Siksi nautin jokaisesta päivästä!

Siksi nautin jokaisesta päivästä!

– Hyvinvointi ja energinen olo näkyy ulospäin ja edellyttää että olo on aidosti hyvä. Pidän huolta terveydestäni ja täydennän päivittäistä ruokavaliotani VitaeProlla, kertoo Marion Rung.

Palkittu ja kansainvälisestikin menestynyt Marion on viihdyttänyt meitä jo yli puoli vuosisataa. Marionin laulu-ura alkoi jo vuonna 1961, sijoituttuaan toiseksi iskelmälaulukilpailuissa Helsingissä vuonna 1961. Ensimmäinen single oli Brigitte Bardot'n Mexico. Varsinainen menestyksen polku alkoikin sitten 1962 Euroviisujen Suomen karsinnan voitolla, sekä Suomen edustamisella Luxenburgissa kappaleella Tipitii.

Tähän päivään mennessä Marion on julkaissut lukemattomia albumeita, levyttäen liki 400 kappaletta. Marion täytti vuoden 2015 joulukuussa 70v. Juhlavuottaan Marion vietti mm. uuden elämäkertakirjan, singlejen sekä konserttikiertueen merkeissä.

Tästä pääset Marionin kotisivuille: http://www.marionrung.fi/

Syön VitaeProta ja OmegaProta!

– Nautin esiintymisestä sekä konsertti- että keikkakiertueilla. Esiintyessäni olen valmis antamaan kaikkeni. Siksi terveydestä ja hyvinvoinnista huolehtiminen on minulle tosi tärkeää. Yritän syödä terveellisesti, nukkua riittävästi ja liikkua. Lisäksi syön VitaeProta päivittäin!

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

Tehokas koostumus lihaksille ja nivelille sekä nyt myös entistä parempi sydämelle ja verenkierrolle. Kokeile puoleen hintaan.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 6 viikkoa nyt puoleen hintaan

Uudistunut VitaePro – nyt entistä parempi sydämelle!

Tehokas koostumus lihaksille ja nivelille sekä nyt myös entistä parempi sydämelle ja verenkierrolle. Kokeile puoleen hintaan.

Tutustu nyt 14,75 (29,50)
Ei sitoutumisaikaa

€ 29.50 € 14.75

Tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin:

NIVELILLE

  • VitaePro sisältää Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE

  • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

VERENKIERROLLE

  • VitaePron oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. itaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

SYDÄMELLE

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VASTUSTUSKYVYLLE

  • VitaePro sisältää seleeniä, B12-, C- ja D3-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

  • VitaePro sisältää B12- ja C-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SOLUJEN SUOJAKSI

  • VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.