Vitamin C

 • C-vitamiinia sisältävä ravintolisä
 • Vastustuskyvylle ja vähentämään väsymystä
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen paketti puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 7,45€ 14,90€

Vitamin C

Uutuus! Vitamin C -ravintolisä

Valikoimaamme on nyt tullut uutuustuote Vitamin C -ravintolisä, joka sisältää ainoastaan C-vitamiinia ja se sopii erinomaisesti tämän hyödyllisen vitamiinin lähteeksi tukemaan päivittäistä ruokavaliota.

C-vitamiini on yksi tunnetuimmista vitamiineista ja on tunnetusti hyväksi kehollemme. C-vitamiini on antioksidantti, joka auttaa suojaamaan soluja reaktiivisen hapen aiheuttamalta hapettumisstressiltä. Se edistää useita kehon toimintoja, kuten immuunijärjestelmän toimintaa sekä vähentää väsymystä ja uupumusta.
Lisäannos C-vitamiinia voi olla hyödyllinen elimistöllesi, jos esimerkiksi liikut paljon.

Edistää immuunijärjestelmän toimintaa ja vähentää väsymystä

Kehomme ei pysty itse tuottamaan C-vitamiinia, joten meidän on saatava sitä syömämme ravinnon kautta. C-vitamiini on vesiliukoinen vitamiini, mikä tarkoittaa, että vitamiini ei varastoidu elimistöön samassa määrin kuin rasvaliukoiset vitamiinit. Tarvitsemme siis C-vitamiinia säännöllisesti ruokavaliostamme.

Hyödyllinen vastustuskyvylle

C-vitamiini tunnetaan ehkä parhaiten hyödyistään elimistön immuunijärjestelmälle. C-vitamiini edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa.
Väsymyksen ja uupumuksen vähentäminen
C-vitamiinilla on vaikutus myös vireyteemme, sillä C-vitamiini auttaa vähentämään väsymystä ja uupumusta.

Edistää normaalia kollageenin muodostumista

C-vitamiini on välttämätön ainesosa kollageenin muodostumiselle. Kollageeni on tärkeä proteiini kehossa ja merkittävä rustojen, nivelsiteiden ja jänteiden rakennusaine. C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista, mikä edistää ruston ja ihon normaalia toimintaa.

C-vitamiini ravinnossa

C-vitamiinia löytyy useimmista vihanneksista, marjoista ja erityisesti sitrushedelmistä. Ruoan C-vitamiinipitoisuus voi muuttua säilytyksen ja valmistuksen aikana, minkä vuoksi on tärkeää syödä tuoreita hedelmiä ja vihanneksia.
Jos ruokavaliosi ei sisällä tarpeeksi tuoreita hedelmiä ja vihanneksia, voi olla hyvä idea täydentää sitä C-vitamiinia sisältävällä ravintolisällä.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla Vitamin C -ravintolisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 7,45 € (norm. 14,90 €).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit sopia itsellesi sopivan toimitusvälin, tauottaa tai peruuttaa tilauksen milloin vain.

 

 • Ainesosat

  Täältä voit lukea lisää Vitamin C -ravintolisän ainesosista.

  Yksi pakkaus Vitamin C:tä sisältää 44 kapselia, joka kattaa yhden henkilön normaalin päiväannoksen kuudeksi viikoksi.

  Sisältö / Innehåll 1 kapseli / kapsel  
  C-vitamiini / Vitamin C 500 mg 625 %*

  *Prosenttia saannin vertailuarvosta / Procent av referensintag.

  Ainesosat:

  L-askorbiinihappo (C-vitamiini), kasvipohjainen kapseli
  (hydroksipropyylimetyyliselluloosa), riisijauhe, paakkuuntumisenestoaine (rasvahappojen
  magnesiumsuolat, piidioksidi), väri (riboflaviini).

  Suositeltu vuorokausiannos: 1 kapseli ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Kapseleita ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa ja valolta suojattuna sekä lasten ulottumattomissa.

  Ingredienser

  L-askorbinsyra (vitamin C), växtbaserad kapsel
  (hydroxipropylmetylcellulose), rispulver, klumpförebyggande medel (
  magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid), färgämne (riboflavin).

  Rekommenderat dagligt intag: 1 kapsel, i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år. Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Förvaras torrt och mörkt samt oåtkomligt för barn.

 • Usein kysyttyä