OmegaPro

 • Hyväksi sydämelle, aivoille ja luustolle
 • Ympäristöystävällinen omega-3
 • Toimitus suoraan kotiin

Kokeile puoleen hintaan

Nyt vain 11,95€ 23,90€

OmegaPro

Laadukkaita omega-3-rasvahappoja sekä D-, E- ja K2-vitamiinia.

Omega-3-ravintolisä OmegaPro® koostuu runsaasti DHA:ta sisältävistä omega-3-rasvahapoista, K2-vitamiinista sekä D- ja E-vitamiineista. Huolellisesti valittujen ainesosien teho on osoitettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa.

SYDÄN: Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa*.

AIVOTOIMINTA JA NÄKÖKYKY: DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina*.

LUUSTO: K2-vitamiini ja D-vitamiini edistävät luiden pysymistä normaaleina.

LIHASTOIMINTA: D-vitamiini edistää lihasten pysymistä normaaleina.

SUOJAA SOLUJA: E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

*Tutkittu vaikutus aivoihin ja sydämeen saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta päivittäin.

Elimistö on riippuvainen välttämättömistä rasvahapoista, kuten omega-3-rasvahapoista DHA:sta (dokosaheksaeenihappo) ja EPA:sta (eikosapentaeenihappo). Elimistö ei itse pysty tuottamaan näitä rasvahappoja, ja siksi niitä on säännöllisesti saatava ravinnosta, kuten rasvaisesta kalasta tai ravintolisistä. OmegaPron® kalmarista saadut omega-3-rasvahapot ovat triglyseridejä eli samassa muodossa kuin kalassakin, ja elimistön on niitä helppo hyödyntää. Ainesosien ainutlaatuinen yhdistelmä on huolella valittu.

Omega-3-rasvahapot aivoille, silmille ja sydämelle

Lukuisat tutkimukset vahvistavat väitteet omega-3-rasvahappojen, ja etenkin DHA-rasvahappojen, hyödyistä sydämen terveydelle; Omega-3:n rasvahapot DHA ja EPA ovat hyväksi sydämen, aivojen ja silmien terveydelle, koska DHA edistää aivotoiminnan (mm. muisti, keskittymis- sekä oppimiskyky) ja näön pysymistä normaaleina ja DHA ja EPA edistävät sydämen normaalia toimintaa. Omega-3-rasvahapot auttavat sydämen terveyttä pitämällä verisuonia puhtaina ja joustavina. Tutkittu vaikutus aivoihin ja sydämeen saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta päivittäin.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla OmegaPro-ravintolisää puoleen hintaan. Tilaa ensimmäinen pakkaus heti hintaan 11,95 € (norm. 23,90). Tuotteemme toimitetaan kätevästi postitse suoraan kotiin. Ei sitoutumisaikaa!

K2- ja D-vitamiinia luustolle

K2-vitamiini kuuluu rasvaliukoisten vitamiinien ryhmään. Sillä on tieteellisissä tutkimuksissa todistettu olevan hyvin tärkeä tehtävä luuston vahvistajana. K2-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina. Se vahvistaa luustoa sitouttamalla verisuonista ohjattua kalsiumia suoraan luukudokseen luuston rakennusaineeksi. K2-vitamiini aktivoi myös proteiineja, joiden tehtävänä on kuljettaa kalsiumia pois verisuonista. OmegaPro®-kapselit sisältävät myös luustolle, lihaksille ja vastustuskyvylle tutkitusti hyväksi osoitettua D-vitamiinia. D-vitamiini tutkitusti edistää luiden pysymistä normaaleina. D-vitamiini edistää myös veren kalsiumtason pysymistä normaalina.

E-vitamiini hapettumista vastaan

OmegaPro sisältää myös E-vitamiinia, joka toimii antioksidanttina ja edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Se suojaa myös omega-3-rasvahappoja härskiintymiseltä.

Friend of the Sea -sertifikaatti

OmegaPron® omega-3-rasvahappojen toimittajaksi olemme valinneet Friend of the Sea-sertifioidun toimittajan. Sertifikaatti edellyttää kestävän kehityksen vaatimusten mukaista sekä ekosysteemiä suojaavaa pyyntimenetelmää. Tuotteissamme käytettävät omega-3-rasvahapot ovat siten ympäristöystävällisiä.

OmegaPro etutuotteena

OmegaPron saat myös etutuotteena ansaitsemillasi etupisteillä. Saat yhden pakkauksen 10 000 etupisteellä. Etutuotteesi saat kätevimmin soittamalla asiakaspalveluun 0800 413 700.

