OmegaPro

 • Hyväksi sydämelle, aivoille ja luustolle
 • Ympäristöystävällinen omega-3
 • Tutustumistarjouksena kestotilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan

Kokeile puoleen hintaan

Vain 12,95€ 25,90€

OmegaPro

Laadukkaita omega-3-rasvahappoja sekä D- ja E-vitamiinia.

OmegaPro® koostuu runsaasti DHA:ta sisältävistä omega-3-rasvahapoista sekä D- ja E-vitamiineista. Huolellisesti valittujen ainesosien teho on osoitettu lukuisissa tieteellisissä tutkimuksissa.

SYDÄN: Omega-3-rasvahapot EPA ja DHA edistävät sydämen normaalia toimintaa*.

AIVOTOIMINTA JA NÄKÖKYKY: DHA edistää aivotoiminnan ja näön pysymistä normaaleina*.

LUUSTO: D-vitamiini edistää luiden pysymistä normaaleina.

LIHASTOIMINTA: D-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä.

SUOJAA SOLUJA: E-vitamiini edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä.

*Tutkittu vaikutus aivoihin ja sydämeen saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta päivittäin.

Omega-3-rasvahapot sydämelle ja aivoille

Kehomme tarvitsee välttämättömiä rasvahappoja. OmegaPro sisältää omega-3-öljyä, jossa on runsaasti DHA:ta ja EPA:a. Monityydyttymättömät omega-3-rasvahapot DHA ja EPA ovat elimistölle välttämättömiä rasvahappoja, joita elimistömme ei pysty itse tuottamaan riittävästi. Siksi niiden tulee olla osana tasapainoista ruokavaliotamme.

Tutkimukset ovat osoittaneet, että välttämättömät rasvahapot ovat keholle terveellisiä. Riittävä määrä tyydyttymättömiä rasvoja omega-3-rasvahappojen DHA ja EPA muodossa edistää sydämen normaalia toimintaa*. Ne auttavat sydämen terveyttä pitämällä verisuonia puhtaina ja joustavina. Rasvahappo DHA edistää lisäksi aivotoiminnan ja näön pysymistä normaalina*.

Tutustumistarjous

Uutena asiakkaana voit kokeilla OmegaPro-ravintolisää puoleen hintaan. Saat kestotilauksen ensimmäisen pakkauksen hintaan 12,95 € (norm. 25,90).

Seuraavat lähetykset normaalihintaan kuuden viikon välein kätevästi suoraan kotiin toimitettuna. Tilauksiimme ei liity sitovaa määräaikaa, voit siis koska tahansa muuttaa tilauksesi toimitusväliä, tauottaa tai peruuttaa tilauksesi.

D-vitamiini on tärkeää luuston terveydelle

OmegaPro sisältää myös D-vitamiinia, joka on tärkeä luustolle, sillä se edistää kalsiumin normaalia imeytymistä ja käyttöä. Luuston tärkein rakennusaine on kalsium, ja D-vitamiini auttaa elimistöä hyödyntämään kalsiumia edistämällä sen normaalia imeytymistä. D-vitamiini tutkitusti edistää luiden pysymistä normaaleina.

E-vitamiini hapettumista vastaan

OmegaPron E-vitamiini toimii antioksidanttina ja edistää solujen suojaamista hapettumisstressiltä. Se suojaa myös omega-3-rasvahappoja härskiintymiseltä.

Friend of the Sea -sertifikaatti

OmegaPron® omega-3-rasvahappojen toimittajaksi olemme valinneet Friend of the Sea-sertifioidun toimittajan. Sertifikaatti edellyttää kestävän kehityksen vaatimusten mukaista sekä ekosysteemiä suojaavaa pyyntimenetelmää. Tuotteissamme käytettävät omega-3-rasvahapot ovat siten ympäristöystävällisiä.

OmegaPro etutuotteena

OmegaPron saat myös etutuotteena ansaitsemillasi etupisteillä. Saat yhden pakkauksen 10 000 etupisteellä. Etutuotteesi saat kätevimmin soittamalla asiakaspalveluun 09 427 38228.

 • Ainesosat

  OmegaPro® sisältää runsaasti elintärkeitä omega-3:n DHA-rasvahappoja, luustolle tärkeää D-vitamiinia sekä antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia.

