Käyttäjien kokemuksia Mari VL_FI_ari_Pool_Smiling_1200x600.jpg

Mari Haimi

Urheilullinen Mari löysi VitaeProsta lisäpuhtia

Sporttisen Mari Haimin elämässä liikunta on läsnä sekä työssä että vapaa-ajalla. Mari on 48-vuotias kolmen pojan äiti Nurmijärveltä, joka työskentelee hyvinvoinnin parissa liikunnanohjaajana sekä personal trainerina. 

Marille liikunta on ollut rakas harrastus jo aivan pienestä pitäen: ”Olen syntynyt jumppatossut jalassa”, tanssi- ja telinevoimistelutaustan omaava nainen naurahtaa kuvatessaan lapsuutensa harrastuksia. Rakkaus liikuntaan lähti liikkeelle jo lapsena omasta perheestä, ja aikanaan oma lukio-opettaja tunnisti nuoren naisen lahjat ja kehotti lähtemään liikunta-alalle. “Liikunta on minulle elämäntapa ja sen aion säilyttää elämäni loppuun asti”, Mari kertoo.

Monipuolisesti eri lajeja

Työssään Mari ohjaa sekä ryhmäliikuntaa että yksilövalmennusta. Ihmisläheisessä työssään Mari pitää parhaimpana puolena sen monipuolisuutta. Erityisesti eri-ikäisten asiakkaiden kanssa työskenteleminen tuo työhön vaihtelevuutta. Vapaa-ajallaan Mari taas harrastaa monipuolisesti eri lajeja, ja varsinkin ulkoliikunta tuo sopivaa vastapainoa työlle. Naiselta löytyy vaikuttava kirjo eri lajeja harrastuksistaan: uinti, lenkkeily, rullaluistelu, pyöräily ja hiihto ovat muun muassa lähellä hänen sydäntään. Mari kuvaakin itseään osuvasti liikunnan sekakäyttäjäksi.

Marista löytyy puoli, joka haluaa haastaa itseään. Hiljattain Mari osallistui ensimmäistä kertaa triathlonin sprinttimatkaan ja muutama vuosi sitten uimahyppyjen Masters SM -kisoihin. Triathlonharrastustaan sporttinen nainen kuvaa enemmänkin ”kesähuvitteluksi”, kuin tavoitteelliseksi kisaamiseksi. Vaativat lajit ovat Marille tapa kilpailla itseään vastaan ja testata, mihin kaikkeen oma kroppa pystyy.

Hektinen elämäntilanne kaipasi lisäpuhtia

VitaeProhon Mari tutustui vuonna 2012, lasten ollessa vielä pieniä. Näihin aikoihin hän työskenteli yrittäjänä, ja arki pienten lasten kanssa oli hektistä ja vaativaa. Mari koki kaipaavansa hieman lisäpuhtia, ja päätti kokeilla VitaeProta nähtyään tuotteen mainoksen tv:ssä. Tämän jälkeen ravintolisä on ollut osa hänen elämäänsä jo kahdeksan vuoden ajan. ”Moni usein ihmettelee, miten olen niin energinen ja nuorekas, osasyy on varmasti VitaePro!” Mari kertoo hyväntuulisesti.

Mari on aina ollut liikunnan lisäksi kiinnostunut myös ravitsemuksellisesta puolesta ja siitä, mitä ravintoaineita kroppa tarvitsee voidakseen hyvin. Hän kokeekin, että ruokavaliota kannattaa tarvittaessa täydentää sopivalla ravintolisällä. ”Jotkut kyselevät, että mitä sä nyt tollasia syöt. Mutta jokaisella on oma tapansa pitää hyvinvoinnistaan huolta, ja tämä on minun valitsemani tapa. Ja se on auttanut minua pysymään aktiivisena.”

”Kaiken hyvinvoinnin perustana on tietenkin terveellinen, monipuolinen ruokavalio. Jos kaipaa hieman lisäpuhtia arkeen, ravintolisällä voi kuitenkin täydentää omaa ruokavaliotaan. Varsinkin tässä vaiheessa, kun viisikymmentä alkaa tulla täyteen eikä olla enää mitään kaksikymppisiä”, Mari naurahtaa. VitaeProta Mari suosittelee muillekin, jotka kaipaavat lisäpuhtia elämäänsä, oli syynä sitten hektinen elämäntilanne tai vain rakkaus urheiluun ja treenaamiseen. ”Jos haluaa lisää tehoja koneesta irti, niin miksi ei kokeilisi”, ovat Marin terveiset niille, jotka harkitsevat ravintolisän kokeilemista.

Positiivinen asenne pitää liikkeellä

Mari kokee, että hänet pitää liikkeellä ensisijaisesti positiivinen ajattelu. Kun asenne on kohdillaan, ei häiritse, vaikka taivaalta tulisi räntää. ”Lamppu päähän, oikeat varusteet päälle ja menoksi”, Mari naurahtaa. VitaePro on kuitenkin tehnyt yhden osan aktiivisena pysyttelemisestä hänelle helpoksi. Kun ravintolisä saapuu aina postilaatikosta suoraan kotiin, on sen säännöllinen käyttäminen hyvinkin helppoa.

Pohjimmaisin syy Marilla aktiiviseen elämäntapaan on tärkeä: ”Liikunnan jälkeinen olo on mahtava. Ja kun itsellä on hyvä olo, jaksaa viettää aikaa perheen kanssa ja tuoda myös hyvää oloa muille.”

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Nyt parannettu koostumus lihaksille!
  • Tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan ja nyt kaupan päälle lämpövoide
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 17,75€ 35,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.