MultiPro

 • Tehoyhdistelmä vitamiineja ja mineraaleja
 • Kaikki tärkeät B-vitamiinit ja C- ja D-vitamiinia sekä mineraalit kromi, sinkki, seleeni, kupari ja jodi
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 7,95€ 15,90€

MultiPro

Sisältää kaikki B-vitamiinit, C- ja D-vitamiinia sekä mineraalit kromi, sinkki, seleeni ja jodi.

MultiPro® on monivitamiini- ja mineraalilisä, joka sisältää useita erilaisia ​​vitamiineja ja kivennäisaineita. MultiPron kaikilla ainesosilla on oma erityinen tehtävänsä elimistössä.

Tärkeitä vitamiineja ja kivennäisaineita

Vitamiinit ovat elimistölle elintärkeitä, orgaanisia aineita, joita kaikkia elimistö ei voi itse tuottaa. MultiPro sisältää kaikki kahdeksan B-vitamiinia sekä C- ja D-vitamiinia.

Kivennäisaineita eli mineraaleja on elimistössä vain pieniä määriä, mutta ne ovat tärkeitä monille kehon toiminnoille ja niillä kaikilla oma erityinen tehtävänsä elimistössä. MultiPro sisältää mineraaleja kromia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia.

Kaikki B-vitamiinit

MultiPro sisältää kaikki kahdeksan eri B-vitamiinia, joilla jokaisella on erityinen tehtävä elimistössämme. MultiPron B-vitamiinit ovat: Tiamiini (B1), Riboflaviini (B2), Niasiini (B3), Pantoteenihappo (B5), B6-vitamiini, Biotiini (B7) ja B12-vitamiini sekä Foolihappo (B9), joka myös kuuluu B-vitamiiniperheeseen.

Tehoyhdistelmä keholle

MultiPron tehoyhdistelmä B-vitamiineja, C- ja D-vitamiinia sekä kromia, sinkkiä, seleeniä, kuparia ja jodia tukee monipuolisesti kehon toimintoja.

 • Vastustuskyky:
  B6-, B9-, B12-, C- ja D-vitamiinit sekä kupari edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • Psykologisiin toimintoihin:
  C- ja B-vitamiinit (B1, B3, B6, B7, B9 ja B12) edistävät normaaleja psykologisia toimintoja, kuten muistia ja oppimiskykyä.
 • Väsymyksen ehkäisyyn:
  C-vitamiini ja B-vitamiinit (B2, B3, B5, B6, B9 ja B12) auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • Energia-aineenvaihduntaan:
  Tiamiini (B1), riboflaviini (B2), niasiini (B3), pantoteenihappo (B5), biotiini (B7), B6- ja B12-vitamiinit edistävät normaalia energia-aineenvaihduntaa.
 • Hiuksille:
  Biotiini, sinkki ja seleeni edistävät hiusten pysymistä normaaleina.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla MultiPro monivitamiini- ja mineraalilisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 7,95 € (norm. 15,90).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit siis koska tahansa muuttaa tilauksesi toimitusväliä, tauottaa tai peruuttaa tilauksesi.

Lähetys sisältää 88 MultiPro-kapselia ja kattaa yhden henkilön suositellun päiväannoksen kuudeksi viikoksi. Suositeltu vuorokausiannos: 2 kapselia ruokailun yhteydessä.