Vitamin C

  • C-vitamiinia sisältävä ravintolisä
  • Vastustuskyvylle ja vähentämään väsymystä
  • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen paketti puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 7,45€ 14,90€

Vitamin C

Uutuus! Vitamin C -ravintolisä

Valikoimaamme on nyt tullut uutuustuote Vitamin C -ravintolisä, joka sisältää ainoastaan C-vitamiinia ja se sopii erinomaisesti tämän hyödyllisen vitamiinin lähteeksi tukemaan päivittäistä ruokavaliota.

C-vitamiini on yksi tunnetuimmista vitamiineista ja on tunnetusti hyväksi kehollemme. C-vitamiini on antioksidantti, joka auttaa suojaamaan soluja reaktiivisen hapen aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Se edistää useita kehon toimintoja, kuten immuunijärjestelmän toimintaa sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.
Lisäannos C-vitamiinia voi olla hyödyllinen elimistöllesi, jos esimerkiksi liikut paljon.

Edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja vähentää väsymystä

Kehomme ei pysty itse tuottamaan C-vitamiinia, joten meidän on saatava sitä syömämme ravinnon kautta. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, mikä tarkoittaa, että vitamiini ei varastoidu elimistöön samassa määrin kuin rasvaliukoiset vitamiinit. Tarvitsemme siis C-vitamiinia säännöllisesti ruokavaliostamme.

Hyödyllinen vastustuskyvylle

C-vitamiini tunnetaan ehkä parhaiten hyödyistään elimistön immuunijärjestelmälle. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Väsymyksen ja uupumuksen vähentäminen
C-vitamiinilla on vaikutus myös vireyteemme, sillä C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Edistää normaalia kollageenin muodostumista

C-vitamiini on välttämätön ainesosa kollageenin muodostumiselle. Kollageeni on tärkeä proteiini kehossa ja merkittävä rustojen, nivelsiteiden ja jänteiden rakennusaine. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä edistää ruston ja ihon normaalia toimintaa.

C-vitamiini ravinnossa

C-vitamiinia löytyy useimmista vihanneksista, marjoista ja erityisesti sitrushedelmistä. Ruoan C-vitamiinipitoisuus voi muuttua säilytyksen ja valmistuksen aikana, minkä vuoksi on tärkeää syödä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia.
Jos ruokavaliosi ei sisällä tarpeeksi tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, voi olla hyvä idea täydentää sitä C-vitamiinia sisältävällä ravintolisällä.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla Vitamin C -ravintolisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 7,45 € (norm. 14,90 €).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit sopia itsellesi sopivan toimitusvälin, tauottaa tai peruuttaa tilauksen milloin vain.