Tietoa VitaeLabista

VitaeLabin tuotteet ovat korkealaatuisia ravintolisiä, jotka toimitetaan kuluttajille suoraan kotiin. Turvallisia ja puhtaita raaka-aineita sisältävät tuotteet valmistetaan GMP-standardin suositusten mukaisesti.

 • Vankka kokemus
  Meillä on pitkä kokemus tuotteistamme ja autamme mielellämme vastaamaan kysymyksiisi tuotevalikoimastamme, ravintolisistä ja niiden vaikutuksista. Olet kysymyksien herätessä tervetullut ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme.
 • VitaeLab useissa maissa 
  VitaeLabin tuotteita myy ja markkinoi Suomessa NutraQ Oy. Se kuuluu norjalaiseen NutraQ -konserniin, joka on valmistanut ja myynyt ravintolisiä jo vuodesta 2002. Tällä hetkellä meillä on tuhansia tyytyväisiä asiakkaita Pohjoismaissa ja Hollannissa. NutraQ:n pääkonttori sijaitsee Oslossa. Aloitimme toimintamme Suomessa ja Ruotsissa vuonna 2008, Tanskassa vuonna 2010 ja Hollannissa vuonna 2019.

 • Tuotteiden ja laadunvalvonnan tiukat vaatimukset 
  Laatu on meille ensiarvoisen tärkeää. Laadukkaat ravintolisämme ovat syntyneet pitkän tuotekehityksen tuloksena ja ne täyttävät tiukat laatuvaatimukset. Olemme asettaneet korkeat laatustandardit myös raaka-ainetoimittajille ja valmistajille. Käytämme ainoastaan turvallisia ja puhtaita raaka-aineita, joiden alkuperän tunnemme. Teemmekin yhteistyötä vain tunnettujen ja luotettavien toimijoiden kanssa. Oma tutkimus- ja kehitysosastomme vastaa tuotteiden laadusta ja varmistaa, että tuotteiden ainesosat sekä markkinointi vastaa kaikkia viranomaisten asettamia vaatimuksia.

 • Good Manufacturing Practice 
  Kaikki tuotteemme valmistetaan GMP-standardin (Good Manufacturing Practice) suositusten mukaisesti. GMP on ohjeisto, joka kuvaa muun muassa elintarvikkeiden, kosmetiikan ja lääkkeiden hyvää tuotantotapaa. Tämä tarkoittaa, että kaikki tuotantovaiheet ovat standardisoituja ja noudattavat kansainvälisiä GMP-ohjeita.

Tuotteet toimitettuna suoraan kotiisi

VitaeLabin tuotteet toimitetaan kotiisi kestotilauspalveluna räätälöitynä tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Asiakaspalvelijoillamme on laaja kokemus tuotteistamme ja autamme mielellämme sinulle sopivan tuotepaketin rakentamisessa.

Kestotilauksen edut

 • Saat edullisemman hinnan kuin kivijalkakaupassa
 • Ravintolisät suoraan kotiisi toimitettuna
 • Sinulla on aina riittävästi lisäravinteita kotonasi
 • Ei sitoutumista tai irtisanomisaikaa
 • Ilmainen asiakaslehti osana tilaustasi
 • Tilaus mukautettuna sinun tilanteeseesi ja tarpeisiisi sopivaksi

Kuinka kotiinkuljetus toimii?

Valitse sinulle sopivat tuotteet ja lähetä tilauksesi meille verkkokaupan tai asiakaspalvelun kautta. Ensimmäinen lähetys toimitetaan suoraan kotiin kirjeenä tai maksikirjeenä. Tuotelähetys jaetaan vastaanottajalle, jos se voidaan jättää postiluukkuun tai laatikkoon. Muussa tapauksessa jakaja jättää saapumisilmoituksen ja lähetyksen voi noutaa postista.

Ensimmäisen lähetyksen toimitusaika on noin 2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta. Ensimmäisen lähetyksen jälkeen tuotteiden toimitusväli on 6 viikkoa riippuen tilaamastasi tuotteesta, ellet ole muuttanut tuotteiden toimitusväliä. Yhdestä normaalilähetyksestä veloitamme toimituskuluina 4,90 euroa. Mikäli taloudessa on useampi asiakas, tuotteet voidaan lähettää useammassa lähetyksessä, mutta maksat vain yhdet toimituskulut. Veloitamme vain yhdet toimituskulut myös silloin, kun tilaat tuotteita kerralla useammalle kuukaudelle.

VitaePro ravintolisä
VitaePro
Voimakkaita luonnon antioksidantteja, useita eri vitamiineja, mineraaleja, omega-3-rasvahappoja ja kasviuutteita monipuolisesti kehon hyvinvoinnin tueksi.
16,90€ 33,80€
MultiPro - monivitamiini- ja mineraalilisä
MultiPro
Sisältää kaikki B-vitamiinit, C- ja D-vitamiinia sekä mineraalit kromi, sinkki, seleeni ja jodi.
7,95€ 15,90€
Vitamin K2 ravintolisä - k2 vitamiini ja d-vitamiini
Vitamin K2
Vitamin K2 sisältää tärkeitä K2- ja D-vitamiineja luustosi hyväksi.
10,75€ 21,50€