VitaeLab

VitaeLab kuuluu norjalaiseen NutraQ -konserniin, joka on valmistanut ja myynyt ravintolisiä jo vuodesta 2002.

Tavoitteenamme on lisätä asiakkaidemme hyvinvointia. Alusta asti olemme panostaneet laadukkaisiin raaka-aineisiin ja turvallisiin tuotteisiin, joita voit ostaa vain meiltä. 

Laadukkaat tuotteet

Laatu on meille ensiarvoisen tärkeää. Laadukkaat ravintolisämme ovat syntyneet pitkän tuotekehityksen tuloksena ja ne täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Olemme asettaneet korkeat laatustandardit myös raaka-ainetoimittajille ja valmistajille. Käytämme ainoastaan turvallisia ja puhtaita raaka-aineita, joiden alkuperän tunnemme. Teemme yhteistyötä vain tunnettujen ja luotettavien toimijoiden kanssa. Kaikki tuotteemme valmistetaan farmaseuttisen GMP-standardin (Good Manufacturing Practice) suositusten mukaisesti. 

Tuotevalikoima

Tunnetuin tuotteemme on VitaePro, jolla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Lue lisätietoa laadukkaista ravintolisistämme:

Asiakkaita ympäri Pohjoismaita

Tällä hetkellä meillä on tuhansia tyytyväisiä tilaajia Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tuotteitamme ei myydä ruoka- tai luontaistarvikekaupoissa, vaan toimitamme ne edullisesti suoraan asiakkaillemme ilman välikäsiä. Näin saat tuotteet kätevästi suoraan kotiisi silloin kun haluat, ja mikä parasta, edullisesti!

Jos haluat tietää lisää yrityksestämme tai tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 0206 90030 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vitaelab.fi

Uudistunut VitaePro - entistä tehokkaampi nivelille!

Uudistunut VitaePro - entistä tehokkaampi nivelille!

Uutuutena nyt Boswellia serrataa nivelten hyvinvointiin ja tärkeää B12-vitamiinia väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
50 kapselia nyt puoleen hintaan

Uudistunut VitaePro - entistä tehokkaampi nivelille!

Uutuutena nyt Boswellia serrataa nivelten hyvinvointiin ja tärkeää B12-vitamiinia väsymyksen ja uupumuksen vähentämiseen.
Tutustu nyt 14,75 / 2 kk (29,50)

€ 29.50 € 14.75

Tutkittu teho useisiin kehon toimintoihin:

NIVELILLE

  • VitaePro sisältää nyt Boswellia serrataa, joka auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. Boswellia serrataa on käytetty tuhansia vuosia nivelten hyvinvointiin.

LIHAKSILLE

  • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

VASTUSTUSKYVYLLE

  • VitaePro sisältää seleeniä, C-, D3- ja nyt myös B12-vitamiinia, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

SYDÄMELLE

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

  • VitaePro sisältää C-vitamiinia sekä nyt myös B12-vitamiinia, jotka auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.

SOLUJEN SUOJAKSI

  • VitaePron antioksidantit, seleeni sekä C-ja E-vitamiini, edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.