Eläkkeelle jäätyäni alkoi varsinainen kuntoilubuumi

Eläkkeelle jäätyäni alkoi varsinainen kuntoilubuumi

Eläkkeellä oleva Tuomo Kokko asuu Tampereella yhdessä vaimonsa kanssa. Tuomolla on neljä aikuista tytärtä ja 6 lastenlasta. Koko perhe on aina ollut hyvin liikunnallinen ja omasta kunnosta huolehtiminen on ollut tärkeä asia.

Urheilen ja harrastan monipuolisesti

Jäätyään eläkkeelle kiireisestä myyntialan aluepäällikön työstään Tuomo aloitti varsinaisen kuntoilubuumin, kun aikaa itselle ja harrastamiseen oli kerrankin enemmän. Tuomo halusi panostaa omaan terveyteensä ja harrastaakin nykyään monipuolisesti eri kuntoilulajeja. Säännöllinen ryhmäliikunta, uinti, hiihto ja kesäisin jopa kirkkovenesoutu ovat kaikki tuttuja lajeja Tuomolle ja ne pitävät aktiivisen miehen hyvässä kunnossa.

Haluan elää aktiivista elämää jatkossakin

Tuomo elää muutoinkin aktiivista elämää ja haluaa jatkaa sitä jatkossakin. Kuntoilun lisäksi elämään kuuluu matkustelu ja mökkeily vaimon kanssa. Mökkihommissa vietetäänkin nykyään jo lähes puolet viikosta ja siellä halonhakkuu toimii hyvänä kuntoilumuotona.

Aloittaessaan kuntoilubuuminsa Tuomo koki tarvitsevansa jotain lisää ruokavalionsa tueksi ja päätti kokeilla VitaeProta, josta oli nähnyt mainoksia ja ne olivat jääneet mieleen. Nyt hän on käyttänyt VitaeProta jo muutaman vuoden ja kokee sen olevan hänelle todella hyvä valinta. Lihakset ovat pysyneet hyvässä kunnossa ja vireystaso hyvänä. Hänelle on tärkeää, että kroppa toimii ja pysyy liikkeessä. Tyytyväinen Tuomo suosittaa kaikkia ehdottomasti kokeilemaan VitaeProta!

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle. Ensimmäinen pakkaus -50%. Saat toisen lähetyksen yhteydessä lahjaksi uutuustuote Collagen Forten.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Tutustu ja tilaa VitaePro! Tilaajalahjaksi uutuustuote

Tehokas koostumus monipuolisesti kehon hyvinvointiin, erityisesti lihaksillenivelille ja vastustuskyvylle.

Tutustu nyt 14,75 / 50 kapselia (29,50)
Toisen lähetyksen mukana lahjaksi uutuus Collagen Forte.

€ 29.50 € 14.75