Collagen Duo

 • Laadukasta denaturoimatonta tyypin II kollageenia
 • Antioksidantit seleeni ja C-vitamiini
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 12,25€ 24,50€

Collagen Duo

Korkealaatuista denaturoimatonta tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia.

Mitä kollageeni on?

Kollageeni on tärkeä proteiini kehossa ja merkittävä rustojen, nivelsiteiden ja jänteiden rakennusaine. Noin 30 % kehosta on kollageenia. On olemassa 28 kollageenityyppiä, joista yleisimmät ovat tyyppi I ja tyyppi II. Tyypin I kollageeni on tärkeä ainesosa ihossa, ja tyypin II kollageeni on puolestaan ruston pääainesosa.

Tyypin II kollageeni on tärkeä rakennusaine rustoissa

Tyypin II kollageeni on rustossa yleisimmin esiintyvä proteiini, joka antaa rustolle sen rakenteen, lujuuden ja joustavuuden. Toisin kuin monet muut markkinoilla olevat kollageenituotteet, Collagen Duo sisältää tyypin II kollageenia, joka on ruston pääainesosa.

C-vitamiinia rustoille

Collagen Duon sisältämä C-vitamiini edistää normaalia kollageenin muodostumista rustojen normaalia toimintaa varten. Rustot toimivat kehon iskunvaimentimina ja niiden toimivuus on tärkeää, jotta kehomme voi toimia optimaalisesti. Rustoja on mm. nivelissä.

Antioksidanttien säännöllinen saanti

Seleeni ja C-vitamiini ovat antioksidantteja, jotka auttavat suojaamaan soluja hapettumisstressiltä, jota esiintyy jatkuvasti kehon kuluttaessa happea eri toiminnoissa synnyttäen reaktiivisia happiyhdisteitä. Antioksidantit ovat kehon luonnollinen tapa suojautua hapettumisreaktiota vastaan. Antioksidantteja tulee saada säännöllisesti ruokavaliosta. Tarvitsemme vaihtelevasti eri antioksidantteja, sillä niillä kaikilla on erilaisia tehtäviä elimistössämme. Siksi on tärkeää, että tarjoamme elimistöllemme säännöllisesti ja kattavasti eri antioksidantteja. Collagen Duosta saat antioksidantteina seleeniä ja C-vitamiinia.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla Collagen Duo-ravintolisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 12,25 € (norm. 24,50).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit siis koska tahansa muuttaa tilauksesi toimitusväliä, tauottaa tai peruuttaa tilauksesi.

 • Ainesosat

  Collagen Duo ravintolisä sisältää denaturoimatonta tyypin II kollageenia, seleeniä ja C-vitamiinia.

  Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä. Yksi paketti sisältää 44 kapselia, joka vastaa kuuden viikon annostusta (1 kapseli/päivä).

  Sisältö / Innehåll 1 kapseli / kapsel   2 kapselia / kapsler  
  b-2Cool® kollageenijauhe / b-2Cool® kollagenpulver 40 mg   80 mg  
  C-vitamiini / Vitamin C 100 mg 125 %* 200 mg 250 %*
  Seleeni / Selen 55 µg 100 %* 110 µg 200 %*

  *Prosenttia saannin vertailuarvosta / Procent av referensintag

  Ainesosat

  Riisijauhe, L-askorbiinihappo (C-vitamiini), gelatiinikapseli (nauta), b-2Cool® kollageenijauhe, L-selenometioniini (seleeni), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat, piidioksidi).

  Suositeltu vuorokausiannos: 1-2 kapselia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Säilytetään kuivassa sekä poissa lasten ulottuvilta.

  Ingredienser

  Rispulver, L-askorbinsyra (vitamin C), gelatinkapsel (bovin), b-2Cool® kollagenpulver, L-selenometionin (selen), ytbehandlingsmedel (magnesiumsalter av fettsyror, kiseldioxid.)

  Rekommenderat dagligt intag: 1-2 kapslar, i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år. Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Förvaras torrt och oåtkomligt för barn.

 • Usein kysyttyä