Tuotteiden laadukkuus

Tuotteiden laadukkuus on meille kunnia-asia ja koko organisaatiomme panostaa erityisesti juuri siihen. Tavoitteemme on tarjota asiakkaillemme parhaita mahdollisia ravintolisiä.

Laadukkaat raaka-aineet

Tuotteissamme käytettävien raaka-aineiden alkuperän on oltava tarkoin jäljitettävissä. Käytämme vain tunnettujen tuottajien toimittamia laadukkaita ainesosia. Olemme muun muassa valinneet omega-3-rasvahappojen toimittajaksi ”Friend of the Sea”-sertifioidun toimittajan, jolloin pyyntimenetelmät ovat kestävän kehityksen vaatimusten mukaisia sekä ekosysteemiä suojaavia. Tuotteissa käytettävä  omega-3 on siten ympäristöystävällistä omega-3:a.

GMP-tuotanto

Kaikki ravintolisämme ovat tiukkojen laatuvaatimusten mukaisia. Ravintolisämme valmistetaan GMP-laatustandardin (Good Manufacturing Practice) suositusten mukaisesti. Jotkut tuotantolaitoksemme ovat myös ISO 9001:2000 tai BRC-sertifioituja. Kapselit ja tabletit ovat hygienisesti ja huolellisesti pakattuja läpipainopakkauksiin.

Laadunvalvonta

Oma laadunvalvontamme varmistaa, että toimittajamme noudattavat kaikkia standardeja ja määräyksiä. Tämä koskee sekä ainesosia että ainesosayhdistelmiä, joita VitaeLabin ravintolisissä käytetään, sekä kattavaa tieteellistä dokumentaatiota ja ravintolisien pakkausmerkintöjä. Laadunvalvonnassa noudatamme kansanvälisiä HACCP-suuntaviivoja.

VitaeLabin laatuvastaavan tehtävänä on valvoa, että kaikkia lakeja, säädöksiä ja määräyksiä noudatetaan niin ravintolisien ainesosien, koostumusten, pakkausmerkintöjen, terveysväitteiden ja markkinoinnin osalta. Tutkimus- ja kehitysvastaavamme seuraa ainesosien ja vaikuttavien ainesosayhdistelmien tieteellistä tutkimusta.

VitaeLab on NEM:in jäsen (Eurooppalaisten keskisuurten ravintolisävalmistuttajien järjestö), ja muiden vastaavien kansallisten järjestöjen jäsen.

VitaePro - Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro - Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho moniin kehon toimintoihin, erityisesti lihaksille, rustoille ja vastustuskyvylle.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 2 kuukautta puoleen hintaan

VitaePro - Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro-tutustumistarjous - Kokeile nyt puoleen hintaan
Tutustu nyt 15,75 / 2 kk (31,50)

€ 31.50 € 15.75

EU:n vahvistamat terveysväitteet:

Lihaksille

  • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

Rustoille

  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Vastustuskyvylle

  • C- ja D-vitamiinit sekä seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Sydämelle

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

  • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.