Asiakasedut

VitaeLabin asiakkaana saat useita arvokkaita ja käytännöllisiä asiakasetuja.

Tutustumistarjous

Tavoitteenamme on edistää aktiivista elämäntyyliä terveyden ja hyvinvoinnin kautta. Jotta ravintolisiimme tutustuminen olisi mahdollisimman helppoa ja edullista, annamme kaikille uusille asiakkaille tutustumistarjouksen, joka koskee ensimmäistä tuotelähetystä.

Saatkin ensimmäisen tuotteen puoleen hintaan – ilman sitoutumista!

Ravintolisät verkosta suoraan kotiisi toimitettuna

Ravintolisien tilaaminen on sinulle helppoa, turvallista ja joustavaa. Tilaamasi tuotteet saapuvat suoraan kotiisi kahden viikon sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Tämän jälkeen tuotteiden toimitusväli on 6 viikkoa. Näin sinulla on aina riittävä määrä ravintolisiä kotonasi.

Tuotteet lähetään kirjepostina, näin saat toimitukset kätevästi suoraan kotiisi. Tuotepakkaukset mahtuvat useimpiin postilaatikoihin. Helppoa ja kätevää!

Tilauksen toimitusvälin voit muokata juuri sellaiseksi kuin haluat ottamalla yhteyttä asiantuntevaan asiakaspalveluumme.

Etupisteitä kaikista ostoksistasi

VitaeLabin asiakkaana saat etupisteitä kaikista tilaamistasi ja maksamistasi ravintolisistä. Kerryttämilläsi etupisteillä voit tilata etutuotteitta täysin veloituksetta. Etupisteitä saat myös kun tuot uusia asiakkaita VitaeLabille. Tuomasi uudet asiakkaat voivat olla myös perheenjäseniäsi. Lue lisää etupisteistä ja -tuotteista täältä.

Turvallinen ostos 

Meille on tärkeää, että olet asiakkaanamme meihin tyytyväinen. Keskitymmekin ostoturvallisuuteen kaikilla tasoilla. 

Muokkaa tilaustasi

Kestotilaukseen ei liity sitoutumisaikaa ja voit koska tahansa tehdä muutoksia tilauksesi toimitusväliin, pitää taukoa tai lopettaa tilauksesi. Muutokset tilaukseesi voit tehdä ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.

Maksa turvallisesti

VitaeLabin asiakkaana maksat vasta tuotteet saatuasi. Lähetämme laskun tilaamiesi tuotteiden mukana, jolloin sinun ei tarvitse maksaa mitään etukäteen eikä ilmoittaa tilinumeroasi. Maksuaikaa on 14 päivää.

Palautusoikeus

Sinulla on 14 päivän täysi palautusoikeus tuotteiden vastaanottamispäivästä saakka. Palautettavien tuotteiden on oltava avaamattomia. Tuotteet voi palauttaa maksutta ns. Asiakaspalautuksena.

Näin palautat tuotteet:

  1. Kirjoita lyhyesti miksi palautat tuotteet.
  2. Liitä lasku pakettiin ja pakkaa tuotteet huolellisesti.
  3. Kirjoita lähetyksen päälle ”ASIAKASPALAUTUS”, palautusosoite: NutraQ Oy, PL 4860, 00002 HELSINKI.
  4. Muista pyytää postista kuitti palautuksestasi.

Perhealennus

Ravintolisämme soveltuvat useimmille perheenjäsenille, ja monessa perheessä onkin useampi ravintolisiä säännöllisesti käyttävä henkilö. Jos perheessäsi on enemmän kuin neljä saman ravintolisän käyttäjää, saatte 10 % alennusta kaikista ravintolisistä.

Asiakaspalvelu

Asiantuntevat asiakaspalvelijamme vastaavat mielellään kaikkiin tuotteitamme ja palveluitamme koskeviin kysymyksiin ja kertovat lisää sinulle sopivista ravintolisistä. Tavoitat asiakaspalvelumme arkipäivisin klo 8.30–16.30 numerosta 09 427 38228 (pvm/mpm), sähköpostitse asiakaspalvelu@vitaelab.fi tai yhteydenottolomakkeen kautta.

Tavoitteenamme on, että sinä asiakkaana olet tyytyväinen meihin ja ravintolisiimme, joten otathan yhteyttä, jos jokin asia mietityttää tai jos vain haluat kertoa tuotteen positiivisista vaikutuksista. Tervetuloa asiakkaaksi!