Töiden jälkeen jaksan urheilla

Töiden jälkeen jaksan urheilla

Jari Pesu on 59-vuotias urheilullinen mies, joka asuu Nokialla yhdessä vaimonsa kanssa. Parin aikuiset lapset ovat jo muuttaneet pois kotoa, mutta elämä jatkuu aktiivisena ja arkipäivät täyttyvät kiireisistä työpäivistä. Tuotepäällikön työpäivät saattavat usein kulua tien päällä ja istumista tulee helposti paljon.

Liikuntaa töiden vastapainoksi

Iltaisin töiden vastapainoksi Jari harrastaa liikuntaa monipuolisesti. Rakkaita lajeja ovat muun muassa sisäpyöräily, talviuinti, hiihto ja ulkoilu, joita kaikkia Jari harrastaakin ahkerasti. Hän kokee omasta kunnostaan huolta pitämisen tärkeäksi, jotta elämästä voi nauttia täyspainoisesti ja arjessa jaksaa työn ohella muutakin. Liikunnan ohella myös hyvä musiikki saa Jarin innostumaan.

Töiden jälkeen jaksan muutakin kuin rojahtaa sohvalle

Fyysiset rajoitteet Jari kuitenkin huomasi iän myötä viidenkympin rajapyykin ohitettuaan. Ajoittain Jarista tuntui kankealta, mitä vastaan hän halusi taistella. Hän halusi pitää kropan liikkuvana jatkossakin. ”Huomasin, että aamuisin kroppa tuntui välillä tukkoiselta, eikä päivä lähtenyt liikkeelle yhtä reippaasti kuin ennen.”

Jari etsi sopivaa ravintolisävalmistetta kropan tueksi ja kokeili monia tuotteita, mutta päätti sitten antaa VitaeProlle uuden mahdollisuuden. ”Kokeilin sitä lyhyesti vuosia sitten.” Tällä kertaa Jari kuitenkin alkoi käyttää VitaeProta joka päivä ja vaikutukset alkoivat vähitellen tuntua. ”Olen syönyt VitaeProta nyt viitisen vuotta ja se toimii minulle. Sen sijaan, että töistä päästyäni rojahtaisin sohvalle, voin säästä riippumatta pyöräillä sisällä tunnin lenkin. Ja kroppa tuntuu hyvältä heti aamusta. ”

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle. Ensimmäinen pakkaus -50%. Saat toisen lähetyksen yhteydessä lahjaksi uutuustuote Collagen Forten.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksillenivelille ja vastustuskyvylle.

Tutustu nyt 14,75 / 50 kapselia (29,50)
Toisen lähetyksen mukana lahjaksi uutuus Collagen Forte.

€ 29.50 € 14.75

Tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin:

NIVELILLE

  • VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE

  • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

VASTUSTUSKYVYLLE

  • VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

SYDÄMELLE

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

  • VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SOLUJEN SUOJAKSI

  • VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.