VitaeLab_asiakaspalvelu_1200x600_0920.jpg

Asiakaspalvelu

Asiantunteva asiakaspalvelumme vastaa tuotteisiin, niiden vaikutuksiin, asiakkuuteen yms. liittyviin kysymyksiin. Ota yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse – palvelemme sinua mielellämme!

Vastaamme mielellämme kaikkiin tuotteitamme ja palvelujamme koskeviin kysymyksiisi. Jos haluat tietää lisää esimerkiksi antioksidanteista, omega-3-rasvahapoista, ravintolisistä tai muista hyvinvointiin liittyvistä asioista, otathan epäröimättä yhteyttä.

Ilmainen asiakaspalvelunumero
Soita 0800 413 700 

Lähetä sähköpostia
Sähköposti asiakaspalvelu@vitaelab.fi

Käsittelemme viestit järjestyksessä asiakaspalvelun aukioloaikana.

Asiakaspalvelu avoinna 
Arkipäivisin klo 8.30 - 16.30

Koronaviruksen leviämistä hillitsevien toimenpiteiden vuoksi asiakaspalvelumme tavoittaminen voi kestää normaalia kauemmin. Teemme parhaamme ja vastaamme niin pian kuin mahdollista. Pahoittelemme tätä, mutta toivomme ymmärrystäsi.

Tuotteitamme valmistavissa tuotantolaitoksissa, pakkaamoissa sekä postipalveluissa on myös ryhdytty tarvittaviin toimenpiteisiin viruksen leviämisen ehkäisemiseksi. Lähes normaalia toimintaa on pystytty ylläpitämään, mutta Posti on varoittanut lähetysten 1-2 päivän viivästyksistä. Kiitämme kärsivällisyydestä tässä poikkeavassa maailmantilanteessa.

Yhteystiedot lehdistölle
Kaikki lehdistön kysymykset yritykseen, tuotteisiin sekä työntekijöihin liittyen voi lähettää osoitteeseen media@vitaelab.com.

Lähetä viesti

Soita

Asiakaspalvelu 0800 413 700

Lähetä sähköposti