ImmunoPlus

 • Tieteellisesti tutkittua norjalaista betaglukaania (NBG®)
 • Seleeniä, C- ja D-vitamiinia vastustuskyvyn tueksi
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 11,95€ 23,90€

ImmunoPlus

Norjalaista betaglukaania, seleeniä, sekä C- ja D-vitamiinia.

ImmunoPlus™ on vastustuskyvyn tueksi räätälöity ravintolisä, jonka ainesosat - seleeni, C- ja D-vitamiinit - edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. ImmunoPlussan ainutlaatuinen koostumus on huolella suunniteltu ja se sisältää myös norjalaista betaglukaania (NBG®), jota on tutkittu tieteellisesti jo vuosikymmeniä. Kaikki ImmunoPlussan ainesosat ovat turvallisia, puhtaita ja huolella tutkittuja.

 • Norjalainen betaglukaani (NBG®) on bioaktiivinen aine, joka aktivoi tiettyjä immuunijärjestelmän soluja, jotka muodostavat kehon ensimmäisen puolustuslinjan mikrobeja vastaan.
 • Seleeni, C- ja D3-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • Seleeni ja C-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Betaglukaani on hiilihydraatti, jota esiintyy luonnostaan mm. kasveissa, levissä, sienissä ja hiivassa. Norjalainen betaglukaani (NBG) on tyypiltään beta-1,3/1,6-glukaani, joka on eristetty leivontahiivan soluseinämästä ja sitä on tutkittu tieteellisesti jo vuosikymmeniä. Se on on kehitetty Norjassa, Tromssan yliopistossa, ja se on tutkitusti laadukas ja turvallinen aine. Myös Euroopan elintarvikevirasto EFSA on hyväksynyt sen uuselintarvikkeeksi (Novel Food) EU:ssa.

Vastustuskyvylle

ImmunoPlussan vaikuttavat ainesosat − seleeni, C- ja D3-vitamiinit − edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Kun elimistössä on riittävästi näitä ainesosia, auttavat ne vastustuskykyä pysymään vahvana ympäri vuoden.

Vähentää väsymystä

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.Kun vastustuskyky joutuu koetukselle, lisääntyy C-vitamiinin kulutus ja samalla kasvaa tarve saada enemmän C-vitamiinia. Elämässä voi olla ajanjaksoja, jolloin väsyttää tavallista enemmän ja elimistö tarvitsee lisää energiaa. C-vitamiinin runsaasta saannista voi tällöin olla hyötyä.

Suojaa soluja hapettumisstressiltä

C-vitamiini ja seleeni edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Kun immuunijärjestelmä taistelee elimistöön tulleita vieraita mikro-organismeja vastaan, syntyy kehossa suurempia määriä reaktiivisia happiyhdisteitä, jotka saattavat lisätä solujen hapettumisstressiä.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla ImmunoPlus-ravintolisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 11,95 € (norm. 23,90).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit siis koska tahansa muuttaa tilauksesi toimitusväliä, tauottaa tai peruuttaa tilauksesi.

 • Ainesosat

 • Usein kysyttyä

  ImmunoPlus™-ravintolisän ainutlaatuinen koostumus sisältää norjalaista betaglukaania (NBG®), seleeniä sekä C- ja D-vitamiinia.

  Mitä ImmunoPlus™ sisältää ja miten se vaikuttaa?

  ImmunoPlus™ on suunniteltu vastustuskykysi tueksi ja sen vaikuttavat ainesosat, seleeni, C- ja D-vitamiinit, edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. ImmunoPlussan ainutlaatuinen koostumus sisältää lisäksi norjalaista betaglukaania (NBG®), joka on leivontahiivan soluseinämästä eristetty ja puhdistettu luonnon suunnittelema bioaktiivinen molekyyli – tyypiltään beta-1,3/1,6-glukaani.

  • NBG® beta-1,3/1,6-glukaani on leivontahiivan soluseinämästä eristetty ja tieteellisesti tutkittu turvallinen ainesosa
  • Seleeni, C- ja D-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa
  • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta
  • C-vitamiini ja seleeni edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä

  Montako kapselia ImmunoPlussaa tulee syödä?

  Suositeltu vuorokausiannos on yksi kapseli.

  Voinko syödä sekä ImmunoPlussaa että VitaeProta?

  ImmunoPlus on erittäin hyvin yhdistettävissä VitaeProhon. Saat molemmista tuotteista C- ja D-vitamiinia, mutta yliannostuksen mahdollisuutta minkään yksittäisen ainesosan kohdalla ei ole.

  Voinko syödä sekä ImmunoPlussaa että OmegaProta?

  OmegaPro sisältää sekä omega-3-rasvahappoja että D-, E- ja K2-vitamiineja. ImmunoPlussaa ja OmegaProta voi hyvin syödä ravintolisänä samaan aikaan.

  Onko ImmunoPlussalla sivuvaikutuksia?

  ImmunoPlus sisältää ainoastaan tutkittuja ja turvallisia ainesosia. Tunnettuja sivuvaikutuksia tai sivuvaikutuksen vaaraa ei ole suositeltua vuorokausiannosta (yksi kapseli vuorokaudessa) noudattaessa.

  Voinko syödä ImmunoPlussaa vaikka syön lääkkeitä?

  ImmunoPlussan käytöstä johtuvia sivuvaikutuksia ei ole tiedossa. Tiedossa ei myöskään ole, että ImmunoPlussan ainesosat reagoisivat lääkkeisiin tai että ne voisivat pahentaa sairauksia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita ettei sellaisia vaikutuksia voisi ilmaantua. Jos siis käytät lääkkeitä, olet sairas tai raskaana, keskustele aina lääkärin kanssa ravintolisän syömisen aloittamisesta. Lääkärille on hyvä muutenkin kertoa ravintolisien käytöstä.

  ImmunoPlussaa on tarkoitus syödä monipuolisen ruokavalion lisänä, eikä sillä voi korvata mitään lääkärin määräämää lääkettä.

  Voinko käyttää ImmunoPlussaa, koska hiiva ei sovi minulle?

  ImmunoPlus ei sisällä hiivaa eikä hiivan allergeenejä ja kaikki mahdolliset leivontahiivan allergeenit on eroteltu ja poistettu puhdistusprosessissa. ImmunoPlussaa voivat turvallisesti käyttää myös henkilöt, joiden elimistö ei muutoin siedä hiivatuotteita.

  Saanko beta-1,3/1,6-glukaania syömällä hiivaa tai leipomotuotteita?

  Ei. ImmunoPlussan sisältämä beta-1,3/1,6-glukaani on niin hyvässä piilossa leivontahiivan soluseinämässä, ettei elimistö pysty eristämään ja hyödyntämään sitä hiivatuotteita syömällä.

  Mikä on norjalainen betaglukaani ja onko se turvallinen?

  Betaglukaanit ovat luonnon suunnittelemia bioaktiivisia molekyylejä, joita esiintyy luonnostaan mm. kasveissa, sienissä ja hiivassa. ImmunoPlussan norjalainen betaglukaani (NBG®) on tyypiltään beta-1,3/1,6-glukaani, joka on eristetty leivontahiivan soluseinämästä. NBG® on turvallinen ja sitä on tutkittu tieteellisesti jo vuosikymmeniä. Myös Euroopan elintarvikevirasto EFSA on hyväksynyt sen uuselintarvikkeeksi EU:n alueella. ImmunoPlus™-ravintolisä valmistetaan kansainvälisen farmaseuttisen GMP-standardin (Good Manufacturing Practise) suositusten mukaisesti.