämättömiä omega-3 DHA- ja EPA-rasvahappoja, jotka ovat keskeisiä usealle elimistön eri toiminnolle. Pitkäketjuiset, monityydyttymättömät omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen toimintaan saavutetaan 250 mg:lla DHA:ta tai EPA:a päivittäin (2 kapselia/vrk).

Vähentää väsymystä ja uupumusta

Keholle tärkeä C-vitamiini tunnetaan myös nimellä askornbiinihappo. Ihminen ei itse pysty tuottamaan C-vitamiinia kehossaan, siksi sitä on saatava ruokavaliosta päivittäin. VitaePro sisältää C- ja B12-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Suojaa soluja hapettumisstressiltä

VitaePro sisältää antioksidantteja, joista seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Hapettumisreaktio tapahtuu esimerkiksi silloin, kun altistumme stressille, saasteille, auringon UV-säteille tai kovalle fyysiselle rasitukselle. Kehomme reagoi niihin tuottamalla enemmän reaktiivisia happiyhdisteitä. Antioksidantit ovat yhdisteitä, jotka neutralisoivat reaktiivisia happiyhdisteitä, jotka syntyvät sivutuotteina mm. silloin, kun elimistö polttaa happea.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Ei suositella raskaana oleville.