ImmunoPlus

  • Tieteellisesti tutkittua norjalaista betaglukaania (NBG®)
  • Seleeniä, C- ja D-vitamiinia vastustuskyvyn tueksi
  • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 11,95€ 23,90€

ImmunoPlus

Norjalaista betaglukaania, seleeniä, sekä C- ja D-vitamiinia.

ImmunoPlus™ on vastustuskyvyn tueksi räätälöity ravintolisä, jonka ainesosat - seleeni, C- ja D-vitamiinit - edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. ImmunoPlussan ainutlaatuinen koostumus on huolella suunniteltu ja se sisältää myös norjalaista betaglukaania (NBG®), jota on tutkittu tieteellisesti jo vuosikymmeniä. Kaikki ImmunoPlussan ainesosat ovat turvallisia, puhtaita ja huolella tutkittuja.

  • Norjalainen betaglukaani (NBG®) on bioaktiivinen aine, joka aktivoi tiettyjä immuunijärjestelmän soluja, jotka muodostavat kehon ensimmäisen puolustuslinjan mikrobeja vastaan.
  • Seleeni, C- ja D3-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
  • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
  • Seleeni ja C-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Betaglukaani on hiilihydraatti, jota esiintyy luonnostaan mm. kasveissa, levissä, sienissä ja hiivassa. Norjalainen betaglukaani (NBG) on tyypiltään beta-1,3/1,6-glukaani, joka on eristetty leivontahiivan soluseinämästä ja sitä on tutkittu tieteellisesti jo vuosikymmeniä. Se on on kehitetty Norjassa, Tromssan yliopistossa, ja se on tutkitusti laadukas ja turvallinen aine. Myös Euroopan elintarvikevirasto EFSA on hyväksynyt sen uuselintarvikkeeksi (Novel Food) EU:ssa.

Vastustuskyvylle

ImmunoPlussan vaikuttavat ainesosat − seleeni, C- ja D3-vitamiinit − edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Kun elimistössä on riittävästi näitä ainesosia, auttavat ne vastustuskykyä pysymään vahvana ympäri vuoden.

Vähentää väsymystä

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.Kun vastustuskyky joutuu koetukselle, lisääntyy C-vitamiinin kulutus ja samalla kasvaa tarve saada enemmän C-vitamiinia. Elämässä voi olla ajanjaksoja, jolloin väsyttää tavallista enemmän ja elimistö tarvitsee lisää energiaa. C-vitamiinin runsaasta saannista voi tällöin olla hyötyä.

Suojaa soluja hapettumisstressiltä

C-vitamiini ja seleeni edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Kun immuunijärjestelmä taistelee elimistöön tulleita vieraita mikro-organismeja vastaan, syntyy kehossa suurempia määriä reaktiivisia happiyhdisteitä, jotka saattavat lisätä solujen hapettumisstressiä.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla ImmunoPlus-ravintolisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 11,95 € (norm. 23,90).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit siis koska tahansa muuttaa tilauksesi toimitusväliä, tauottaa tai peruuttaa tilauksesi.