Elän sitä elämää mitä haluan!

Elän sitä elämää mitä haluan!

Kuusikymppinen elämäniloinen Pertti Salo asuu Helsingissä ja viettää mukavaa, aktiivista elämää. Takana hänellä on ruuhkaisia vuosia yksityisyrittäjänä oman yrityksen toimitusjohtajana. Yrityksen myynnin jälkeen hän jäi viettämään ansaittuja eläkepäiviä. Pertin perheeseen kuuluvat vaimo ja koira sekä jo aikuisiksi varttuneet lapset, jotka ovat muuttaneet pois kotoa.

Oman terveyden tärkeys korostuu

Nykyisin päivät täyttyvät erilaisesta tekemisestä kuin työvuosina, mutta yhä ne ovat aktiviteetteja ja menoa täynnä. Oman terveyden merkitys korostuu vuosi vuodelta ja lihasten ja nivelten hyvinvointi on edellytys aktiiviselle elämäntavalle. Pertti nauttiikin nyt erityisesti siitä, että ehtii ja virtaa riittää tehdä niitä asioita, joita haluaa ja joista nauttii. Pertillä riittää fyysistä puuhaa omakotitalon, pihan ja mökin kunnossapidossa ja vapaa-ajallaan hän myös mielellään käy koriskentällä ystävien kanssa pelailemassa. Koripallo on aina kuulunut kiinteänä osana Pertin elämään. Perheen energinen pieni koira vaatii myös ulkoilua ja lenkkeilyä päivittäin. Pertti onkin tuttu näky pienen perheenjäsenen kanssa metsäpoluilla.

Haluan pitää itsestäni hyvää huolta

”Kun jäin eläkkeelle olikin yhtäkkiä aikaa tehdä kaikkea, mitä ei ennen ehtinyt. Haluan nauttia vapaa-ajastani aktiivisesti puuhaillen ja harrastaen. Hyvää kuntoa ja virettä on pidettävä yllä. Haluan pitää nyt ja jatkossa itsestäni hyvää huolta, jotta pystyn nauttimaan elämästä ja voin elää omannäköistäni arkea täysillä. Siksi käytän VitaeProta. Suosittelen muitakin kokeilemaan, Pertti toteaa hyväntuulisena.

Tutustu ja tilaa VitaePro – Lihaksille ja nivelille

Tutustu ja tilaa VitaePro – Lihaksille ja nivelille

Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle. Hyödynnä tutustumistarjous -50%.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Tutustu ja tilaa VitaePro – Lihaksille ja nivelille

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksillenivelille ja vastustuskyvylle.

Tutustu nyt 15,90 (31,80)
Ei sitoutumisaikaa

€ 31.80 € 15.90

Tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin:

NIVELILLE

  • VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE

  • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

VASTUSTUSKYVYLLE

  • VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

SYDÄMELLE

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

  • VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SOLUJEN SUOJAKSI

  • VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.