6 hyvää syytä kokeilla uudistunutta VitaeProta

6 hyvää syytä kokeilla uudistunutta VitaeProta

Hyviä uutisia nivelille ja lisäpuhtia elämään!

VitaeLabin tavoitteena on kehittää ja tarjota sellaisia tuotteita, jotka auttavat sinua pitämään huolta hyvinvoinnistasi päivittäin. Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti, jotta sinä asiakkaanamme saisit niistä parhaan mahdollisen hyödyn. Uudistunut VitaePro on nyt entistäkin monipuolisempi ja tehokkaampi. Kaikki VitaePron alkuperäiset ainesosat säilyvät koostumuksessa. Koostumusta on täydennetty Boswellia serratalla, joka edistää nivelten hyvinvointia sekä B12-vitamiinilla, jolla on lukuisia hyväksyttyjä terveysväitteitä.

 • Boswellia serrataa nivelten hyväksi! Boswellia serrata on kasviuute, jolla on viilentävä ja miellyttävä vaikutus nivelille. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nimenomaan nivelten hyvinvointiin.
 • B12-vitamiinia antamaan lisää puhtia! Monille kehon toiminnoille tärkeä B12-vitamiini auttaa muun muassa vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä edistää energia-aineenvaihduntaa ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Vaikuttavia ainesosia koko kehon hyvinvointiin

Uudessa koostumuksessa löytyvät edelleen kaikki aikaisemmat ainesosat: luonnon antioksidantit astaksantiini, luteiini, zeaksantiini, seleeni, C-, D- ja E-vitamiini sekä omega-3-rasvahapot. VitaePro on monipuolinen ja turvallinen ravintolisä päivittäisen ruokavalion ja hyvinvoinnin tueksi. Se on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja sen sisältämillä ainesosilla on tutkittu teho moniin kehon toimintoihin, erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle.

Hyvinvointia nivelille ja yleistä vireyttä

Boswellia serrata on yrttikasvi, jota on käytetty jo tuhansia vuosia ylläpitämään nivelten toimivuutta. Siitä saatavaa nestettä käytetään Intiassa yleisesti ja myös nykytiede tunnustaa Boswellia serratan viilentävän ja miellyttävän vaikutuksen nivelille. Tutkimuksia tehdään yhä Boswellia serratan vaikutusmekanismista, mutta sen oletetaan vaikuttavan rustojen säilymiseen nivelissä estämällä tiettyjen entsyymien toimintaa.

Monipuolinen B12-vitamiini osallistuu lukuisiin toimintoihin elimistössämme. Se edistää normaalia energiaravintoaineiden kuten proteiinien, rasvojen ja hiilihydraattien aineenvaihduntaa. B12-vitamiini on myös tärkeä vastustuskyvylle edistämällä immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Ja ennen kaikkea, B12-vitamiini tuo lisää puhtia päivään: se auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

6 hyvää syytä kokeilla VitaeProta

 • LIHAKSILLE
  D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.
 • NIVELILLE
  Boswellia serrata auttaa pitämään nivelet viileinä ja miellyttävinä
 • VASTUSTUSKYVYLLE
  B12-, C- ja D3-vitamiini sekä seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • SYDÄMELLE
  Omega-3-rasvahapot DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa.*
 • VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ
  B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • SUOJAA SOLUJA
  Antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

*Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan saavutetaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk)

Tutustumistarjouksena voit nyt kokeilla VitaeProta ensimmäiset 7 viikkoa puoleen hintaan! Toimitus suoraan kotiin ja tilaus maksetaan turvallisesti laskulla, vasta tuotteiden saavuttua. Ei sitoutumisaikaa.

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle. Tilaa VitaePro nyt puoleen hintaan ja saat kaupan päälle uutuustuote Collagen Forten.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksillenivelille ja vastustuskyvylle.

Tutustu nyt 14,75 / 50 kapselia (29,50)
Kaupan päälle uutuus Collagen Forte

€ 29.50 € 14.75