Paula_Korhonen_käyttäjien_kokemuksia_VitaePro_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Paula Korhonen

Virtaa riittää eivätkä lihasvaivat kiusaa!

Paula Korhonen on elämäniloinen kuusikymppinen. Kolmekymmentä vuotta Ruotsissa asuttuaan hän muutti takaisin Suomeen ja asuu nykyisin Heinolassa. VitaeProhon Paula tutustui jo vuonna 2009 ja on käyttänyt sitä säännöllisesti alusta lähtien. Hän piti välillä lyhyen paussin, mutta aloitti pian käytön uudelleen.

Kun pitää huolta itsestään, jaksaa pitää huolta myös muista

Työkseen Paula toimii henkilökohtaisena avustajana. Työ sisältää raskaita nostoja, vaikka nykyisin avustajilla on käytössään hyvät apuvälineet ja oikeisiin nostotekniikoihin tähtäävä opastus.

Paulan kannalta on olennaista pitää hyvää huolta myös omasta kropasta, jotta fyysisesti raskas työ ei käy liian rankaksi. On muistettava syödä terveellisesti, levättävä riittävästi sekä liikuttava säännöllisesti. Sauvakävelyt luonnossa ja arkiset kodinpuhteet pitävät Paulan liikkeessä. Paula on myös opetellut kalastamaan aikuisiällään. Uusina harrastuksina Paula mainitsee myös kuorolaulun ja kuntosalin. Paula haluaa pysyä hyvässä kunnossa ja viettää aktiivista elämää. Vapaa-ajallaan hän haluaa myös matkustaa. Matkoillaan hän nauttii siitä, että jaksaa kävellä pitkiä matkoja voidakseen nähdä ja kokea reissussa mahdollisimman paljon. Tämä onnistuu, kun eivät turhat lihasvaivat kiusaa ja virtaa riittää.

Säännönmukaisuus ja pitkäkestoisuus

Omasta terveydestä huolehtimiseen kuuluvat Paulan mielestä myös ravintolisät. ”Säännönmukaisuus ja pitkäkestoinen käyttö on olennaista myös ravintolisien kanssa. VitaeProta olen syönyt säännöllisesti päivittäin ja sanon aina muillekin, että vitamiinit ja muut ravintolisät kuuluu ottaa säännöllisesti.” Paula toteaa.

”VitaePro on luottokumppani, siitä en luovu koskaan. Hyvillä mielin voin suositella sitä myös muille”, Paula jatkaa.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tilaamalla juuri nyt saat kaupan päälle monipuolisen kunto-ohjelman kolmeksi kuukaudeksi
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 16,90€ 33,80€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.