Vitamin C

 • C-vitamiinia sisältävä ravintolisä
 • Vastustuskyvylle ja vähentämään väsymystä
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen paketti puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 7,45€ 14,90€

Vitamin C

Uutuus! Vitamin C -ravintolisä

Valikoimaamme on nyt tullut uutuustuote Vitamin C -ravintolisä, joka sisältää ainoastaan C-vitamiinia ja se sopii erinomaisesti tämän hyödyllisen vitamiinin lähteeksi tukemaan päivittäistä ruokavaliota.

C-vitamiini on yksi tunnetuimmista vitamiineista ja on tunnetusti hyväksi kehollemme. C-vitamiini on antioksidantti, joka auttaa suojaamaan soluja reaktiivisen hapen aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Se edistää useita kehon toimintoja, kuten immuunijärjestelmän toimintaa sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.
Lisäannos C-vitamiinia voi olla hyödyllinen elimistöllesi, jos esimerkiksi liikut paljon.

Edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja vähentää väsymystä

Kehomme ei pysty itse tuottamaan C-vitamiinia, joten meidän on saatava sitä syömämme ravinnon kautta. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, mikä tarkoittaa, että vitamiini ei varastoidu elimistöön samassa määrin kuin rasvaliukoiset vitamiinit. Tarvitsemme siis C-vitamiinia säännöllisesti ruokavaliostamme.

Hyödyllinen vastustuskyvylle

C-vitamiini tunnetaan ehkä parhaiten hyödyistään elimistön immuunijärjestelmälle. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Väsymyksen ja uupumuksen vähentäminen
C-vitamiinilla on vaikutus myös vireyteemme, sillä C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Edistää normaalia kollageenin muodostumista

C-vitamiini on välttämätön ainesosa kollageenin muodostumiselle. Kollageeni on tärkeä proteiini kehossa ja merkittävä rustojen, nivelsiteiden ja jänteiden rakennusaine. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä edistää ruston ja ihon normaalia toimintaa.

C-vitamiini ravinnossa

C-vitamiinia löytyy useimmista vihanneksista, marjoista ja erityisesti sitrushedelmistä. Ruoan C-vitamiinipitoisuus voi muuttua säilytyksen ja valmistuksen aikana, minkä vuoksi on tärkeää syödä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia.
Jos ruokavaliosi ei sisällä tarpeeksi tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, voi olla hyvä idea täydentää sitä C-vitamiinia sisältävällä ravintolisällä.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla Vitamin C -ravintolisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 7,45 € (norm. 14,90 €).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit sopia itsellesi sopivan toimitusvälin, tauottaa tai peruuttaa tilauksen milloin vain.

 

 • Ainesosat

 • Usein kysyttyä

  Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Vitamin C -ravintolisää koskien.

  Mihin Vitamin C vaikuttaa?

  Vitamin C sisältää 500 mg C-vitamiinia. C-vitamiini edistää muun muassa immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.

  Montako Vitamin C -kapselia tulisi syödä?

  Suositeltu vuorokausiannos on 1 kapseli ruokailun yhteydessä.

  Voiko Vitamin C -ravintolisää syödä samaan aikaan muiden VitaeLabin ravintolisien kanssa?

  Vitamin C -ravintolisän voi hyvin yhdistää muihin VitaeLabin ravintolisiin. Se soveltuu erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat ajoittain suuren annoksen C-vitamiinia.

  Voiko Vitamin C -ravintolisällä olla sivuvaikutuksia?

  Tunnettuja sivuvaikutuksia ei ole suositeltua vuorokausiannosta (1 kapseli vuorokaudessa) noudattaessa.

  Voinko syödä Vitamin C -ravintolisää vaikka syön lääkkeitä?

  Vitamin C -ravintolisää on tarkoitus syödä monipuolisen ruokavalion lisänä, eikä sillä voi korvata mitään lääkärin määräämää lääkettä. Jos olet epävarma, keskustele aina lääkärin kanssa ennen ravintolisän käytön aloittamisesta. Lääkärille on hyvä muutenkin kertoa ravintolisien käytöstä. Se on erityisen tärkeää, jos sinulla on krooninen sairaus tai olet menossa leikkaukseen.