 • Ainesosat

  OmegaPro® sisältää runsaasti elintärkeitä omega-3:n DHA-rasvahappoja, luustolle tärkeitä K2- ja D-vitamiineja sekä antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia.

  OmegaPro kapselit

  Yksi lähetys OmegaProta® sisältää 88 kapselia ja kattaa yhden henkilön suositellun päiväannoksen kuudeksi viikoksi. Kaikki ainesosat saadaan luonnosta ja tuotetaan tiukkaa farmaseuttista laatustandardia noudattaen.

  Suositeltava vuorokausiannos 2 kapselia sisältää

  Sisältö / Innehåll Määrä / Mängd (2 kaps.)

   

  Omega-3-rasvahappoja / Omega 3-fettsyror (triglyserideinä / som triglycerider)
  - josta DHA / varav DHA
  - josta EPA / varav EPA

  626 mg
  432 mg
  168mg

   
  K2-vitamiinia / K2-vitamin 45 µg 60 %*
  D-vitamiinia / Vitamin D 5 µg 100 %*
  E-vitamiinia / Vitamin E 12 mg α-TE 100 %*

  *Prosenttia saannin vertailuarvosta / Procent av referensintag

  Tutkittu vaikutus sydämelle, aivoille ja näölle saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta vuorokaudessa (2 kapselia/vrk).

  Ainesosat:

  Calamarine® (kalmariöljy (mustekala), sisältää rosmariiniuutetta), kapseli (kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli)), menakinoni (K2-vitamiini), D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), kolekalsiferoli (D-vitamiini), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute, askorbyylipalmitaatti).

  Suositeltu vuorokausiannos: 2 kapselia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Verenohennuslääkkeitä käyttävien henkilöiden on keskusteltava lääkärin kanssa ennen K2-vitamiinin käytön aloittamista. Kapseleiden sisältö on valolle herkkää. Säilytetään kuivassa, pimeässä ja viileässä sekä lasten ulottumattomissa.

  Ingredienser

  Calamarine® (olja från flygbläckfisk), innehåller rosmarinextrakt, kapsel (fiskgelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol)), menakinon (vitamin K2), D-alfa-tokoferol (vitamin E), kolekalsiferol (vitamin D), antioxidationsmedel (tokoferolrikt extrakt, askorbylpalmitat.

  Rekommenderat dagligt intag: 2 kapslar i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år. Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Personer som använder blodförtunnande läkemedel måste konsultera läkare innan man använder tillskott med vitamin K2. Förvaras torrt, mörkt och svalt. Förvaras oåtkomligt för barn.

  Omega-3-rasvahapot luontoa säästävästä kalmarista

  Omega-3-rasvahappojen lähde on mustekalan sukuinen kalmari. Kalmarin pyyntimenetelmät ovat ympäristöystävälliset sekä turvalliset eivätkä ne vahingoita kalmarikantaa tai meren ekosysteemiä. OmegaPron sisältämä norjalaisvalmisteinen kalmariöljy käy läpi 11-vaiheisen puhdistusprosessin, joka poistaa siitä ympäristösaasteet. Kalmariöljy sisältää erityisen paljon omega-3:n tärkeitä DHA-rasvahappoja.

  K2-vitamiinin lähde on natto

  K2-vitamiinia muodostavat bakteerit, joita on nykyisin hyvin vähän tavallisessa ruoassa. Eräs poikkeus on erityisen runsaasti K2-vitamiinia sisältävä japanilainen perinneruoka "natto", joka valmistetaan hapattamalla soijapapuja. K2-vitamiinin lähde OmegaProssa on luonnollinen MenaQ7, joka tuotetaan vastaavasti käymisuutteen avulla.

  D-vitamiinia Oseaniasta

  OmegaPron D-vitamiini saadaan Uudesta Seelannista ja Australiasta. Sitä saadaan lampaanvillan uutteesta (lanoliinista), joka sisältää myös kolekalsiferolina tunnettua D3-vitamiinia, joka on sama D-vitamiinin muoto, kuin mitä ihmisen iho muodostaa.

  E-vitamiini soijapavuista

  OmegaPron E-vitamiini saadaan soijapavusta. Soija on alunperin aasialainen palkokasvi, jota nykyään viljellään kaikkialla maailmassa. E-vitamiini toimii antioksidanttina ja suojaa omega-3-rasvahappoja härskiintymiseltä. Se toimii antioksidanttina myös kehossa.

 • Usein kysyttyä