Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle. Ensimmäinen pakkaus -50%. Saat toisen lähetyksen yhteydessä lahjaksi uutuustuote Collagen Forten.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksillenivelille ja vastustuskyvylle.

Tutustu nyt 14,75 / 50 kapselia (29,50)
Toisen lähetyksen mukana lahjaksi uutuus Collagen Forte.

€ 29.50 € 14.75

Vaikuttavia ainesosia useisiin kehon toimintoihin

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja sisältää tehokkaan yhdistelmän ainesosia, joilla on tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin.

Vaikuttavat ainesosat tukevat monipuolisesti kehon hyvinvointia, erityisesti lihasten ja nivelten hyvinvointia, vastustuskykyä sekä auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Kokeile nyt puoleen hintaan - kaupan päälle uutuus Collagen Forte!

Tutustumistarjouksena saat nyt VitaePron ensimmäisen lähetyksen puoleen hintaan, vain 14,75 € (norm. 29,50 €) + toimituskulut 3,90 €. Tilaa heti - kaupan päälle nyt uutuus Collagen Forte (arvo 24,90 €, 1 kpl /talous) toisen lähetyksen mukana.

Tilaajalahja Collagen Forte on uutuustuote, joka sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia. Collagen Forte auttaa kehoa ylläpitämään nivelruston kuntoa ja siten toimivia niveliä.

Toimitus suoraan kotiin ja tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteen saavuttua. Ei sitoutumisaikaa!

Nivelten hyvinvointiin

VitaePro sisältää kasviuute Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

Lihasten hyvinvoinnille

Hyvä lihaskunto on tärkeää, jotta voimme pysyä aktiivisina ja liikuntakykyisinä läpi koko elämän. VitaePro sisältää D-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. D-vitamiinin riittävä saanti on tärkeää meidän kaikkien, mutta erityisesti iäkkäiden ihmisten lihaskunnolle.

Vastustuskyvylle

Mahdollisimman hyvä vastustuskyky on erittäin tärkeä kaikille läpi koko vuoden, mutta erityisesti iäkkäille sekä aktiiviurheilijoille, joiden immuunijärjestelmän toiminta on koetuksella. VitaePro sisältää B12-, C- ja D-vitamiinia sekä seleeniä, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Sydämen hyvinvoinnille

VitaePro sisältää välttämättömiä omega-3 DHA- ja EPA-rasvahappoja, jotka ovat keskeisiä usealle elimistön eri toiminnolle. Pitkäketjuiset, monityydyttymättömät omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen toimintaan saavutetaan 250 mg:lla DHA:ta tai EPA:a päivittäin (2 kapselia/vrk).

Vähentää väsymystä ja uupumusta

Keholle tärkeä C-vitamiini tunnetaan myös nimellä askornbiinihappo. Ihminen ei itse pysty tuottamaan C-vitamiinia kehossaan, siksi sitä on saatava ruokavaliosta päivittäin. VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Suojaa soluja hapettumisstressiltä

VitaePro sisältää antioksidantteja, joista seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Hapettumisreaktio tapahtuu esimerkiksi silloin, kun altistumme stressille, saasteille, auringon UV-säteille tai kovalle fyysiselle rasitukselle. Kehomme reagoi niihin tuottamalla enemmän reaktiivisia happiyhdisteitä. Antioksidantit ovat yhdisteitä, jotka neutralisoivat reaktiivisia happiyhdisteitä, jotka syntyvät sivutuotteina mm. silloin, kun elimistö polttaa happea.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Ei suositella raskaana oleville.