OmegaPro

  • Hyväksi sydämelle, aivoille ja luustolle
  • Ympäristöystävällinen omega-3
  • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 12,95€ 25,90€

OmegaPro

Laadukkaita omega-3-rasvahappoja sekä D- ja E-vitamiinia.

OmegaPro® koostuu runsaasti DHA:ta sisältävistä omega-3-rasvahapoista sekä D- ja E-vitamiineista. Huolellisesti valittujen ainesosien teho on osoitettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa.

SYDÄN: Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa*.

AIVOTOIMINTA JA NÄKÖKYKY: DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina*.

LUUSTO: D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina.

LIHASTOIMINTA: D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

SUOJAA SOLUJA: E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

*Tutkittu vaikutus aivoihin ja sydämeen saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta päivittäin.

Omega-3-rasvahapot sydämelle ja aivoille

Kehomme tarvitsee välttämättömiä rasvahappoja. OmegaPro sisältää omega-3-öljyä, jossa on runsaasti DHA:ta ja EPA:a. Monityydyttymättömät omega-3-rasvahapot DHA ja EPA ovat elimistölle välttämättömiä rasvahappoja, joita elimistömme ei pysty itse tuottamaan riittävästi. Siksi niiden tulee olla osana tasapainoista ruokavaliotamme.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että välttämättömät rasvahapot ovat keholle terveellisiä. Riittävä määrä tyydyttymättömiä rasvoja omega-3-rasvahappojen DHA ja EPA muodossa edistää sydämen normaalia toimintaa*. Ne auttavat sydämen terveyttä pitämällä verisuonia puhtaina ja joustavina. Rasvahappo DHA edistää lisäksi aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina*.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla OmegaPro-ravintolisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 12,95 € (norm. 25,90).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit siis koska tahansa muuttaa tilauksesi toimitusväliä, tauottaa tai peruuttaa tilauksesi.

D-vitamiini on tärkeää luuston terveydelle

OmegaPro sisältää myös D-vitamiinia, joka on tärkeä luustolle, sillä se edistää kalsiumin normaalia imeytymistä ja käyttöä. Luuston tärkein rakennusaine on kalsium, ja D-vitamiini auttaa elimistöä hyödyntämään kalsiumia edistämällä sen normaalia imeytymistä. D-vitamiini tutkitusti edistää luiden pysymistä normaaleina.

E-vitamiini hapettumista vastaan

OmegaPron E-vitamiini toimii antioksidanttina ja edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Se suojaa myös omega-3-rasvahappoja härskiintymiseltä.

Friend of the Sea -sertifikaatti

OmegaPron® omega-3-rasvahappojen toimittajaksi olemme valinneet Friend of the Sea-sertifioidun toimittajan. Sertifikaatti edellyttää kestävän kehityksen vaatimusten mukaista sekä ekosysteemiä suojaavaa pyyntimenetelmää. Tuotteissamme käytettävät omega-3-rasvahapot ovat siten ympäristöystävällisiä.

OmegaPro etutuotteena

OmegaPron saat myös etutuotteena ansaitsemillasi etupisteillä. Saat yhden pakkauksen 10 000 etupisteellä. Etutuotteesi saat kätevimmin soittamalla asiakaspalveluun 09 427 38228.