VitaePro on luonnollinen osa ruokavaliotani!

VitaePro on luonnollinen osa ruokavaliotani!

- Omaan hyvinvointiin panostaminen kannattaa aina. Monipuolinen ruokavalio, liikunta sekä riittävä lepo ovat avainsanoja terveisiin elämäntapoihin ihan jokaiselle. Minulle on tärkeää, että kroppa toimii joka tilanteessa! Täydennän ruokavaliotani VitaeProlla - ihan joka päivä.

VitaeProta terveellisen ruokavalion lisäksi.

VitaeLab aloitti yhteistyön Hanna-Maria Seppälän kanssa marraskuussa 2008. Kilpaurheilijataustansa takia Hanna-Maria on tavallista kiinnostuneempi omasta terveydestä ja hyvinvoinnista.

VitaePro sisältää D3-vitamiinia, joka edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä ja immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Lisäksi VitaePro sisältää astaksantiinia, luteiinia, zeaksantiinia, C- ja E-vitamiinia, seleeniä ja omega-3-rasvahappoja. VitaePron ainesosat ovat luonnonmukaisessa, eli keholle tutussa muodossa, minkä vuoksi keho tunnistaa ja pystyy hyödyntämään ne hyvin.

- Omasta hyvinvoinnista ja kunnosta huolehtiminen on tärkeää jokaiselle, sanoo Hanna-Maria Seppälä.

Uinnin maailmanmestari

Hanna-Maria Seppälä on uinnin maailmanmestari vuodelta 2003 ja samana vuonna hänet valittiin Suomessa vuoden urheilijaksi. Pekingin Olympialaisissa 2008 lahjakas uimari saavutti upeasti neljännen sijan.

Hanna-Maria on ollut uinnin Euroopanmestari vuosina 2005, 2006 ja 2007 ja hänelle on ojennettu yhteensä 17 arvokisamitalia MM- ja EM-kisoissa. Suomenmestaruuksia uimarille on kerääntynyt toista sataa ja suomenennätyksiäkin yli sata kappaletta.

Hanna-Marian valmentajana on toiminut hänen oma äitinsä Mirjami Seppälä.

Olympialaiset

Urallaan Hanna-Maria osallistui viisiin olympialaisiin. Hän teki olympiahistoriaa Riossa vuonna 2016, jolloin hänestä tuli ensimmäinen suomalaisuimari, joka on uinut viisissä olympialaisissa. Nuorin suomalainen kesäolympiaurheilija hänestä tuli viisitoistavuotiaana Sydneyssä vuonna 2000.

Kansainvälisen uintiuransa Hanna-Maria lopetti vuoden 2016 lopulla. 

VitaePro - Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro - Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho moniin kehon toimintoihin, erityisesti lihaksille, rustoille ja vastustuskyvylle.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 2 kuukautta puoleen hintaan

VitaePro - Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro-tutustumistarjous - Kokeile nyt puoleen hintaan
Tutustu nyt 15,75 / 2 kk (31,50)

€ 31.50 € 15.75

EU:n vahvistamat terveysväitteet:

Lihaksille

  • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

Rustoille

  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Vastustuskyvylle

  • C- ja D-vitamiinit sekä seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Sydämelle

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

  • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.