Ikä ei saa olla este!

Ikä ei saa olla este!

Matti Loukonen on 72-vuotias vantaalainen, jolla on takanaan pitkä ura myynti- ja markkinointialalla. Matti on aina urheillut aktiivisesti, ja liikunta kuuluu edelleen kiinteästi hänen elämäänsä.

Ikä ei saa olla este

Matti liikkuu edelleen päivittäin useamman tunnin ja asettaa itselleen urheilun saralla uusia tavoitteita. Matin päälaji on pyöräily, mutta hän on tuttu näky monen muunkin lajin ja urheiluseuran parissa ja kannustaakin kaikkia olemaan aktiivisia ja pitämään huolta itsestään. Lihasten ja nivelten hyvinvointi on olennaista, jotta liikkuvuus säilyy.

Hyvä terveys mahdollistaa monta asiaa

”Kaikki me voimme olla aktiivisempia iästä ja taustoista riippumatta. Itse olen urheillut läpi elämäni aktiivisesti, enkä aio käyttää ikääni tekosyynä olla liikkumatta. Hyvä terveys on olennaista ja mahdollistaa monta asiaa, jotta elämä on laadukasta, oli ikä mikä tahansa. Jokainen voi ylittää omat ennätykset! VitaePro on monipuolinen ja tehokas, se auttaa pitämään minun kroppani hyvässä kunnossa!”    

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle. Ensimmäinen pakkaus -50%. Saat toisen lähetyksen yhteydessä lahjaksi uutuustuote Collagen Forten.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksillenivelille ja vastustuskyvylle.

Tutustu nyt 14,75 / 50 kapselia (29,50)
Toisen lähetyksen mukana lahjaksi uutuus Collagen Forte.

€ 29.50 € 14.75