Vitamin D

 • D-vitamiinia sisältävä ravintolisä
 • Luustolle ja vastustuskyvylle
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 6,45€ 12,90€

Vitamin D

Uutuus! Vitamin D -ravintolisä

Meillä on ilo tuoda valikoimiimme uusi Vitamin D -ravintolisämme. Tämä uutuustuote sisältää ainoastaan D-vitamiinia ja se sopii erinomaisesti tämän hyödyllisen vitamiinin lähteeksi tukemaan päivittäistä ruokavaliota.

D-vitamiinilla on suuri merkitys terveyteemme, sillä se edistää monia tärkeitä kehomme toimintoja.

D-vitamiini on yksi niistä vitamiineista, joita saatamme saada liian vähän. Joskus päivittäisen terveellisen ruokavalion noudattaminen voi olla haasteellista, ja tälloin emme saa riittävästi D-vitamiinia ravinnosta. Tietyt ihmisryhmät saattavat siksi tarvita D-vitamiinilisää.

Luuston ja vastustuskyvyn hyvinvoinnille

D-vitamiinilla on elimistössämme monia tehtäviä ja yksi niistä on pitää kalsium- ja fosforipitoisuudet sopivalla tasolla, jotta luut voivat kasvaa ja muodostuvat oikeatahtisesti. D-vitamiini edistää luuston normaalin rakenteen ylläpitämistä. Se edistää myös veren normaalia kalsiumtasoa.

D-vitamiini on hyödyllinen myös immuunijärjestelmälle. Vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Immuunijärjestelmän tehtävänä on suojata elimistöämme vierailta tekijöiltä, jotka eivät kuulu elimistön normaaliin toimintaan, kuten esimerkiksi viruksilta ja bakteereilta.

D-vitamiini ravinnossa

Hyviä D-vitamiinin lähteitä ravinnossa ovat kala, liha, kananmunat sekä elintarvikkeet, jotka sisältävät lisättyä D-vitamiinia. D-vitamiinia saamme myös auringosta, sillä kehomme tuottaa luonnostaan D-vitamiinia paljaan ihon altistuessa auringon säteilylle.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla Vitamin D -ravintolisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 6,45 € (norm. 12,90).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit sopia itsellesi sopivan toimitusvälin, tauottaa tai peruuttaa tilauksen milloin vain.

 

 • Ainesosat

 • Usein kysyttyä

  Täältä löydät vastaukset yleisimpiin kysymyksiin Vitamin D-ravintolisää koskien.

  Mihin Vitamin D vaikuttaa?

  Vitamin D sisältää 20 ug D-vitamiinia. D-vitamiini edistää muun muassa immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ja luuston normaalin rakenteen ylläpitämistä.

  Montako Vitamin D -kapselia tulee syödä?

  Suositeltu vuorokausiannos on 1 kapseli ruokailun yhteydessä.

  Voiko Vitamin D -ravintolisää syödä samaan aikaan muiden VitaeLabin ravintolisien kanssa?

  Vitamin D -ravintolisän voi hyvin yhdistää muihin VitaeLabin ravintolisiin. Se soveltuu erinomaisesti niille, jotka tarvitsevat ajoittain suuren annoksen D-vitamiinia.

  Voiko Vitamin D -ravintolisällä olla sivuvaikutuksia?

  Tunnettuja sivuvaikutuksia ei ole suositeltua vuorokausiannosta (1 kapseli vuorokaudessa) noudattaessa.

  Voinko syödä Vitamin D -ravintolisää vaikka syön lääkkeitä?

  Vitamin D -ravintolisää on tarkoitus syödä monipuolisen ruokavalion lisänä, eikä sillä voi korvata mitään lääkärin määräämää lääkettä. Jos olet epävarma, keskustele aina lääkärin kanssa ennen ravintolisän syömisen aloittamisesta. Lääkärille on hyvä muutenkin kertoa ravintolisien käytöstä. Se on erityisen tärkeää, jos sinulla on krooninen sairaus tai olet menossa leikkaukseen.