  OmegaPro kapselit

  Yksi lähetys OmegaProta® sisältää 88 kapselia ja kattaa yhden henkilön suositellun päiväannoksen kuudeksi viikoksi. Kaikki ainesosat saadaan luonnosta ja tuotetaan tiukkaa farmaseuttista laatustandardia noudattaen.

  Suositeltava vuorokausiannos 2 kapselia sisältää

  Sisältö / Innehåll Määrä / Mängd (2 kaps.)

   

  Omega-3-rasvahappoja / Omega 3-fettsyror (triglyserideinä / som triglycerider)
  - josta DHA / varav DHA
  - josta EPA / varav EPA

  626 mg
  432 mg
  168mg

   
  D-vitamiinia / Vitamin D 5 µg 100 %*
  E-vitamiinia / Vitamin E 12 mg α-TE 100 %*

  *Prosenttia saannin vertailuarvosta / Procent av referensintag

  Tutkittu vaikutus sydämelle, aivoille ja näölle saavutetaan nauttimalla 250 mg EPA:a ja DHA:ta vuorokaudessa (2 kapselia/vrk).

  Ainesosat:

  Calamarine® (kalmariöljy (mustekala), sisältää rosmariiniuutetta), kapseli (kalagelatiini, kosteudensäilyttäjä (glyseroli)), D-alfa-tokoferoli (E-vitamiini), kolekalsiferoli (D-vitamiini), hapettumisenestoaine (tokoferoliuute, askorbyylipalmitaatti).

  Suositeltu vuorokausiannos: 2 kapselia ruokailun yhteydessä. Suositeltua annosta ei saa ylittää. Ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota, lääkärin määräämiä lääkkeitä eikä terveitä elämäntapoja. Jos olet raskaana tai käytät lääkärin määräämiä lääkkeitä, keskustele ravintolisän käytöstä lääkärin kanssa. Kapseleiden sisältö on valolle herkkää. Säilytetään kuivassa, pimeässä ja viileässä sekä lasten ulottumattomissa.

  Ingredienser

  Calamarine® (olja från flygbläckfisk), innehåller rosmarinextrakt, kapsel (fiskgelatin, fuktighetsbevarande medel (glycerol)), D-alfa-tokoferol (vitamin E), kolekalsiferol (vitamin D), antioxidationsmedel (tokoferolrikt extrakt, askorbylpalmitat.

  Rekommenderat dagligt intag: 2 kapslar i samband med måltid. Rekommenderat dagligt intag bör ej överskridas. Kapslar rekommenderas ej till barn under 3 år. Kosttillskott bör inte ersätta en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil, och ska inte ersätta läkemedel. Vid graviditet eller användning av receptbelagda läkemedel bör läkare informeras om användning av kosttillskott. Förvaras torrt, mörkt och svalt. Förvaras oåtkomligt för barn.

  Omega-3-rasvahapot luontoa säästävästä kalmarista

  Omega-3-rasvahappojen lähde on mustekalan sukuinen kalmari. Kalmarin pyyntimenetelmät ovat ympäristöystävälliset sekä turvalliset eivätkä ne vahingoita kalmarikantaa tai meren ekosysteemiä. OmegaPron sisältämä norjalaisvalmisteinen kalmariöljy käy läpi 11-vaiheisen puhdistusprosessin, joka poistaa siitä ympäristösaasteet. Kalmariöljy sisältää erityisen paljon omega-3:n tärkeitä DHA-rasvahappoja.

  D-vitamiinia Oseaniasta

  OmegaPron D-vitamiini saadaan Uudesta Seelannista ja Australiasta. Sitä saadaan lampaanvillan uutteesta (lanoliinista), joka sisältää myös kolekalsiferolina tunnettua D3-vitamiinia, joka on sama D-vitamiinin muoto, kuin mitä ihmisen iho muodostaa.

  E-vitamiini soijapavuista

  OmegaPron E-vitamiini saadaan soijapavusta. Soija on alunperin aasialainen palkokasvi, jota nykyään viljellään kaikkialla maailmassa. E-vitamiini toimii antioksidanttina ja suojaa omega-3-rasvahappoja härskiintymiseltä. Se toimii antioksidanttina myös kehossa.

 • Usein kysyttyä