OmegaPro

  • Hyväksi sydämelle, aivoille ja luustolle
  • Ympäristöystävällinen omega-3
  • Toimitus suoraan kotiin

Kokeile puoleen hintaan

Nyt vain 11,95€ 23,90€

OmegaPro

Laadukkaita omega-3-rasvahappoja sekä D-, E- ja K2-vitamiinia.

Omega-3-ravintolisä OmegaPro® koostuu runsaasti DHA:ta sisältävistä omega-3-rasvahapoista, K2-vitamiinista sekä D- ja E-vitamiineista. Huolellisesti valittujen ainesosien teho on osoitettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa.

SYDÄN: Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa*.

AIVOTOIMINTA JA NÄKÖKYKY: DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina*.

LUUSTO: K2-vitamiini ja D-vitamiini edistävät luiden pysymistä normaaleina.

LIHASTOIMINTA: D-vitamiini edistää lihasten pysymistä normaaleina.

SUOJAA SOLUJA: E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

*Tutkittu vaikutus aivoihin ja sydämeen saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta päivittäin.

Elimistö on riippuvainen välttämättömistä rasvahapoista, kuten omega-3-rasvahapoista DHA:sta (dokosaheksaeenihappo) ja EPA:sta (eikosapentaeenihappo). Elimistö ei itse pysty tuottamaan näitä rasvahappoja, ja siksi niitä on säännöllisesti saatava ravinnosta, kuten rasvaisesta kalasta tai ravintolisistä. OmegaPron® kalmarista saadut omega-3-rasvahapot ovat triglyseridejä eli samassa muodossa kuin kalassakin, ja elimistön on niitä helppo hyödyntää. Ainesosien ainutlaatuinen yhdistelmä on huolella valittu.

Omega-3-rasvahapot aivoille, silmille ja sydämelle

Lukuisat tutkimukset vahvistavat väitteet omega-3-rasvahappojen, ja etenkin DHA-rasvahappojen, hyödyistä sydämen terveydelle; Omega-3:n rasvahapot DHA ja EPA ovat hyväksi sydämen, aivojen ja silmien terveydelle, koska DHA edistää aivotoiminnan (mm. muisti, keskittymis- sekä oppimiskyky) ja näön pysymistä normaaleina ja DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Omega-3-rasvahapot auttavat sydämen terveyttä pitämällä verisuonia puhtaina ja joustavina. Tutkittu vaikutus aivoihin ja sydämeen saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta päivittäin.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla OmegaPro-ravintolisää puoleen hintaan. Tilaa ensimmäinen pakkaus heti hintaan 11,95 € (norm. 23,90). Tuotteemme toimitetaan kätevästi postitse suoraan kotiin. Ei sitoutumisaikaa!

K2- ja D-vitamiinia luustolle

K2-vitamiini kuuluu rasvaliukoisten vitamiinien ryhmään. Sillä on tieteellisissä tutkimuksissa todistettu olevan hyvin tärkeä tehtävä luuston vahvistajana. K2-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina. Se vahvistaa luustoa sitouttamalla verisuonista ohjattua kalsiumia suoraan luukudokseen luuston rakennusaineeksi. K2-vitamiini aktivoi myös proteiineja, joiden tehtävänä on kuljettaa kalsiumia pois verisuonista. OmegaPro®-kapselit sisältävät myös luustolle, lihaksille ja vastustuskyvylle tutkitusti hyväksi osoitettua D-vitamiinia. D-vitamiini tutkitusti edistää luiden pysymistä normaaleina. D-vitamiini edistää myös veren kalsiumtason pysymistä normaalina.

E-vitamiini hapettumista vastaan

OmegaPro sisältää myös E-vitamiinia, joka toimii antioksidanttina ja edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Se suojaa myös omega-3-rasvahappoja härskiintymiseltä.

Friend of the Sea -sertifikaatti

OmegaPron® omega-3-rasvahappojen toimittajaksi olemme valinneet Friend of the Sea-sertifioidun toimittajan. Sertifikaatti edellyttää kestävän kehityksen vaatimusten mukaista sekä ekosysteemiä suojaavaa pyyntimenetelmää. Tuotteissamme käytettävät omega-3-rasvahapot ovat siten ympäristöystävällisiä.

OmegaPro etutuotteena

OmegaPron saat myös etutuotteena ansaitsemillasi etupisteillä. Saat yhden pakkauksen 10 000 etupisteellä. Etutuotteesi saat kätevimmin soittamalla asiakaspalveluun 0800 413 700.