Louise_Karlsson_vitaepro_V_FI_1200x600_0920.jpg

Louise Karlsson

Haluan olla osallistuva äiti

Louise Karlsson on entinen kilpauimari ja nykyisin hän toimii vakuutusyhtiön osastopäällikkönä. Nyt vähän yli nelikymppisenä hänen elämänsä on vähintäänkin yhtä vauhdikasta kuin aiemmin. Vapaa-ajanharrastuksiin kuuluvat golf, tennis – ja tietenkin uinti!

Hektinen arki

Louisen yrittää monien muiden työssäkäyvien perheenäitien tavoin saada ajan riittämään. Hän työskentelee esimiestehtävässä ja toimii televisiossa asiantuntijakommentaattorina. Kaikkein tärkeimmän työn hän tekee kuitenkin Williamin äitinä.

Vaikka Louise ei enää kilpailekaan, hän pitää kunnostaan huolta lenkkeilemällä, juoksemalla ja muulla liikunnalla. – Haluan olla aktiivinen ja osallistuva äiti ja minun on oltava hyvässä kunnossa, jotta pysyn poikani menossa mukana.


Tasapaino on tärkeää

Louise arvostaa terveyttä ja hyvää kuntoa. Siksi hän tähtää elämässään tasapainon löytämiseen ja pysymiseen, niin fyysisen kuin psyykkisenkin. Hän varaa jokaisesta viikosta itselleen 3−4 tuntia omaa aikaa, jotta saa omat akkunsa ladattua.

– Jos en syö riittävästi terveellistä ruokaa kuten kalaa, hedelmiä ja vihanneksia, täydennän ruokavaliotani ravintolisillä. VitaePron ainesosat ovat tarkkaan tutkittuja ja siksi se on ravintolisä, jota mielelläni käytän, toteaa Louise.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Nyt parannettu koostumus lihaksille!
  • Tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan ja nyt kaupan päälle lämpövoide
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 17,75€ 35,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.