Matti_Loukonen_vitaepro_kokemukset_VL_FI_1200x600_0920.jpg

Matti Loukonen

Ikä ei saa olla este!

Matti Loukonen on 72-vuotias vantaalainen, jolla on takanaan pitkä ura myynti- ja markkinointialalla. Matti on aina urheillut aktiivisesti, ja liikunta kuuluu edelleen kiinteästi hänen elämäänsä.

Ikä ei saa olla este

Matti liikkuu edelleen päivittäin useamman tunnin ja asettaa itselleen urheilun saralla uusia tavoitteita. Matin päälaji on pyöräily, mutta hän on tuttu näky monen muunkin lajin ja urheiluseuran parissa ja kannustaakin kaikkia olemaan aktiivisia ja pitämään huolta itsestään. Lihasten ja nivelten hyvinvointi on olennaista, jotta liikkuvuus säilyy.

Hyvä terveys mahdollistaa monta asiaa

”Kaikki me voimme olla aktiivisempia iästä ja taustoista riippumatta. Itse olen urheillut läpi elämäni aktiivisesti, enkä aio käyttää ikääni tekosyynä olla liikkumatta. Hyvä terveys on olennaista ja mahdollistaa monta asiaa, jotta elämä on laadukasta, oli ikä mikä tahansa. Jokainen voi ylittää omat ennätykset! VitaePro on monipuolinen ja tehokas, se auttaa pitämään minun kroppani hyvässä kunnossa!”

VitaePro tuotepaketti
  • Lihasten ja nivelten hyvinvointiin

VitaePro

  • Tehokas koostumus erityisesti lihaksille, nivelille ja vastustuskyvylle
  • Tutustumistarjouksena tilauksen ensimmäinen lähetys puoleen hintaan! Ei sitovaa määräaikaa
  • Asiakkaana olet mukana arvonnassa ja voit voittaa Helkaman sähköpyörän

Kokeile puoleen hintaan!

Vain 15,95€ 31,90€

Laadukkaat ainesosat koko kehon hyvinvointiin:

NIVELILLE: Boswellia serrata auttaa pitämään nivelissä miellyttävän tunteen. LIHAKSILLE: D3-vitamiini edistää normaalin lihastoiminnan ylläpitämistä. VASTUSTUSKYVYLLE: Seleeni, B12-, C- ja D3-vitamiini edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. SYDÄMELLE: Omega-3-rasvahapot sisältävät DHA:ta ja EPA:a, jotka edistävät sydämen normaalia toimintaa. Tutkittu vaikutus sydämen normaaliin toimintaan 250 mg:lla EPA:a ja DHA:ta (2 kapselia/vrk). VERENKIERROLLE: Oliiviöljyn polyfenolit edistävät veren rasva-aineiden suojaamista hapettumisstressiltä. Hyödyllinen vaikutus saavutetaan nauttimalla vähintään 5 mg hydroksityrosolia, joka vastaa 20 g oliiviöljyä. SUOJAA SOLUJA: Antioksidantit seleeni, C-ja E-vitamiini edistävät solujen suojaamista hapettumisstressiltä.
VÄHENTÄÄ VÄSYMYSTÄ: B12- ja C-vitamiini auttavat vähentämään väsymystä ja uupumusta. SIDEKUDOKSILLE: Mangaani edistää sidekudoksen normaalia muodostumista.