Käyttäjien_kokemuksia_VitaePro_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Ari Lehtiranta

Mies ja nivelet pysyvät kunnossa!

Urheilullinen Ari Lehtiranta, 68, asuu Nummelassa ja viettää aktiivisia eläkepäiviä liikunnallisten harrastusten ja ystävien parissa.

Pitkä tausta urheilun parissa

Arilla on pitkä tausta pesäpallon parista. Useimmiten hänet tapaa nykyisen suosikkiharrastuksensa, frisbeegolfin parista. Frisbeegolfin lisäksi Ari harrastaa sisäsoutua ja sulkapalloa, joissa kummassakin lajissa kropan hyvä liikkuvuus on tärkeää.

Osaan arvostaa hyvää kuntoa

Hän osaa olla kiitollinen siitä, että kroppa on pysynyt niin hyvässä kunnossa, että taipuu vielä moneen erilaiseen harrastukseen, vaikka takana on fyysisesti rankka ura talonrakentajana. VitaeProta Ari on käyttänyt jo vuosia ja kokee sen olevan todella toimiva lisä tukemaan kehon ja erityisesti nivelten hyvinvointia.

”Uskallan väittää, että en liikkuisi näin paljon ja monipuolisesti ilman VitaeProta. Eli kiitos VitaePron, mies ja nivelet pysyy kunnossa!”

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Antioksidantteja, vitamiineja, omega-3-rasvahappoja ja kasviuutteita
  • Tutustumistarjous -50%

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 14,75€ 29,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.