Voita 10 000 euron arvoinen unelmaloma!

Voita 10 000 euron arvoinen unelmaloma!

VitaePron 15-vuotisjuhla-arvonta

Vuosi 2017 on erityinen juhlavuosi VitaeLabille. VitaePro täyttää nimittäin 15 vuotta! VitaePro lanseerattiin jo vuonna 2002 Norjassa, ja siitä on tullut tärkeä osa tuhansien ihmisten arkipäivää.

Vietämme VitaePron 15-vuotisjuhlaa näkyvästi läpi koko vuoden. Kaikki asiakkaamme pääsevät osalliseksi juhlavuoden arvontoihin, joita järjestetään pitkin vuotta. Juhlavuosi huipentuu loppuvuonna 10 000 euron arvoisen unelmaloman arvontaan! Lisäksi piilotamme vuoden aikana viisi 1 000 € arvoista kultaista matkalippua tuotelähetyksiin. Ne arvotaan pitkin vuotta asiakkaidemme kesken, joten avaa ja katso tuotelähetyksesi sisältö tarkkaan.

Voita 10 000 euron arvoinen unelmaloma!

VitaeLabin asiakkaana sinulla on mahdollisuus päästä toteuttamaan matkahaaveesi ja matkustamaan unelmien lomakohteeseesi! Onko unelmasi päästä safarille, kokea New Yorkin tai jonkun muun suurkaupungin syke vai haluaisitko loikoilla paratiisisaaren valkealla hiekalla? VitaeLabin asiakkaana unelmasi voi toteutua!

Arvontaan osallistumiseksi sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin olla asiakkaamme ja pitää peukut pystyssä, että onni suosisi juuri sinua! Arvonta suoritetaan kaikkien VitaeLab AS:n suomalaisessa asiakasrekisterissä olevien asiakkaiden kesken, joilla on 31.12.2017 voimassa oleva kestotilaus.

Tuleeko sinusta 10 000 euron matkalahjakortin voittaja?

Onnea arvontaan!

Uudistunut VitaePro - entistä tehokkaampi nivelille!

Uudistunut VitaePro - entistä tehokkaampi nivelille!

Uutuutena nyt Boswellia serrataa nivelten hyvinvointiin ja tärkeää B12-vitamiinia väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Uudistunut VitaePro - entistä tehokkaampi nivelille!

Uutuutena nyt Boswellia serrataa nivelten hyvinvointiin ja tärkeää B12-vitamiinia väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen.
Tutustu nyt 14,75 / 2 kk (29,50)

€ 29.50 € 14.75

Arvonnan säännöt – Voita 10.000 euron arvoinen unelmaloma!

  1. VitaeLab AS järjestää 15-vuotisjuhla-arvonnan ajalla 1.1. – 31.12.2017.
  2. Arvonta suoritetaan kaikkien VitaeLab AS:n suomalaisessa asiakasrekisterissä olevien asiakkaiden kesken, joilla on 31.12.2017 voimassa oleva kestotilaus.
  3. Pääpalkinto on 10 000 (kymmenentuhannen) euron matkalahjakortti.
  4. Voittaja arvotaan 10.1.2018.
  5. Lahjakortin käyttöön ei liity mitään ehtoja (matkustajamäärä, matkakohde, matkustusajankohta, tms). VitaeLab AS avustaa voittajan niin halutessa matkan suunnittelussa. Voiton voi myös lunastaa rahana.
  6. Arvonnan järjestäjä maksaa voittajan arpajaisveron.
  7. Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti puhelimitse, sähköpostitse tai kirjeellä, ja voitto toimitetaan voittajalle kolmen viikon kuluessa arvonnasta. Voitto toimitetaan joko kirjattuna kirjeenä tai henkilökohtaisesti voittajalle kotiin.
  8. Voittajan nimi ja kuva julkaistaan VitaeLabin internetsivuilla, VitaeProfil-asiakaslehdessä sekä muissa asiaan liittyvissä markkinointimateriaaleissa.

SanaPharma Group AS:n työntekijät tai heidän perheenjäsenet eivät voi osallistua arvontaan.