Käyttäjien_kokemuksia_VitaePro_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Ari Lehtiranta

Mies ja nivelet pysyvät kunnossa!

Urheilullinen Ari Lehtiranta, 71, asuu Nummelassa ja viettää aktiivisia eläkepäiviä liikunnallisten harrastusten ja ystävien parissa. Eläväinen mies jaksaa harrastaa paljon, ja kokee että VitaePro on ollut hyvä lisä aktiivisten päivien tueksi.

Pitkä tausta urheilun parissa

Arilla on pitkä tausta pesäpallon parista. Eläkkeellä hän ei ole suinkaan jäänyt paikoilleen, vaan harrastaa ja urheilee paljon. Useimmiten hänet tapaa nykyisen suosikkiharrastuksensa, frisbeegolfin parista, jota Ari käy harrastamassa säännöllisesti 2–3 kertaa viikossa. Vuonna 2020 Ari kisasi lajin Suomen mestaruudesta, ja voitti hopeaa omassa ikäluokassaan.

Frisbeegolfin lisäksi Ari harrastaa retkeilyä ja sulkapalloa, joissa kummassakin lajissa kropan hyvä liikkuvuus on tärkeää. Myös sauvakävely ja padel ovat päässeet mukaan harrastusten joukkoon.

”Vähän on jo näitä harrastuksia liikaakin”, aktiivinen mies naurahtaa niistä kertoessaan.

VitaePro mukana matkassa jo 10 vuotta

Ari osaa olla kiitollinen siitä, että kroppa on pysynyt niin hyvässä kunnossa ja taipuu vielä moneen erilaiseen harrastukseen, vaikka takana on fyysisesti rankka ura talonrakentajana. ”Koen olevani ikäistäni paremmassa kunnossa. Voin päivässä liikkua 10–15 000 askelta, eikä tunnu vielä missään”, Ari kertoo.

Ari on yksi VitaePron pitkäaikaisista käyttäjistä, ja ravintolisä on ollut mukana miehen arjessa jo noin 10 vuoden ajan. Moni onkin kysynyt häneltä, miksi hän syö VitaeProta. Ari kokee VitaePron toimineen hänelle hyvin, ja sen olevan todella toimiva lisä tukemaan kehon ja erityisesti nivelten hyvinvointia. Ravintolisä on Arille pieni lisävalinta muiden elämäntapojen joukossa. Terveelliset elämäntavat ovat pieni merkittävä asia arjessa: niiden vaikutuksia ei aina heti huomaa, mutta ilman niitä oma olo voisi olla toisenlainen.

”Uskallan väittää, että en liikkuisi näin paljon ja monipuolisesti ilman VitaeProta. Eli kiitos VitaePron, mies ja nivelet pysyy kunnossa!”

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Uudistunut koostumus nivelille!
  • Antioksidantteja, vitamiineja, omega-3-rasvahappoja ja kasviuutteita
  • Tutustumistarjous -50%

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 15,95€ 31,90€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.