Mies ja nivelet pysyvät kunnossa!

Mies ja nivelet pysyvät kunnossa!

Urheilullinen Ari Lehtiranta, 68, asuu Nummelassa ja viettää aktiivisia eläkepäiviä liikunnallisten harrastusten ja ystävien parissa.

Pitkä tausta urheilun parissa

Arilla on pitkä tausta pesäpallon parista. Useimmiten hänet tapaa nykyisen suosikkiharrastuksensa, frisbeegolfin parista. Frisbeegolfin lisäksi Ari harrastaa sisäsoutua ja sulkapalloa, joissa kummassakin lajissa kropan hyvä liikkuvuus on tärkeää.

Osaan arvostaa hyvää kuntoa

Hän osaa olla kiitollinen siitä, että kroppa on pysynyt niin hyvässä kunnossa, että taipuu vielä moneen erilaiseen harrastukseen, vaikka takana on fyysisesti rankka ura talonrakentajana. VitaeProta Ari on käyttänyt jo vuosia ja kokee sen olevan todella toimiva lisä tukemaan kehon ja erityisesti nivelten hyvinvointia.

”Uskallan väittää, että en liikkuisi näin paljon ja monipuolisesti ilman VitaeProta. Eli kiitos VitaePron, mies ja nivelet pysyy kunnossa!”

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle. Ensimmäinen pakkaus -50%. Saat toisen lähetyksen yhteydessä lahjaksi uutuustuote Collagen Forten.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksillenivelille ja vastustuskyvylle.

Tutustu nyt 14,75 / 50 kapselia (29,50)
Toisen lähetyksen mukana lahjaksi uutuus Collagen Forte.

€ 29.50 € 14.75