VL_FI_1200x600_VitaeLab_etupisteet.jpg

Etupisteitä koskevat säännöt

Etupisteitä kerrytät kaikista ostamistasi ravintolisistä. Etupisteillä voit lunastaa etutuotteita ilman lisämaksua.

Säännöt etupisteistä

VitaeLabin tuotteiden tilaajana saat etupisteitä kaikista ostamistasi ravintolisistä ja muista tuotteista.

Pisteiden kertymisestä ja muuta etupisteisiin liittyvää informaatiota löydät näiltä verkkosivuiltamme.

Pisteiden kertyminen

Pisteitä kertyy kaikista ostamistasi ravintolisistä sekä jokaisesta värväämästäsi uudesta asiakkaasta. Pistetaulukon löydät kätevästi etupisteet -sivuiltamme. Ajantasaisen pistesaldosi voit tarkistaa viimeisimmästä laskustasi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Miten kauan etupisteet ovat voimassa?

Pisteet ovat voimassa kolme vuotta kertymispäivästä lukien. Saldoa tarkistetaan kuukausittain.

Etupisteiden käyttö

Asiakkaat, joilla on voimassa oleva tilaus, voivat käyttää ansaittuja etupisteitään etutuotteiden lunastamiseen. Etutuotteiden valikoima päivittyy jatkuvasti ja voi vaihdella kausittain. Saatavilla olevat etutuotteet ja kuinka monta pistettä niiden lunastamiseen tarvitset näet verkkosivuiltamme kohdasta Etutuotteet. Kun haluat tilata etutuotteen, ota yhteyttä asiakaspalveluun puhelimitse tai sähköpostilla.

VitaeLab pidättää itsellään oikeuden muuttaa tai rajoittaa etutuotevalikoimaa ilmoitetusta, jos etutuote loppuu tai sitä ei jostakin syystä voida asiakkaille enää tarjota lyhyen tai pidemmän ajanjakson aikana.

Etutuotteiden toimitus

Etutuotteet lähetetään sinulle kolmen viikon sisällä tilauksestasi. Et maksa etutuotteiden toimituksesta mitään ja saat ne paketin koosta riippuen suoraan kotiisi tai lähimpään postin toimituspisteeseen.

Tilauksen irtisanominen

Jos irtisanot tilauksesi VitaeLabilla ja sinulla on vielä jäljellä olevia etupisteitä, säilyvät ne sinulla täysimääräisenä 60 päivän ajan. 60 päivän kuluttua irtisanoutumisesta pistesaldosi laskee 10 000 pisteeseen, mikäli pistesaldosi on tuolloin yli 10 000. Tehdessäsi uuden kestotilauksen näiden kolmen vuoden aikana, pistetilisi aktivoidaan uudelleen ja voit jälleen käyttää etupisteitä etutuotteiden lunastamiseen. Pisteiden aloitussaldo on silloin yhtä suuri kuin jäljellä olevat etupisteesi. Kolmen vuoden jakson päättymisen jälkeen pisteesi poistetaan kokonaan.

Pisteiden väärinkäyttö

VitaeLab pidättää oikeuden etupisteiden epäämiseen siinä tapauksessa, että ne on väärin rekisteröity asiakkaalle. VitaeLab pidättää lisäksi oikeuden vähentää etupisteiden määrää maksamattomien laskujen takia.

Henkilötietokäytäntö

VitaeLab on sitoutunut asiakkaiden yksityisyyden suojaamiseen ja varmistaa, että kaikki henkilötietojen käsittely on sovellettavien lakien mukaista. Voit lukea lisää henkilötietojen tallentamisesta ja käsittelystä Henkilötietokäytännöstämme.

Tarjoukset ja tiedottaminen

Kattavia ja rekisteröityjä tietoja jäsenistä voidaan käyttää vain markkinointiin ja viestintään nykyisen lainsäädännön puitteissa. Voit helposti kieltäytyä vastaanottamasta markkinointia noudattamalla ohjeita, jotka löydät jokaisesta sähköisesti lähetetystä viestistämme, tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.