Collagen Duo

  • Nivelten hyvinvointiin kehitetty ravintolisä
  • Sisältää kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia.
  • Toimitus suoraan kotiin

Kokeile puoleen hintaan

Nyt vain 11,45€ 22,90€

Collagen Duo

Collagen Duo nivelten hyvinvointiin. Sisältää tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia.

Collagen Duo sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia. Collagen Duo auttaa kehoa ylläpitämään nivelruston kuntoa ja siten toimivia niveliä.

Kuinka Collagen Duo toimii?

Pysyäksemme aktiivisina, tarvitsemme hyvin toimivat nivelet. Nivelruston terveys on toimivan nivelen perusedellytys. Collagen Duo on nivelrustojen hyvinvointiin tarkoitettu ravintolisä, joka sisältää tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia.

  • Useissa tutkimuksissa on havaittu, että denaturoimaton tyypin II kollageeni vaikuttaa nivelruston hyvinvointiin. Samanlaista vaikutusta nivelille ei ole tutkimusten mukaan havaittu olevan denaturoidulla, eli ns. tavallisella kollageenilla.
  • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. 
  • Seleeni on antioksidantti, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Mitä kollageeni on?

Kollageeni on tärkeä proteiini kehossa ja merkittävä rustojen, nivelsiteiden ja jänteiden rakennusaine. Noin 30 % kehosta on kollageenia. On olemassa 28 kollageenityyppiä, joista yleisimmät ovat tyyppi I ja tyyppi II. Tyypin I kollageeni on tärkeä ainesosa ihossa, ja tyypin II kollageeni on puolestaan ruston pääainesosa.

Tyypin II kollageeni

Tyypin II kollageeni on rustossa yleisimmin esiintyvä proteiini, joka antaa rustolle sen rakenteen, lujuuden ja joustavuuden. Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat kollageenituotteet, Collagen Duo sisältää tyypin II kollageenia, joka on ruston pääainesosa. Collagen Duosta saat aktiivisia ainesosia nivelrustolle ja ylläpidät hyvin toimivia niveliä.

Collagen Duo nyt puoleen hintaan

Collagen Duo sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia. Kokeile nyt ensimmäiset 44 kapselia puoleen hintaan 11,45 € (norm. 22,90 €). Lähetyksen toimituskulut 4,90 €.