VitaePro_kokemuksia_Gunnar_Enholm_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Gunnar Enholm

Olen paremmassa kunnossa kuin koskaan

Gunnar Enholm on aktiivinen kuusikymppinen Kauniaisista, jolle liikunta eri muodoissaan on elämäntapa. Säännöllinen liikunta on aina kuulunut hänen elämäänsä. Päivätyöstään Gunnar jäi hiljattain eläkkeelle, mutta on edelleen aktiivisesti monessa toiminnassa mukana. Vaimonsa kanssa Gunnarilla on ollut yhteistä taivalta jo yli 40 vuotta ja lisäksi Gunnarin perheeseen kuuluu 3 aikuista lasta lapsenlapsineen.

Elämäni kunnossa

Gunnar tutustui VitaeProhon muutamia vuosia sitten, kun koki tarvitsevansa hieman lisäpotkua arkeensa ja tutustui mainosten kautta tuotteeseen ja on ollut tyytyväinen käyttäjä siitä lähtien. Hän kokee olevansa nykyisin paremmassa kunnossa kuin koskaan ja sitä tarinaa tukevat myös vuosittain tehdyt kuntotestitkin. Gunnar harrastaa monipuolisesti eri urheilulajeja ja opiskelee tällä hetkellä myös Personal traineriksi. Myös monipuolinen ja terveellinen ruokavalio on hänelle tärkeä asia arjessa. Terveellistä ruokavaliota tukee hyvin VitaePron säännöllinen käyttö ja sitä hän aikoo jatkaa myös jatkossakin.

Itsestään on pidettävä hyvää huolta

Gunnar kokee, että nykyisin hänellä virtaa riittää vaikka muille jakaa ja siitä kiitosta hän antaa VitaeProlle aktiivisen itsestään huolehtimisen lisäksi. Lihasten hyvinvoinnista ja liikkuvuudesta on pidettävä hyvää huolta, jotta voi urheilla ja harrastaa monipuolisesti sekä jaksaa tehdä asioita mistä nauttii.

”Säännöllinen treeni ja VitaePro pitävät minun kroppani kunnossa ja siksi voin suositella VitaeProta myös muille aktiivisille liikkujille” Gunnar toteaa.