OmegaPro

 • Hyväksi sydämelle, aivoille ja luustolle
 • Ympäristöystävällinen omega-3
 • Toimitus suoraan kotiin

Kokeile puoleen hintaan

Nyt vain 11,95€ 23,90€

OmegaPro

Laadukkaita omega-3-rasvahappoja sekä D-, E- ja K2-vitamiinia.

Omega-3-ravintolisä OmegaPro® koostuu runsaasti DHA:ta sisältävistä omega-3-rasvahapoista, K2-vitamiinista sekä D- ja E-vitamiineista. Huolellisesti valittujen ainesosien teho on osoitettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa.

SYDÄN: Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa*.

AIVOTOIMINTA JA NÄKÖKYKY: DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina*.

LUUSTO: K2-vitamiini ja D-vitamiini edistävät luiden pysymistä normaaleina.

LIHASTOIMINTA: D-vitamiini edistää lihasten pysymistä normaaleina.

SUOJAA SOLUJA: E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

*Tutkittu vaikutus aivoihin ja sydämeen saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta päivittäin.

Elimistö on riippuvainen välttämättömistä rasvahapoista, kuten omega-3-rasvahapoista DHA:sta (dokosaheksaeenihappo) ja EPA:sta (eikosapentaeenihappo). Elimistö ei itse pysty tuottamaan näitä rasvahappoja, ja siksi niitä on säännöllisesti saatava ravinnosta, kuten rasvaisesta kalasta tai ravintolisistä. OmegaPron® kalmarista saadut omega-3-rasvahapot ovat triglyseridejä eli samassa muodossa kuin kalassakin, ja elimistön on niitä helppo hyödyntää. Ainesosien ainutlaatuinen yhdistelmä on huolella valittu.

Omega-3-rasvahapot aivoille, silmille ja sydämelle

Lukuisat tutkimukset vahvistavat väitteet omega-3-rasvahappojen, ja etenkin DHA-rasvahappojen, hyödyistä sydämen terveydelle; Omega-3:n rasvahapot DHA ja EPA ovat hyväksi sydämen, aivojen ja silmien terveydelle, koska DHA edistää aivotoiminnan (mm. muisti, keskittymis- sekä oppimiskyky) ja näön pysymistä normaaleina ja DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Omega-3-rasvahapot auttavat sydämen terveyttä pitämällä verisuonia puhtaina ja joustavina. Tutkittu vaikutus aivoihin ja sydämeen saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta päivittäin.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla OmegaPro-ravintolisää puoleen hintaan. Tilaa ensimmäinen pakkaus heti hintaan 11,95 € (norm. 23,90). Tuotteemme toimitetaan kätevästi postitse suoraan kotiin. Ei sitoutumisaikaa!

K2- ja D-vitamiinia luustolle

K2-vitamiini kuuluu rasvaliukoisten vitamiinien ryhmään. Sillä on tieteellisissä tutkimuksissa todistettu olevan hyvin tärkeä tehtävä luuston vahvistajana. K2-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina. Se vahvistaa luustoa sitouttamalla verisuonista ohjattua kalsiumia suoraan luukudokseen luuston rakennusaineeksi. K2-vitamiini aktivoi myös proteiineja, joiden tehtävänä on kuljettaa kalsiumia pois verisuonista. OmegaPro®-kapselit sisältävät myös luustolle, lihaksille ja vastustuskyvylle tutkitusti hyväksi osoitettua D-vitamiinia. D-vitamiini tutkitusti edistää luiden pysymistä normaaleina. D-vitamiini edistää myös veren kalsiumtason pysymistä normaalina.

E-vitamiini hapettumista vastaan

OmegaPro sisältää myös E-vitamiinia, joka toimii antioksidanttina ja edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Se suojaa myös omega-3-rasvahappoja härskiintymiseltä.

Friend of the Sea -sertifikaatti

OmegaPron® omega-3-rasvahappojen toimittajaksi olemme valinneet Friend of the Sea-sertifioidun toimittajan. Sertifikaatti edellyttää kestävän kehityksen vaatimusten mukaista sekä ekosysteemiä suojaavaa pyyntimenetelmää. Tuotteissamme käytettävät omega-3-rasvahapot ovat siten ympäristöystävällisiä.

OmegaPro etutuotteena

OmegaPron saat myös etutuotteena ansaitsemillasi etupisteillä. Saat yhden pakkauksen 10 000 etupisteellä. Etutuotteesi saat kätevimmin soittamalla asiakaspalveluun 0800 413 700.

 • Ainesosat

 • Usein kysyttyä

  Täältä löydät usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia OmegaProsta.

