10 0000 euron onnellinen voittaja on arvottu!

10 0000 euron onnellinen voittaja on arvottu!

Viime vuonna juhlimme VitaeLabilla 15-vuotisjuhlavuottamme ja sen kunniaksi arvoimme vuoden aikana viisi 1000 euron palkintoa ja vuoden huipennukseksi arvottiin 10 000 euron arvoinen pääpalkinto, jonka sai lunastaa matkalahjakorttina tai vaihtoehtoisesti myös rahana. Pääpalkinnon arvonnassa olivat kaikki asiakkaamme, joilla oli voimassa oleva kestotilaus 31.12.2017.

Pääpalkinto osui tällä kertaa onnekkaalle voittajalle Turkuun ja sen voitti Matti Heinonen. Matti on ollut VitaePron asiakas jo vuodesta 2016 ja yllättyi todella iloisesti voitosta. Hän ei ollut tietoinen käynnissä olevasta kilpailusta ja siksi voittosumma oli hänelle täydellinen yllätys! Matti on seitsemänkymppinen eläkeläinen ja tapasimme hänet voittoshekin luovutuksen yhteydessä lounaalla Turun kauniissa jokimaisemissa. Mukana onnittelemassa Mattia oli mukanamme myös pitkäaikainen VitaePron mainoskasvo Pertti Karppinen. Palkinnon luovutuksen yhteydessä pääsimme jutustelemaan mukavia yhdessä ja tutustumaan hieman voittajaan.

Matti kertoili meille mielenkiintoisesta elämäntarinastaan ja alustavista suunnitelmistaan voittorahojensa suhteen. Matilla on ollut haasteita terveytensä kanssa viime aikoina, mutta hän on aktiivisesti kuntoutumassa ja miettikin jo tulevaa reissua voittorahojensa turvin ja suunnitteli lähtevänsä matkalla jonnekin Eurooppaan, esimerkiksi Espanjaan tai Kreikkaan vaikka hieman pidemmäksikin aikaa. Matti on nuoruudessaan harrastanut muun muassa nyrkkeilyä ja tanssia ja myös purjehdus on lähellä sydäntä. Kulttuuripuolelta Mattia kiinnostaa erityisesti teatteri ja musiikki ja ne kuuluvat yhä osana elämään. Nyt voittorahoilla Matti voikin suunnitella mieleistään matkaa tai muita rientoja yksin tai yhdessä läheistensä kanssa. Matti kiitteli myös VitaeProta ja kertoi sen käytön antaneen hänelle henkilökohtaisesti apua ja vireyttä oman hyvinvointiinsa liittyen.

Matille lämpimät onnittelut voitosta vielä kerran ja toivotamme hänelle oikein mukavia matkapäiviä! Myöhemmin toivottavasti saamme kuulla Matin kuulumisia matkoilta ja jaamme ne teidän kanssanne myös.

VitaePro lihaksille ja nivelille - Tilaa nyt puoleen hintaan

VitaePro lihaksille ja nivelille - Tilaa nyt puoleen hintaan

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksille ja nivelille sekä väsymyksen vähentämiseen.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

VitaePro lihaksille ja nivelille - Tilaa nyt puoleen hintaan

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksille ja nivelille sekä väsymyksen vähentämiseen.

Tutustu nyt 14,75 / 50 kapselia (29,50)

€ 29.50 € 14.75

Tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin:

NIVELILLE

  • VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE

  • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

VASTUSTUSKYVYLLE

  • VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

SYDÄMELLE

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

  • VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SOLUJEN SUOJAKSI

  • VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.