Jorma_Karlstedt_vitaepro_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Jorma Karlstedt

Kun kroppa toimii, niin pärjää vaativissakin lajeissa!

Jorma Karlstedt on aktiivinen kuusikymppinen helsinkiläismies. Hän tekee freelance-näyttelijän töitä, on golf-opettaja sekä toimii ravintola-alalla. Pitkät ja kuormittavat, seisten tehtävät työvuorot ravintolassa eivät ole harvinaisia. Kropan on pysyttävä kunnossa ettei tule turhia vaivoja. Juuri siksi Jorma kiinnostui aikanaan VitaeProsta ja päätti kokeilla sitä.

Itsestään on pidettävä huolta niin peli kulkee

Vapaa-ajalla Jorman päivät täyttyvät urheilusta, muun muassa jääkiekosta, golfista ja kuntosalista. Jääkiekkomaalivahtina lihakset ja nivelet ovat kovilla ja niiltä vaaditaan paljon liikkuvuutta, jotta hankaliin asentoihin pystyy venymään. Golfissa tarvitaan myös lyöntivoimaa.

”Tässä iässä on pidettävä hyvää huolta itsestään, jotta fyysisesti rankoissa lajeissa pärjää mukana. VitaePro on ollut seitsemän vuotta osa elämääni ja se sopii minulle. Nivelet toimivat ja lihakset voivat hyvin. Tuntuu, että myös vastustuskykyni on täydessä terässä.”

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Nyt parannettu koostumus lihaksille!
  • Tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan ja nyt kaupan päälle lämpövoide
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 17,75€ 35,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.