VL_Ari_Padel_1200x600.jpg

Ari Lehtiranta

”Uskallan väittää, että en liikkuisi näin paljon ja monipuolisesti ilman VitaeProta. Eli kiitos VitaePron, mies ja nivelet pysyy kunnossa!”

Urheilullinen Ari Lehtiranta, 72, asuu Nummelassa ja viettää aktiivisia eläkepäiviä liikunnallisten harrastusten ja ystävien parissa. Eläväinen mies jaksaa harrastaa paljon, ja kokee että VitaePro on ollut tärkeä lisä aktiivisten päivien tueksi.

Urheilua useita tunteja viikossa

Arilla on pitkä tausta pesäpallon parista. Eläkkeellä hän ei ole suinkaan jäänyt paikoilleen, vaan harrastaa ja urheilee paljon. Miehen nykyisiin harrastuksiin kuuluvat muun muassa padel, sulkapallo, frisbeegolf, jumppa ja kuntosali. ”Vähän on jo näitä harrastuksia liikaakin”, aktiivinen mies naurahtaa niistä kertoessaan.

Urheilullisen Arin viikkotahti saa nuoremmatkin hengästymään, sillä hän laskeskelee urheiluun kuluvan useita tunteja viikossa. ”Minulla tulee täyteen noin 250–450 tehominuuttia viikossa. Ja jos vain pysyn yhtä terveenä, en aio vähentää liikkumistani,” Ari toteaa.

”Tuolla menee se VitaePro-mies”

Monelle Ari on tuttu tv:ssä nähdystä VitaePro-mainoksesta, jossa hän pelaa frisbeegolfia. Vuonna 2020 Ari kisasi lajin Suomen mestaruudesta, ja voitti hopeaa omassa ikäluokassaan. Moni tunnistikin hänet VitaePron mainoskasvoksi frisbeegolfin parista ja kysyi mielipiteitä tai neuvoja ravintolisään liittyen. “Tuolla menee se VitaePro-mies", Ari kertoo huvittuneena hänet tunnistaneiden reaktiosta frisbeegolfkentillä.

Kyselijöille Ari kertoo mielellään kokemuksistaan ravintolisästä. “Kyllä minulta paljon kysellään VitaeProsta, ja jotkut jopa epäilevät, että onko se täysin humpuukia. Mutta moni alkaa kuitenkin miettimään ennakkoluulojaan uudestaan, kun he näkevät kuinka hyvässä kunnossa olen ikäisekseni”, Ari toteaa.

VitaePro mukana matkassa jo yli 10 vuotta

Ari osaa olla kiitollinen siitä, että kroppa on pysynyt niin hyvässä kunnossa ja taipuu vielä moneen erilaiseen harrastukseen, vaikka takana on fyysisesti rankka ura talonrakentajana. ”Koen olevani ikäistäni paremmassa kunnossa. Voin päivässä liikkua 10 000–15 000 askelta, eikä tunnu vielä missään”, Ari kertoo.

Ravintolisä on Arille pieni lisävalinta muiden elämäntapojen joukossa. Terveelliset elämäntavat ovat pieni merkittävä asia arjessa: niiden vaikutuksia ei aina heti huomaa, mutta ilman niitä oma olo voisi olla toisenlainen. Hänen oma VitaePro-kokeilunsa alkoi hieman ennen eläkkeelle jäämistä vuonna 2010, kun pesäpalloharrastus tuntui laittaneen polvet koville. VitaePro tuntui näihin vaivoihin auttavan: ”Uskallan väittää, että en liikkuisi näin paljon ja monipuolisesti ilman VitaeProta. Eli kiitos VitaePron, mies ja nivelet pysyy kunnossa!”

VitaeProta Ari suosittelee lähes kaikille ja on sitä mieltä, että omasta kehosta huolehtiminen kannattaa aina. ”En voi tietää, olisinko huonommassa kunnossa ilman ravintolisää, mutta olen halunnut tukea omaa hyvinvointiani VitaeProlla ja kroppa tuntuu olevan hyvässä kunnossa. Epäilijöille sanon, että kannattaa ehdottomasti itse, jos ravintolisä toimisi yhtä hyvin heille kuin minulle.”

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Nyt parannettu koostumus lihaksille!
  • Tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan ja nyt kaupan päälle lämpövoide
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 17,75€ 35,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.