  Miksi omega-3-rasvahappoja on syötävä?

  Elimistön aineenvaihdunta on riippuvainen monityydyttymättömistä rasvahapoista - siksi kutsummekin niitä välttämättömiksi rasvahapoiksi. Elimistö ei pysty itse tuottamaan omega-3-rasvahappoja, joten ne on saatava ravinnosta.

  Omega-3:n DHA- ja EPA-rasvahapot edistävät sydämen normaalia toimintaa. DHA-rasvahapot ylläpitävät näköä sekä normaaleja aivotoimintoja, kuten muistia sekä oppimis- ja keskittymiskykyä.

  Mitä vaikutuksia OmegaPron ainesosilla on?

  • DHA ja EPA - sydämelle 
   DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa*
  • DHA - aivoille ja näölle
   DHA edistää aivotoimintojen ja näön pysymistä normaaleina*
  • K2-vitamiini - luustolle
   K2-vitamiini edistää luuston pysymistä normaalina
  • D-vitamiini - luustolle
   D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina ja ylläpitää veren normaalia kalsiumtasoa
  • E-vitamiini - suojaa soluja
   E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä

  *Tutkittu vaikutus aivoihin ja sydämeen saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta päivittäin.

  Paljonko omega-3 rasvahappoja on syötävä?

  Valtion ravitsemusneuvottelukunta suosittelee suomalaisille kalan syöntiä vähintään kaksi kertaaa viikossa. Omega-3-rasvahappoja on saatava vähintään 250mg päivässä, jotta mainitut hyödyt voidaan saavuttaa. OmegaPron päiväannos sisältää 432mg DHA:ta ja 168mg EPA:a, yhteensä 600 mg, mikä on reilusti yli vähimmäismäärän, jolla halutut hyödyt on saavutettavissa.

  Mihin K2-vitamiini vaikuttaa?

  K2-vitamiini on tutkimusten mukaan todistettu olevan erittäin tärkeä vitamiini luuston terveydelle ja hyvinvoinnille. Se auttaa elimistöä kuljettamaan kalsiumia pois verisuonista. Samalla kun K2-vitamiini ohjaa kalsiumia pois verisuonista, se auttaa kalsiumia sitoutumaan luumassaan. K2-vitamiinin toivotaan olevan ratkaisun avain ns. "kalsium-paradoksiin", joka tarkoittaa ristiriitaa, missä osteoporoosia ja lonkkamurtumia on eniten maissa, joissa maitotuotteiden käyttö ja siten kalsiumin saanti on runsainta. Muun muassa japanilaisilla, joiden lähes päivittäiseen ruokavalioon kuuluvat K2-vitamiinia runsaasti sisältävät hapatetut soijapavut, mutta maitotuotteita ei juurikaan käytetä, luun haurastumaa tuskin esiintyy.


  Voivatko kaikki syödä OmegaProta?

  Omega-3-rasvahapot saattavat pidentää veren hyytymisaikaa. Verenohennuslääkettä, kuten Marevania tai Varfarinia, syövien potilaiden on siksi keskusteltava lääkärin kanssa ennen omega-3-rasvahappoja sisältävän ravintolisän käytön aloittamista. Ravintolisien sisältämät alhaiset määrät omega-3-rasvahappoja ovat kuitenkin pääsääntöisesti yhdistettävissä verenohennuslääkkeisiin.


  Voiko OmegaProta syödä samaan aikaan VitaePron kanssa?

  Kyllä, OmegaProta voi syödä samaan aikaan VitaePron kanssa. Saat molemmista tuotteista omega-3-rasvahappoja, D- ja E-vitamiinia. Mitään ainesosaa ei kuitenkaan saa niin paljoa, että siitä olisi jotain haittaa.

  Syömällä molempia tuoteita voit varmistaa suuremman määrän terveellisiä tyydyttymättömiä rasvahappoja. OmegaProsta ja VitaeProsta saat runsaasti tyydyttymättömiä omega-3-rasvahappoja, jotka ovat tärkeitä elimistön energiantuotannossa ja välttämättömiä elimistön kaikille soluille.

  D-vitamiinia tarvitsemme terveyden ylläpitämiseksi monen tutkijan mielestä tähän asti luultua enemmän. Terveysviranomaiset Norjassa, Ruotsissa ja Suomessa suosittelevat elintarviketeollisuudelle D-vitamiinin lisäämistä entisestään elintarviketuotteisiin, koska suuri osa eurooppalaisista potee D-vitamiinin puutetta.

  VitaePron ja OmegaPron yhdistelmä on eduksi kaikille, jotka eivät syö päivittäin riittävästi kasviksia, vihanneksia ja kalaa.