Vitamin D

  • D-vitamiinia sisältävä ravintolisä
  • Luustolle ja vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 6,45€ 12,90€

Vitamin D

Uutuus! Vitamin D -ravintolisä

Meillä on ilo tuoda valikoimiimme uusi Vitamin D -ravintolisämme. Tämä uutuustuote sisältää ainoastaan D-vitamiinia ja se sopii erinomaisesti tämän hyödyllisen vitamiinin lähteeksi tukemaan päivittäistä ruokavaliota.

D-vitamiinilla on suuri merkitys terveyteemme, sillä se edistää monia tärkeitä kehomme toimintoja.

D-vitamiini on yksi niistä vitamiineista, joita saatamme saada liian vähän. Joskus päivittäisen terveellisen ruokavalion noudattaminen voi olla haasteellista, ja tälloin emme saa riittävästi D-vitamiinia ravinnosta. Tietyt ihmisryhmät saattavat siksi tarvita D-vitamiinilisää.

Luuston ja vastustuskyvyn hyvinvoinnille

D-vitamiinilla on elimistössämme monia tehtäviä ja yksi niistä on pitää kalsium- ja fosforipitoisuudet sopivalla tasolla, jotta luut voivat kasvaa ja muodostuvat oikeatahtisesti. D-vitamiini edistää luuston normaalin rakenteen ylläpitämistä. Se edistää myös veren normaalia kalsiumtasoa.

D-vitamiini on hyödyllinen myös immuunijärjestelmälle. Vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Immuunijärjestelmän tehtävänä on suojata elimistöämme vierailta tekijöiltä, jotka eivät kuulu elimistön normaaliin toimintaan, kuten esimerkiksi viruksilta ja bakteereilta.

D-vitamiini ravinnossa

Hyviä D-vitamiinin lähteitä ravinnossa ovat kala, liha, kananmunat sekä elintarvikkeet, jotka sisältävät lisättyä D-vitamiinia. D-vitamiinia saamme myös auringosta, sillä kehomme tuottaa luonnostaan D-vitamiinia paljaan ihon altistuessa auringon säteilylle.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla Vitamin D -ravintolisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 6,45 € (norm. 12,90).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit sopia itsellesi sopivan toimitusvälin, tauottaa tai peruuttaa tilauksen milloin vain.