VitaeLab

VitaeLab kuuluu norjalaiseen Sana Pharma -konserniin, joka on valmistanut ja myynyt ravintolisiä jo vuodesta 2002.

Tavoitteenamme on lisätä asiakkaidemme hyvinvointia. Alusta asti olemme panostaneet laadukkaisiin raaka-aineisiin ja turvallisiin tuotteisiin, joita voit ostaa vain meiltä. 

Laadukkaat tuotteet

Laatu on meille ensiarvoisen tärkeää. Laadukkaat ravintolisämme ovat syntyneet pitkän tuotekehityksen tuloksena ja ne täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Olemme asettaneet korkeat laatustandardit myös raaka-ainetoimittajille ja valmistajille. Käytämme ainoastaan turvallisia ja puhtaita raaka-aineita, joiden alkuperän tunnemme. Teemme yhteistyötä vain tunnettujen ja luotettavien toimijoiden kanssa. Kaikki tuotteemme valmistetaan farmaseuttisen GMP-standardin (Good Manufacturing Practice) suositusten mukaisesti. 

Tuotevalikoima

Tunnetuin tuotteemme on VitaePro, jolla on tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Lue lisätietoa laadukkaista ravintolisistämme:

Asiakkaita ympäri Pohjoismaita

Tällä hetkellä meillä on tuhansia tyytyväisiä tilaajia Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Tuotteitamme ei myydä ruoka- tai luontaistarvikekaupoissa, vaan toimitamme ne edullisesti suoraan asiakkaillemme ilman välikäsiä. Näin saat tuotteet kätevästi suoraan kotiisi silloin kun haluat, ja mikä parasta, edullisesti!

Jos haluat tietää lisää yrityksestämme tai tuotteistamme, ota yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 0206 90030 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@vitaelab.fi

VitaePro - Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro - Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro on yksi Pohjoismaiden käytetyimmistä ravintolisistä ja sisältää ainesosia, joilla on tutkittu teho moniin kehon toimintoihin, erityisesti lihaksille, rustoille ja vastustuskyvylle.

Tilaa jo tänään - ei sitoutumisaikaa!
Ensimmäiset 2 kuukautta puoleen hintaan

VitaePro - Tehokas koostumus kehon hyvinvointiin

VitaePro-tutustumistarjous - Kokeile nyt puoleen hintaan
Tutustu nyt 15,75 / 2 kk (31,50)

€ 31.50 € 15.75

EU:n vahvistamat terveysväitteet:

Lihaksille

  • D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä

Rustoille

  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten.

Vastustuskyvylle

  • C- ja D-vitamiinit sekä seleeni edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.

Sydämelle

  • Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta eli 2 kapselia/vrk.

VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ

  • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.