Vitamin D

 • D-vitamiinia sisältävä ravintolisä
 • Luustolle ja vastustuskyvylle
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 6,45€ 12,90€

Vitamin D

Uutuus! Vitamin D -ravintolisä

Meillä on ilo tuoda valikoimiimme uusi Vitamin D -ravintolisämme. Tämä uutuustuote sisältää ainoastaan D-vitamiinia ja se sopii erinomaisesti tämän hyödyllisen vitamiinin lähteeksi tukemaan päivittäistä ruokavaliota.

D-vitamiinilla on suuri merkitys terveyteemme, sillä se edistää monia tärkeitä kehomme toimintoja.

D-vitamiini on yksi niistä vitamiineista, joita saatamme saada liian vähän. Joskus päivittäisen terveellisen ruokavalion noudattaminen voi olla haasteellista, ja tälloin emme saa riittävästi D-vitamiinia ravinnosta. Tietyt ihmisryhmät saattavat siksi tarvita D-vitamiinilisää.

Luuston ja vastustuskyvyn hyvinvoinnille

D-vitamiinilla on elimistössämme monia tehtäviä ja yksi niistä on pitää kalsium- ja fosforipitoisuudet sopivalla tasolla, jotta luut voivat kasvaa ja muodostuvat oikeatahtisesti. D-vitamiini edistää luuston normaalin rakenteen ylläpitämistä. Se edistää myös veren normaalia kalsiumtasoa.

D-vitamiini on hyödyllinen myös immuunijärjestelmälle. Vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Immuunijärjestelmän tehtävänä on suojata elimistöämme vierailta tekijöiltä, jotka eivät kuulu elimistön normaaliin toimintaan, kuten esimerkiksi viruksilta ja bakteereilta.

D-vitamiini ravinnossa

Hyviä D-vitamiinin lähteitä ravinnossa ovat kala, liha, kananmunat sekä elintarvikkeet, jotka sisältävät lisättyä D-vitamiinia. D-vitamiinia saamme myös auringosta, sillä kehomme tuottaa luonnostaan D-vitamiinia paljaan ihon altistuessa auringon säteilylle.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla Vitamin D -ravintolisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 6,45 € (norm. 12,90).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit sopia itsellesi sopivan toimitusvälin, tauottaa tai peruuttaa tilauksen milloin vain.

 

 • Ainesosat

  Täältä voit lukea lisää Vitamin D-ravintolisän ainesosista.

  Yksi pakkaus Vitamin D:tä sisältää 44 kapselia, joka kattaa yhden henkilön normaalin päiväannoksen kuudeksi viikoksi.

  Sisältö / Innehåll 1 kapseli / kapsel  
  D3-vitamiini / Vitamin D3 20 µg 400 %*

  *Prosenttia saannin vertailuarvosta / Procent av referensintag.

  Ainesosat:

  Auringonkukkaöljy, kapseli (kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli)), kolekalsiferoli (D3-vitamiini).

  Suositeltu vuorokausiannos: 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Kapseleita ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa ja valolta suojattuna sekä lasten ulottumattomissa.

  Ingredienser

  Solrosolja, kapsel (fiskgelatin, fuktighetsbevarande medel (glyserol)), kolekalsiferol (vitamin D3)

  Rekommenderat dagligt intag: 1 kapsel, i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år. Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Förvaras torrt och mörkt samt oåtkomligt för barn.

   

 • Usein kysyttyä