ImmunoPlus

 • Tieteellisesti tutkittua norjalaista betaglukaania (NBG®)
 • Seleeniä, C- ja D-vitamiinia vastustuskyvyn tueksi
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 11,95€ 23,90€

ImmunoPlus

Norjalaista betaglukaania, seleeniä, sekä C- ja D-vitamiinia.

ImmunoPlus™ on vastustuskyvyn tueksi räätälöity ravintolisä, jonka ainesosat - seleeni, C- ja D-vitamiinit - edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. ImmunoPlussan ainutlaatuinen koostumus on huolella suunniteltu ja se sisältää myös norjalaista betaglukaania (NBG®), jota on tutkittu tieteellisesti jo vuosikymmeniä. Kaikki ImmunoPlussan ainesosat ovat turvallisia, puhtaita ja huolella tutkittuja.

 • Norjalainen betaglukaani (NBG®) on bioaktiivinen aine, joka aktivoi tiettyjä immuunijärjestelmän soluja, jotka muodostavat kehon ensimmäisen puolustuslinjan mikrobeja vastaan.
 • Seleeni, C- ja D3-vitamiinit edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
 • C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.
 • Seleeni ja C-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Betaglukaani on hiilihydraatti, jota esiintyy luonnostaan mm. kasveissa, levissä, sienissä ja hiivassa. Norjalainen betaglukaani (NBG) on tyypiltään beta-1,3/1,6-glukaani, joka on eristetty leivontahiivan soluseinämästä ja sitä on tutkittu tieteellisesti jo vuosikymmeniä. Se on on kehitetty Norjassa, Tromssan yliopistossa, ja se on tutkitusti laadukas ja turvallinen aine. Myös Euroopan elintarvikevirasto EFSA on hyväksynyt sen uuselintarvikkeeksi (Novel Food) EU:ssa.

Vastustuskyvylle

ImmunoPlussan vaikuttavat ainesosat − seleeni, C- ja D3-vitamiinit − edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Kun elimistössä on riittävästi näitä ainesosia, auttavat ne vastustuskykyä pysymään vahvana ympäri vuoden.

Vähentää väsymystä

C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.Kun vastustuskyky joutuu koetukselle, lisääntyy C-vitamiinin kulutus ja samalla kasvaa tarve saada enemmän C-vitamiinia. Elämässä voi olla ajanjaksoja, jolloin väsyttää tavallista enemmän ja elimistö tarvitsee lisää energiaa. C-vitamiinin runsaasta saannista voi tällöin olla hyötyä.

Suojaa soluja hapettumisstressiltä

C-vitamiini ja seleeni edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Kun immuunijärjestelmä taistelee elimistöön tulleita vieraita mikro-organismeja vastaan, syntyy kehossa suurempia määriä reaktiivisia happiyhdisteitä, jotka saattavat lisätä solujen hapettumisstressiä.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla ImmunoPlus-ravintolisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 11,95 € (norm. 23,90).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit siis koska tahansa muuttaa tilauksesi toimitusväliä, tauottaa tai peruuttaa tilauksesi.

 • Ainesosat

  ImmunoPlus™-ravintolisä on kehitetty immuunijärjestelmän hyväksi. Sen ainutlaatuinen koostumus on huolella suunniteltu ja se sisältää norjalaista betaglukaania (NBG®), jota on tutkittu tieteellisesti jo vuosikymmeniä. ImmunoPlus™ sisältää lisäksi välttämätöntä hivenainetta seleeniä sekä C- ja D-vitamiineja, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa ympäri vuoden.

  Yksi ImmunoPlus-paketti sisältää 44 kapselia eli kuuden viikon kapselit. Suositeltu vuorokausiannos on 1 kapseli päivässä ruokailun yhteydessä.

  Sisältö / Innehåll 1 kapseli / kapsel Prosenttia saannin vertailuarvosta / Procent av referensintag
  Beta-1,3/1,6-glukaani/glukan 255 mg  
  C-vitamiini / Vitamin C 100 mg 125 %
  D3-vitamiini / Vitamin D 12 µg 240 %
  Seleeni / Selen 55 µg 100 %

  Ainesosat

  Beta-1,3/1,6-glukaani leivontahiivasta (Saccharomyces cerevisiae), L-askorbiinihappo (C-vitamiini), kasvipohjainen kapseli (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi), kolekalsiferoli (D-vitamiini), riisijauhe, natriumseleniitti (seleeni).

  Suositeltu vuorokausiannos: 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa sekä poissa lasten ulottuvilta. ImmunoPlus™ ei sisällä hiivan allergeeneja.

  Ingredienser

  Beta-1,3/1,6-glukan från bakjäst (Saccharomyces cerevisiae), L-askorbinsyra (vitamin C), vegetabilisk kapsel (hydroxypropylmetylcellulosa), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, siliciumdioxid), kolekalsiferol (vitamin D), rispulver, natriumselenit (selen).

  Rekommenderad dagsdos: 1 kapsel i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år. Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Förvaras torrt och oåtkomligt för barn. ImmunoPlus™ innehåller inte jästallergener.

 • Usein kysyttyä