Ewa_Dufva_kokemuksia_VitaePro_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Ewa Dufva

Tekemisen täyteistä arkea

Ewa Dufva on eläkeläinen Ruotsin Säfflestä. Ewalla on takanaan pitkä työura lähihoitajana ja nyt hän elää aktiivista elämää useiden harrastusten parissa.

Perheeseen kuuluu miehen, lasten ja lastenlasten lisäksi jopa yhksi lapsenlapsenlapsen. Ewan mielipuuhia ovat puutarhanhoito, ulkoilu luonnossa, pitkät kävelylenkit sekä kansantanssit. Näillä täytteillä Ewan arki pysyy taatusti vauhdikkaana.

Kansantanssia ja hyvää oloa!

Kansantansseja intohimoisesti harrastava Ewa muistelee ilolla päivää, jolloin hänelle suositeltiin VitaeProta – Äiti, kokeile VitaeProta, poikani sanoi. Hän oli kuullut usealta kollegaltaan hyvää tuotteesta ja ajatteli, että minäkin voisin kokeilla.

Nyt olen syönyt VitaeProta useamman vuoden ajan enkä kadu hetkeäkään! Suosittelen lämpimästi kokeilemaan!

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjouksena tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan! Ei sitovaa määräaikaa
  • Asiakkaana olet mukana arvonnassa ja voit voittaa Helkaman sähköpyörän

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 15,95€ 31,90€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.