Collagen Duo

 • Nivelten hyvinvointiin kehitetty ravintolisä
 • Sisältää kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia.
 • Toimitus suoraan kotiin

Kokeile puoleen hintaan

Nyt vain 11,45€ 22,90€

Collagen Duo

Collagen Duo nivelten hyvinvointiin. Sisältää tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia.

Collagen Duo sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia. Collagen Duo auttaa kehoa ylläpitämään nivelruston kuntoa ja siten toimivia niveliä.

Kuinka Collagen Duo toimii?

Pysyäksemme aktiivisina, tarvitsemme hyvin toimivat nivelet. Nivelruston terveys on toimivan nivelen perusedellytys. Collagen Duo on nivelrustojen hyvinvointiin tarkoitettu ravintolisä, joka sisältää tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia.

 • Useissa tutkimuksissa on havaittu, että denaturoimaton tyypin II kollageeni vaikuttaa nivelruston hyvinvointiin. Samanlaista vaikutusta nivelille ei ole tutkimusten mukaan havaittu olevan denaturoidulla, eli ns. tavallisella kollageenilla.
 • C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. 
 • Seleeni on antioksidantti, joka edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa sekä edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

Mitä kollageeni on?

Kollageeni on tärkeä proteiini kehossa ja merkittävä rustojen, nivelsiteiden ja jänteiden rakennusaine. Noin 30 % kehosta on kollageenia. On olemassa 28 kollageenityyppiä, joista yleisimmät ovat tyyppi I ja tyyppi II. Tyypin I kollageeni on tärkeä ainesosa ihossa, ja tyypin II kollageeni on puolestaan ruston pääainesosa.

Tyypin II kollageeni

Tyypin II kollageeni on rustossa yleisimmin esiintyvä proteiini, joka antaa rustolle sen rakenteen, lujuuden ja joustavuuden. Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat kollageenituotteet, Collagen Duo sisältää tyypin II kollageenia, joka on ruston pääainesosa. Collagen Duosta saat aktiivisia ainesosia nivelrustolle ja ylläpidät hyvin toimivia niveliä.

Collagen Duo nyt puoleen hintaan

Collagen Duo sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia. Kokeile nyt ensimmäiset 44 kapselia puoleen hintaan 11,45 € (norm. 22,90 €). Lähetyksen toimituskulut 4,90 €.

 • Ainesosat

  Collagen Duo ravintolisä sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia. Collagen Duosta saat aktiivisia ainesosia nivelrustolle ja ylläpidät hyvin toimivia niveliä.

  Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä. Yksi paketti sisältää 44 kapselia, joka vastaa kuuden viikon annostusta (1 kapseli/päivä).

  Sisältö / Innehåll 1 kapseli / kapsel   2 kapselia / kapsler  
  b-2Cool® kollageenijauhe / b-2Cool® kollagenpulver 40 mg   80 mg  
  C-vitamiini / Vitamin C 100 mg 125 %* 200 mg 250 %*
  Seleeni / Selen 55 µg 100 %* 110 µg 200 %*

  *Prosenttia saannin vertailuarvosta / Procent av referensintag

  Ainesosat

  Riisijauhe, L-askorbiinihappo (C-vitamiini), gelatiinikapseli (nauta), b-2Cool® kollageenijauhe, L-selenometioniini (seleeni), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

  Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa sekä poissa lasten ulottuvilta.

  Ingredienser

  Rispulver, L-askorbinsyra (vitamin C), gelatinkapsel (bovin), b-2Cool® kollagenpulver, L-selenometionin (selen), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid.)

  Rekommenderat dagligt intag: 1-2 kapslar, i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år. Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Förvaras torrt och oåtkomligt för barn.

 • Usein kysyttyä