VitaePro Käyttäjien kokemuksia Mari Haimi_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Mari Haimi

Haluan haastaa itseäni ja se vaatii kropaltani paljon!

Mari Haimi on 47-vuotias kolmen lapsen äiti Nurmijärveltä. Energinen ja sporttinen Mari työskentelee hyvinvoinnin parissa liikunnan ohjaajana. Hän muun muassa suunnittelee ja vetää monipuolisesti liikuntatunteja erityyppisille kohderyhmille. Myös vapaa-ajallaan Mari harrastaa liikuntaa eri muodoissaan ja kuvaakin itseään liikunnan sekakäyttäjäksi.

”Liikunta on minulle elämäntapa ja sen aion säilyttää elämäni loppuun asti”, Mari naurahtaa.

Ravintolisästä toimiva apu jaksamiseen

Arjen pyörittäminen ja lapsista huolehtiminen sekä työ ovat iso osa elämää, mutta myös itsestään on ehdittävä pitää huolta, jotta jaksaa. Mari löysi VitaePron jo vuosia sitten, kun lapset olivat pienempiä ja koki, että tarvitsee jotain extraa kropan tueksi haastavassa elämäntilanteessa. Mari on aina ollut liikunnan lisäksi kiinnostunut myös ravitsemuksellisesta puolesta ja siitä mitä ravintoaineita kroppa tarvitsee voidakseen hyvin. Hän kokeekin, että ruokavaliota kannattaa täydentää sopivalla ravintolisällä, jos siihen tarvetta.

”Moni usein ihmettelee, miten olen niin energinen ja nuorekas, osa syy on varmasti VitaePro!” Mari sanoo hyväntuulisesti.

Fyysisesti rankat harrastukset vaativat kropalta paljon

Hiljattain Mari osallistui ensimmäistä kertaa triathlonin sporttimatkaan ja pari vuotta sitten uimahyppyjen Masters SM kisoihin. Mari haluaa haastaa kroppaansa eri lajien parissa ja välillä kroppa on niissä tosi kovilla. VitaeProta Mari on käyttänyt jo vuodesta 2012 ja Marin kokemusten mukaan siitä on ollut hyötyä nivelten ja lihasten kunnon ylläpitämisessä.

”Se on auttanut pitämään nivelet kunnossa ja olon vetreänä. Suosittelen kokeilemaan!”, Mari kehottaakin.

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • UUTTA! Nyt entistäkin parempi sydämelle
  • Tutustumistarjous: ensimmäiset 6 viikkoa -50 %

Kokeile puoleen hintaan

Nyt vain 14,75€ 29,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä viileän ja miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C- ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä. VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta.