Terttu_Ylipahkala_VitaePro_kokemuksia_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Terttu Ylipahkala

Pikkutarkka työ sujuu ilman nivelvaivoja!

Terttu Ylipahkala on 76-vuotias helsinkiläisrouva, jolla arki on yhä hyvin aktiivista. Elämäniloinen ja viehättävä Terttu toimii yrittäjänä käsityötarvikealan liikkeessä sekä korutaiteilijana. Takanaan hänellä on pitkä työura terveydenhuollon lehtorina sekä myös aikuisiällä suoritetut taiteen opinnot. Tertun perheeseen kuuluu miehen lisäksi myös aikuiset tyttäret sekä lastenlapset.

Aktiivinen ote elämään

Yrittäjyyden, perheen ja ystävien lisäksi Tertun elämään kuuluu myös liikunta eri muodoissaan. Päivittäin hän liikkuu ja ulkoilee perheen rakkaan lemmikkikoiran kanssa ja lisäksi Terttu pelaa tennistä. Taidetta rakastava Terttu on tuttu näky myös käsityötarvikkeita myyvässä liikkeessä niin tiskin takana palvelemassa kuin myös järjestämässä koruntekokursseja muille innokkaille käsityön ystäville.

Halusin löytää toimivan ratkaisun

Korutaitelijana Terttu tekee upeita koruja erilaisista luonnonmateriaaleista ja tämä vaatii reippaasti sorminäppäryyttä. Lihasten ja nivelten on toimittava, jotta korujen teko onnistuu vaivatta. Terttu koki pikkutarkassa solmujen näperryksessä ajoittain haasteita, mutta halusi löytää toimivan ratkaisun, jotta voisi jatkaa omaa rakasta työtään.

VitaeProhon hän tutustui mainosten kautta ja päätti kokeilla tuotetta. Vaikutuksia hän alkoi tuntea melko nopeasti muutaman kuukauden käytön jälkeen. Nyt Terttu on käyttänyt VitaeProta jo useamman vuoden ja on ollut todella tyytyväinen. Myös Tertun puoliso on ryhtynyt VitaePron käyttäjäksi huomatessaan kuinka tyytyväinen Terttu on.

”Pikkutarkka työskentely korujen parissa onnistuu ja myös vireystasoni on hyvä. Voin oikeasti suositella VitaeProta!” toteaa Terttu hymyillen.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Nyt parannettu koostumus lihaksille!
  • Tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan ja nyt kaupan päälle lämpövoide
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 17,75€ 35,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.