Karibialaisessa kalakeitossa on ripaus eksotiikkaa ja ihanasti väriä sekä makua. Kokeile ja ihastu!
Kuutioi kalafileet. Kuutioi tomaatti ja paprika, kuori ja kuutioi bataatti ja sipuli. Hienonna kuoritut valkosipulinkynnet. Kuumenna oliiviöljy kattilassa ja freesaa sipulia miedolla lämmöllä n. 5 minuuttia. Lisää valkosipuli, tomaatti, paprika, bataatti ja sitruunatimjami. Freesaa 5 minuuttia lisää. Kaada joukkoon kalaliemi, kalakastike, balsamiviinietikka ja sokeri. Anna kiehua hiljakseen n. 15 minuuttia, kunnes bataatti on kypsää. Lisää kalat ja kuumenna uudestaan kiehuvaksi. Mausta suolalla, mustapippurilla ja persiljalla. Tarjoile heti.
Tämän hyvän olon reseptin on toimittanut Hanna Hurtta. Hanna on helsinkiläinen keittiömestari, joka pitää myös suosittua Hannan Soppa -ruokablogia.
Jos sinulla on kampanjakoodi, kirjoita se tähän kenttään.
Kampanjakoodi ei ole käytössä. Tarkista vielä.