VitaePro_kokemuksia_JariPesu_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Jari Pesu

Töiden jälkeen jaksan urheilla

Jari Pesu on kuusikymppinen urheilullinen mies, joka asuu Nokialla yhdessä vaimonsa kanssa. Parin aikuiset lapset ovat jo muuttaneet pois kotoa, mutta elämä jatkuu aktiivisena ja arkipäivät täyttyvät kiireisistä työpäivistä. Tuotepäällikön työpäivät saattavat usein kulua tien päällä ja istumista tulee helposti paljon.

Liikuntaa töiden vastapainoksi

Iltaisin töiden vastapainoksi Jari harrastaa liikuntaa monipuolisesti. Rakkaita lajeja ovat muun muassa maantiepyöräily ja sisäpyöräily sekä talviuinti, hiihto ja ulkoilu, joita kaikkia Jari harrastaakin ahkerasti. Hän kokee omasta kunnostaan huolta pitämisen tärkeäksi, jotta elämästä voi nauttia täyspainoisesti ja arjessa jaksaa työn ohella muutakin. Liikunnan ohella myös hyvä musiikki saa Jarin innostumaan.

Töiden jälkeen jaksan muutakin kuin rojahtaa sohvalle

Fyysiset rajoitteet Jari kuitenkin huomasi iän myötä viidenkympin rajapyykin ohitettuaan. Ajoittain Jarista tuntui kankealta, mitä vastaan hän halusi taistella. Hän halusi pitää kropan liikkuvana jatkossakin. ”Huomasin, että aamuisin kroppa tuntui välillä tukkoiselta, eikä päivä lähtenyt liikkeelle yhtä reippaasti kuin ennen.”

Jari etsi sopivaa ravintolisävalmistetta kropan tueksi ja kokeili monia tuotteita, mutta päätti sitten antaa VitaeProlle uuden mahdollisuuden. ”Kokeilin sitä lyhyesti vuosia sitten.” Tällä kertaa Jari kuitenkin alkoi käyttää VitaeProta joka päivä ja vaikutukset alkoivat vähitellen tuntua. ”Olen syönyt VitaeProta nyt viitisen vuotta ja se toimii minulle. Sen sijaan, että töistä päästyäni rojahtaisin sohvalle, voin säästä riippumatta pyöräillä sisällä tunnin lenkin. Ja kroppa tuntuu hyvältä heti aamusta. ”

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Nyt parannettu koostumus lihaksille!
  • Tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan ja nyt kaupan päälle lämpövoide
  • Toimitus suoraan kotiin kuuden viikon välein. Ei sitovaa määräaikaa

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 17,75€ 35,50€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, sinkki, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot (DHA ja EPA) ja tiamiini edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk).  SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.