Jorma_Karlstedt_vitaepro_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Jorma Karlstedt

Kun kroppa toimii, niin pärjää vaativissakin lajeissa!

Jorma Karlstedt on aktiivinen kuusikymppinen helsinkiläismies. Hän tekee freelance-näyttelijän töitä, on golf-opettaja sekä toimii ravintola-alalla. Pitkät ja kuormittavat, seisten tehtävät työvuorot ravintolassa eivät ole harvinaisia. Kropan on pysyttävä kunnossa ettei tule turhia vaivoja. Juuri siksi Jorma kiinnostui aikanaan VitaeProsta ja päätti kokeilla sitä.

Itsestään on pidettävä huolta niin peli kulkee

Vapaa-ajalla Jorman päivät täyttyvät urheilusta, muun muassa jääkiekosta, golfista ja kuntosalista. Jääkiekkomaalivahtina lihakset ja nivelet ovat kovilla ja niiltä vaaditaan paljon liikkuvuutta, jotta hankaliin asentoihin pystyy venymään. Golfissa tarvitaan myös lyöntivoimaa.

”Tässä iässä on pidettävä hyvää huolta itsestään, jotta fyysisesti rankoissa lajeissa pärjää mukana. VitaePro on ollut seitsemän vuotta osa elämääni ja se sopii minulle. Nivelet toimivat ja lihakset voivat hyvin. Tuntuu, että myös vastustuskykyni on täydessä terässä.”

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjous -50%
  • Nyt kaupan päälle ImmunoPlus-ravintolisä ja online-liikuntapalvelu

Kokeile puoleen hintaan!

Nyt vain 14,75€ 29,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.