Ewa_Dufva_kokemuksia_VitaePro_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Ewa Dufva

Tekemisen täyteistä arkea

Ewa Dufva on eläkeläinen Ruotsin Säfflestä. Ewalla on takanaan pitkä työura lähihoitajana ja nyt hän elää aktiivista elämää useiden harrastusten parissa.

Perheeseen kuuluu miehen, lasten ja lastenlasten lisäksi jopa yhksi lapsenlapsenlapsen. Ewan mielipuuhia ovat puutarhanhoito, ulkoilu luonnossa, pitkät kävelylenkit sekä kansantanssit. Näillä täytteillä Ewan arki pysyy taatusti vauhdikkaana.

Kansantanssia ja hyvää oloa!

Kansantansseja intohimoisesti harrastava Ewa muistelee ilolla päivää, jolloin hänelle suositeltiin VitaeProta – Äiti, kokeile VitaeProta, poikani sanoi. Hän oli kuullut usealta kollegaltaan hyvää tuotteesta ja ajatteli, että minäkin voisin kokeilla.

Nyt olen syönyt VitaeProta useamman vuoden ajan enkä kadu hetkeäkään! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Nyt parannettu koostumus lihaksille!
  • Tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan ja nyt kaupan päälle lämpövoide
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 17,75€ 35,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.